2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ben de gebelik ile ilgili foto paylaşmıyorum hoş paylaşmayı da pek düşünmüyorum ama paylaşacak da bir göbeğim olmadı 😁😁😁
Aynen benim de gobegim yok paylassam da belli etmez😂Ablam gecen diyo hanu hic karnin yok ki. Bir.sikinti yok demi suyun falan iyi mi😂Benim 5. aydan sonra anca anca cikiyor disaridan belli ediyor.

Kızlar biz bugün bi 5 dk e Bebek’e uğradık. Aman Allahım dipsiz kuyu 😱 kısım kısım, görüp beğendikçe almak ne kadar önemli onu anladım. Son haftalara asla bırakılmamalı gibi geldi bana. Biz şimdilik bir şey almadık tabi, kısmet olursa Aralık gibi başlayalım diyoruz inşallah 🤲🏻🥰

Kızlar kızlar 😂 Eşime pasta yapıyorum doğumgünü için, üzerine yazı yazıcam ama krema sıkma torbam yok yağlı kağıttan yapıldığını gördüm internette deneyen var mı, rezil olur diye tırsıyorum 😂
Buzdolabi posetine koyup koseni minicik delin miss :) afiyet olsun, yasi kutlu olsun esinizin🎊

37 de zorunlu izin başlıyorsa Daydream_ Daydream_ dediğin gibi benim plan işlemez. Ben şubatta o 20 günü kullanayım diyordum ama o zaman Rheaa Rheaa hiç önden izin kullanmayım. 37 de zaten rapor zorunlu başlıyormuş. 🤔 Daydream_ Daydream_ sen cumartesi çalışıyor muydun? Nasıl hesaplamıştınız süt iznini ben pazartesi-cuma çalışıyorum günde 1,5 saat süt izniymiş ben de onu toplu kullanmayı isteyeceğim. Şuan geçen seneden 20 gün iznim var şubatta ikinci yıllık iznim gelecek o da 20 gün ama 40 gün kullanabilir miyim doğum sonrası onu konuşmam lazım. 🤔
Yok cumartesi calismiyordum canim. Sut izni hesaplama icin int.te hesaplama tabloları da var sanırım iş günü olarak 28 is günü yapıyor toplu kullanimda. şirketteki ik calisaniyla birlikte hesaplamadik açıkçası, onlarda bir excel makro gibi bir hesaplama tablosu var resmi tatil günlerini düşüyor, bana ise geri donecegim tarihi söylemisti. İlk 6 ay için günde 3 saat, ikinci 6 ay için gunde 1.5 saat hesaplanıyor. Eğer 37 ye kadar çalışamam diyorsan ya da o anki durumunda izin kullanmak istersen kullan tabi, sadece 37 haftaya kadar kullanırsın. Buarada her durumda 32.haftada doktora gidip çalışabilir raporu almamız gerekiyor bunu belki biliyorsundur. Sonra 37 haftalikken gidip doğum iznini başlatacak raporu alıyoruz.
Eger süt iznini toplu kullanmak istemezsen haftanın bir günü izin şeklinde de kullanılabiliyor şirket inisityatifinde, ben acaba bu sefer öyle mi yapsam diye düşünüyorum. Doğum izni 16 hafta+yıllık izinlerim bayag birikmis var, sonrasında ise başlayıp süt iznimi cuma günleri izin olarak mı kullansam diye, bakalim zaman var yakinlasinca karar vereceğim

Kızlar ben rüyamda doğum yapıyordum Daydream_ Daydream_ pcfl pcfl 3. Sıraya beni yazın 😅 doktor kucağıma veriyor bebeği yanakları kırmızı kırmızı allahım ne tatlı bi bebek diyorum. Sonra eşime benziyor diye içimden geçiriyorum. O sırada eşim geliyor ona gösteriyorum o da kucağına alıp kokluyor bebeği. Sonra emzirecektim ki uyandım 😅
Allah sağlıklı mutlu bir şekilde sana nasip etsin rüyanı canim 😍

Kızlar ani hareket edince mesela birden ayağa kalkma, arabada çukur sarsıntı olunca hafif ağrı oluyor mu? Ya da yatakta hızla birden dönünce ? Benim oluyor ve neden olduğunu anlayamıyorum canımı sıkmaya başladı. İdrar yolu enfeksiyonu zannediyordum doktorum o kadar az seviyede enfeksiyon ağrı yapamaz dedi eşim e hamilesin karnında bişey var ani harekette ağrır tabi diyor sizin baya hareketleriniz hamilelik öncesi gibi ağrısız mı?
Canım ani hareketlerde oluyor öyle hemen kötü düşünme bazen yatakta dönerken benimde oluyor.

X