Anlamı da cok güzel alin’inBizim belli canım Ekin olacak kısmetseYazdığın isimlerden fonetik olarak Alin'i beğendim ben
Benim sabahları yanıyor canım. Özellikle de gece tuzlu muzlu, rahatsız edecek bir şey yemişsem.. ama sabah aç olunca genelde yanıyor. Eskiden kahvaltı etmezdim. Şimdi mecbur 2-3 bir şey tıkıştırıyorum ağzıma. Peynir ekmek falan.. Ya da nesfit tarzı şeyler.. İyi geliyor. Seninki bebek büyüdüğü içindir canım. Mideye baskı yapıyor. Reflü tarzı durumlar artr bu haftalarda. İnşallah gaviscon falan bir nebze işe yarar. Zararı yok onun. Sık sık iç bence dozunda. Bu arada limon iyi gelmez diye düşünüyorum. Daha fazla yakacakKızlar mideniz yanıyor mu? Cayır cayır yanıyor benim ne çok şikayetim oldu bugün. Affedersiniz ama sanki ağzımın içine kadar kusmuk tadı geliyor sanki midem baskı mı yapıyor yemek borusuna öyle Gibi sanki. Şimdi sodanın içine limon şıktım biraz inşallah iyi gelir
Benim ekran da birden mavi olmuş. Dedim ne oluyorBöyle canım
Benim 3,5-4 aydan sonra geçti canım şükür. Hormonlara bağlıydı. Senin tansiyon da normalmiş. O zaman sorun yoktur bence. Sürekli mi devam ediyor ki? Geçmiş olsun. İnşallah kurtulursun.Ay kızlar ilk 3 ay bas agrısı sorunum yoktu son 1 haftadır bas agrısı oluyor özellikle sabahları tansıyonumuda ölçüyorum 11-6 , mide bulantılarımda benım bitmedi cok azda olsa hafifte olsa sabahları yokladıgı oluyor , normal mi bu bas agrısı sakaklarımdan alnıma dogru bir agrı
Benim de vajina üstü kemik hala ağrıyor. Aynen çatı ağrısı gibi.. Özellikle uzun süre oturup sonra kalkınca.. ama sanki bu hafta biraz daha azaldı şükür. Normal diyor doktor bakalım.. Bebişler yerlerine sığışmaya çalışıyor galiba :)bende de var canım kasık değil de kemikleri ağrıyor vajinamın çatı ağrısıymış sanırım bu da
Ay evet ya bende de yoktu. Yaş da ilerledi tabi. Ona da yoruyorum. İlk gebelik ve gençlik gibi olmuyor benim içinBenim onceki gebelikte boyle agrilar yoktu. Kasik, genital, kalca.... Her yerim agriyor. Sanki kemiklerim ayriliyor
İnşallah içinize sinen ismi bulursunuz canım en zor kısımlardan biri cidden. Allahtan bizim seçeneğimiz çok yoktu eşim çok güncel isimlere karşıydı zaten daha oturaklı, cool isimler istiyordu Ekin tam bizim istediğimiz gibi olduAnlamı da cok güzel alin’inbakalım birkaç haftaya karar verecekmiş babası bekliyoruz ekin ismini ben çok seviyorum hatta en başta erkek sanmıştık ekin, Atlas ya da toprak koymayı düşünüyorduk. Çok cool bir isim
Evet canım reklamdan kaynaklı mavi şu an :) Çok şükür iyiyim canım rutin gebelik halleri bildiğin gibi :) sen de güzel haberler almışsın çok sevindim. Ben de bi an önce kontrol zamanım gelsin istiyorum en son 22 ekimde görmüştük, 19 unda gidicemBenim ekran da birden mavi olmuş. Dedim ne oluyorHerkesin değişmiş sandım. Ben oynamadım halbuki. Açınca böyle gördüm. Pek alışamadım. Değiştireyim bari :) Saol.
Sen nasılsın canım. Her şey yolundadır inşallah
Benim de aynı sorun var,sonra farkettim ki bazı yiyeceklerde özellikle çok fena oluyor.beyaz ekmek,limon ve kahve bunları tüketir tüketmez başlıyor bende mümkün mertebe tüketmiyorum bunlarıKızlar mideniz yanıyor mu? Cayır cayır yanıyor benim ne çok şikayetim oldu bugün. Affedersiniz ama sanki ağzımın içine kadar kusmuk tadı geliyor sanki midem baskı mı yapıyor yemek borusuna öyle Gibi sanki. Şimdi sodanın içine limon şıktım biraz inşallah iyi gelir
İyiyim canım doktorun dediği gibi bol bol uzanıyorum sıkıntıdan patlıyorum başka bişi yaptığımda yok. Çarşamba günü kontrolüm şeker yükleme testim de yapılacak bakalım durumum ne alemde canım. Bu arada ben rennie kullanıyorum gaviscon şurup herhalde magnezyum şurup içiyorum zaten birde onu almıyım rennie ye devam ediyim inşallah düzelir diye düşünüyorum.Benim sabahları yanıyor canım. Özellikle de gece tuzlu muzlu, rahatsız edecek bir şey yemişsem.. ama sabah aç olunca genelde yanıyor. Eskiden kahvaltı etmezdim. Şimdi mecbur 2-3 bir şey tıkıştırıyorum ağzıma. Peynir ekmek falan.. Ya da nesfit tarzı şeyler.. İyi geliyor. Seninki bebek büyüdüğü içindir canım. Mideye baskı yapıyor. Reflü tarzı durumlar artr bu haftalarda. İnşallah gaviscon falan bir nebze işe yarar. Zararı yok onun. Sık sık iç bence dozunda. Bu arada limon iyi gelmez diye düşünüyorum. Daha fazla yakacakAsitliği arttıracak.. Geçmiş olsun canım.
Sen en son doktora gitmiştin. Sonrasını bilmiyorum canım. iyisiniz şükür diye anladım
yok bazen bana da oluyor, devam etmiyorsa endişelenme canımKızlar bir şey daha sorcam bugün külotu ıslatacak kadar beyaz akıntım oldu bu su değildir demiDoktora gidicem ya bin tane sorun bulurum şimdi
Ben onlara bağlamadım hepsini tüketiyordum çünkü ama ne olduysa bir kaç gündür oldu canım. Kahveyi zaten 3-4 günde bir içiyorum. Beyaz ekmek hep yiyorum oldum olası. Limonu da oldum olası tüketiyorum hiç böyle etki etmemişti şu ana kadar o yüzden onlara bağlamıyorum galibaBenim de aynı sorun var,sonra farkettim ki bazı yiyeceklerde özellikle çok fena oluyor.beyaz ekmek,limon ve kahve bunları tüketir tüketmez başlıyor bende mümkün mertebe tüketmiyorum bunları
Canım Progestan kullanıyor musun. Benim de normal akıntım oluyordu ama Progestan kullandığımdan beri akıntım sulu oluyor iç çamaşırımı ıslatıyor hatta iç çamaşırımdan giydiğim eşofmana kadar ıslattığı da oluyor. Ama Protestanlara alakası varmış canım.Kızlar bir şey daha sorcam bugün külotu ıslatacak kadar beyaz akıntım oldu bu su değildir demiDoktora gidicem ya bin tane sorun bulurum şimdi
maşallah kuzuya, tam bir kız cocugu ya yüzü hatları :) biz de seni özledik canım :)Selam kızlaarrr
Ben yine kayıplara karıştım bir süre. İşler yoğun. Herkes ve bebişler iyidir inşallahÖzledim sizlerii
Benim de dün kontrolüm vardı. Her şey yolunda görünüyor çok şükürYavruşumun bir fotoğrafını da ekliyorum Herkes abisine benzetti. Nasıl benzetiyorlar şuncacık haliyle hiç bilmiyorum yaa Çocuklar benim. Ben benzetemiyorum Benzetme yeteneğim hiç yok..
Hareketleri hala gümbür gümbür hissetmiyorum ve de sürekli değil. Baya aşağılarda pıtpıtlar oluyor amaBazen elektrik çarpmış gibi hoplatıyor. Acıtıyor. Doktor olur dedi. Bu arada aşağıda hissetmek de hiç sıkıntı değilmiş. Bebek nerede olacak diyor doktor, aşağıda zaten diyor Plesantam hala tam yukarıda değil ama baya çekilmiş gibi dedi. Progestana devam ediyorum günde bir. 3 hafta sonra şeker yüklemesi olacak. O zamana kadar baya çekilmiş olur dedi. Ona göre progestanı bıraktıracak bakalım. İnşallah yukarı çıkmış olur.
3 haftada 1,5 kilo almış görünüyordumönceki gün yediğim tuzlu tuzlu çekirdeklerin de etkisi vardır bence. Şişirdi kesin ama ona bile iyi dedi. Ben dedim ay çok almışım diye. Yok dedi. Normal dedi. Öncekinde 300 gr almıştım. Sanırım total bakıyor. 6 haftada 2 kilo gibi falan olunca.. Neyse.. Yine şekersiz günlerime dönüyorum
Herkese sevgiler tatlı analar
Sağol canımYaa ada ismine bayılıyorum ben eşim istemedi yoksa o da aklımdaydı ismiyle yaşasın minnoş
Yok canım kullanmıyorumCanım Progestan kullanıyor musun. Benim de normal akıntım oluyordu ama Progestan kullandığımdan beri akıntım sulu oluyor iç çamaşırımı ıslatıyor hatta iç çamaşırımdan giydiğim eşofmana kadar ıslattığı da oluyor. Ama Protestanlara alakası varmış canım.
İnsallah olmaz da kurmam kafamda canımcım teşekkür ederimyok bazen bana da oluyor, devam etmiyorsa endişelenme canım
Doğuma kadar duzelmezse zaten yani ne yapcam ne etcem bilmiyorum bende.Maske tak canım mutlaka bu ağzı tam kapatanlardan, kışın hava çok kötü oluyor zaten iyice tetikler öksürüğü. Çok uzun sürdü senin inşallah doğuma kadar toparlarsınız
Maşallah canım.. Çok şükürEvet canım reklamdan kaynaklı mavi şu an :) Çok şükür iyiyim canım rutin gebelik halleri bildiğin gibi :) sen de güzel haberler almışsın çok sevindim. Ben de bi an önce kontrol zamanım gelsin istiyorum en son 22 ekimde görmüştük, 19 unda gidicemÇok merak ediyorum ne kadar büyüdü, neler yapıyor diye
Dinlen mi demişti canım..? Ben tam o kısmı da bilmiyorum. Doktora gideceğini biliyordum. Sıra bekliyordun en son :) Dinlen bakalım. Her şey yolunda olsun daİyiyim canım doktorun dediği gibi bol bol uzanıyorum sıkıntıdan patlıyorum başka bişi yaptığımda yok. Çarşamba günü kontrolüm şeker yükleme testim de yapılacak bakalım durumum ne alemde canım. Bu arada ben rennie kullanıyorum gaviscon şurup herhalde magnezyum şurup içiyorum zaten birde onu almıyım rennie ye devam ediyim inşallah düzelir diye düşünüyorum.
Bu arada benim progetan bitmişti. Almadım unuttum. Tam da doktora gidecektim. Hadi dedim yazar 1 gün daha içmesem bir şey olmaz. 2 gün içmemiş oldum. O ara sanki akıntılar azaldı :) Ben de düşünmüştüm onunla mı alakalı acaba diye. İlgisi var herhalde.Canım Progestan kullanıyor musun. Benim de normal akıntım oluyordu ama Progestan kullandığımdan beri akıntım sulu oluyor iç çamaşırımı ıslatıyor hatta iç çamaşırımdan giydiğim eşofmana kadar ıslattığı da oluyor. Ama Protestanlara alakası varmış canım.
Saol canımmmmaşallah kuzuya, tam bir kız cocugu ya yüzü hatları :) biz de seni özledik canım :)
elektrik carpması bana da oldu pazar günü, acayip gerildim noluyor dedim bir an, ama normalmiş diye okumustum ben de. evet bebişler aşağıda cok normal, ben yavas yavas göbegimin az üstünde de hissetmeye basladım ama aramızda birkaç hafta var, yavas yavas tüm bebişler daha yukarı cıkacak. inşallah plasenta tamamen yukarı cıkar canım birkaç haftaya. gümbür gümbür hissetmeler de yakındır. kilo alımın gayet iyi bence. benim de detaylıdan sonra ilk kontrolüm haftaya carsamba olacak, heyecanlıyım :)
Ay ne kadar yüksekmiş. Ben hala sormadım. 3 hafta sonraki kontrolde soracağım bakalım. Şimdi sormuşum sonra sormuşum fark etmeyecek. Yılı geçmesin de tabi.. 10-15 diye düşünüyordum ben. Daha da çokmuş sizinki bak. Bakalım bizimki kaç yaa..Ay kızlar hastane normale 11 de içinde epudiral yok oda ayrı 1950₺
İsteğe bağlı sezeryan 16000 bire spinal varmış onu bilmiyorım 1800 o dedi bu 2022 fiyatlar.. mart için tekrar fiyat vericekler. Normal mi bu fiyatlar ne kadar yüksek
Açlık şekerin çok normal zaten canımKuzum benim açlık şekerime bir sey demedi doktorum yanımızdan geçiyordu hatta sonucu söylediklerinde her zaman çıktığından yüksek cıktı zaten alttaki bebekte su fazlası vardı biraz galiba şeker çıkacak gibi ama düzenlenir takma kafana dedi gitti ama benim hep 70 ile 80 arasinda cikmisti aclik sekerim 2 hafta önceki bile 78 cikmisti ki en yuksek o zannediyorum ki
Ben zaten parmaktan ölçüm cihazı alırım eğer böyle birşey çıkarsa bende dediğin gibi yediklerini yazıp karsilastirsin çünkü neyin şekeri yükselteceği belli olmuyor kendimi anlamış olurum böylecekantaron alıp kantaron yağını kendimiz yapıyoruz her derde deva zaten o mucizevi bir sey ❤
Çok sağol canımsana da çok geçmiş olsun kızınla hasta olmuşsunuz bende de öksürük var şuan kızımda yok ama doktora gitmem gerekiyor bugün yoksa ilerleyecek gibi benimki de
Iveeeet canım. Bebek doğduktan sonra organlar eski hal ve konumuna donmeye başlayınca düzeliyor. Zaten en yoğun son aylarda yaşanıyor. Ben kızımda resmen 34. haftalardan sonra rennie yi kaşıkla değil kafama dikip şişeden içecek hale gelmiştimSaol canım doğuma kdar böyle devam ediyor mu? Aynen anlattığın gibi oluyor sanki yediklerim mideme tam inmiyor da geri yukarıya doğru diziliyor.gün içinde soda içiyorum biraz iyi geliyor akşam yatarken de rennie alıyorum ama onlarda bir süre iyi geliyor sadece. İnşallah böyle devam etmez doğuma kadar
Ben araştırırken hep karşıma çıktı ama yine de yazdıkların çoğu kişide olmuş bu su gibi akıntı.doktoruna sor istersen ama normaldir bence stres yapma canımYok canım kullanmıyorum