Yok cumartesi calismiyordum canim. Sut izni hesaplama icin int.te hesaplama tabloları da var sanırım iş günü olarak 28 is günü yapıyor toplu kullanimda. şirketteki ik calisaniyla birlikte hesaplamadik açıkçası, onlarda bir excel makro gibi bir hesaplama tablosu var resmi tatil günlerini düşüyor, bana ise geri donecegim tarihi söylemisti. İlk 6 ay için günde 3 saat, ikinci 6 ay için gunde 1.5 saat hesaplanıyor. Eğer 37 ye kadar çalışamam diyorsan ya da o anki durumunda izin kullanmak istersen kullan tabi, sadece 37 haftaya kadar kullanırsın. Buarada her durumda 32.haftada doktora gidip çalışabilir raporu almamız gerekiyor bunu belki biliyorsundur. Sonra 37 haftalikken gidip doğum iznini başlatacak raporu alıyoruz.
Eger süt iznini toplu kullanmak istemezsen haftanın bir günü izin şeklinde de kullanılabiliyor şirket inisityatifinde, ben acaba bu sefer öyle mi yapsam diye düşünüyorum. Doğum izni 16 hafta+yıllık izinlerim bayag birikmis var, sonrasında ise başlayıp süt iznimi cuma günleri izin olarak mı kullansam diye, bakalim zaman var yakinlasinca karar vereceğim