Bence Kesinlikle Alin. Herkesin zevki farkli da ben biraz daha anlami acik secik sade guzel isimler severim.Anlamı da cok güzel alin’inbakalım birkaç haftaya karar verecekmiş babası bekliyoruz ekin ismini ben çok seviyorum hatta en başta erkek sanmıştık ekin, Atlas ya da toprak koymayı düşünüyorduk. Çok cool bir isim
1 sene önce 1000 tl ye hsg çekilmiştim şuan 3500-4000 tl diyormuş hastanelerOff şaka gibi ya valla. Gerçi normal ameliyatlar 40-50 bin doğuma şaşmamak gerek
Onu ben de anlamıyorum açıkçasıHadi sezaryeni anladık ameliyat da normal doğuma noluyor? Normal doğumlar da çok pahalı
Beni aradılar canım 21 den sonra gel dediler ben o zman gidecem erken mi geç mi tam bilmiyorum arayın sorun bence gitmedenMerhababende 20+2 yim yarın detaylı ultrasonum var benimde. Aşı için benide arayamadılar haftaiçi direk sağlık ocağına gitsem yaparlar mı acaba
Ay şaka gibi bende 1000 e çekilmiştim. Allahtan o kısımları atladık bi kaç sene sonra millet çocuk sahibi olmak için servet ödicek heralde1 sene önce 1000 tl ye hsg çekilmiştim şuan 3500-4000 tl diyormuş hastaneler
Onu ben de anlamıyorum açıkçasıBence insanları sezeryana yönlendirmek için uygulanan bir pazarlama stratejisi. Çoğu anne adayı ikisi de aynı para sezeryan olur geçerim diyor, hastanenin ve doktorun da işine gelmiş oluyor
Kadın doğumcum 20 de yaptır dedi yne haftaiçi arayayım canım sağolBeni aradılar canım 21 den sonra gel dediler ben o zman gidecem erken mi geç mi tam bilmiyorum arayın sorun bence gitmeden
haha dilini çıkarmış galiba, minik burun çok tatlı maşallah :) herşeyine baktık diyorsa süresine takılma canımKızlar benimde detaylım bitti çok şükür herşey yolunda 20 dk sürdü benimki kısa geldi. Doktor herşeye baktık dedi. Bebişim yine durmuyordu hiç. Ultrasonda tekme attı bende hissettim tam emin oldum artık
Bebeğin yüzü rahim duvarına çok yakın net alamıyorum görüntü dedi bu kadar çekebildi
Benim yeğenimin adı o yüzden çok seviyorum bu ismi seslenmesi çok kolay ağız hemen alışıyor. Yeğenim konuşmayı yeni yeni öğrendiğnde anne baba gel gitten sonra kendi ismini söylemeye başlamıştı kolay ve çok güzel Adıyla yaşasınİnşallah içinize sinen ismi bulursunuz canım en zor kısımlardan biri cidden. Allahtan bizim seçeneğimiz çok yoktu eşim çok güncel isimlere karşıydı zaten daha oturaklı, cool isimler istiyordu Ekin tam bizim istediğimiz gibi oldu
Allah'tan benim bulunduğum bölgede fiyatlar uygun.. ben özele gidiyorum aynı doktorda aynı hastahanede geçen hafta arkadaşım doğum yaptı 5000 TL ödedi. seneye 7500 falan olur belki.. Herşey o kadar pahallıkiÇalıştığım hastanede sezaryan doğum 1,5/2 sene önce ki fiyatlar 4500/5000 arasaydı şimdi herşeye zam geldi onlarda o civarlara olmuştur dşye düşünüyorum ve bu SGK lı fiyatları. Tamamen özelleri düşünemiyorum.
Aaaa cidden mi :) Bizim de çok içimize sindi çok kibarBenim yeğenimin adı o yüzden çok seviyorum bu ismi seslenmesi çok kolay ağız hemen alışıyor. Yeğenim konuşmayı yeni yeni öğrendiğnde anne baba gel gitten sonra kendi ismini söylemeye başlamıştı kolay ve çok güzel Adıyla yaşasın
Ya bizim bolgede de aynen fiyatlar daha uygun. Kontrol a gidince giris ucreti 300 ama esimin işinden dolayi 250 oluyor. Dogum da 5000 di yazin seneye de en fazla 8000 olur. Arkadaslarin fiyatlarini duyunca şok ŞokAllah'tan benim bulunduğum bölgede fiyatlar uygun.. ben özele gidiyorum aynı doktorda aynı hastahanede geçen hafta arkadaşım doğum yaptı 5000 TL ödedi. seneye 7500 falan olur belki.. Herşey o kadar pahallıki
şuan 1 buçuk yaşında en tatlı zamanları.. Çok akıllı ve uslu yani 9 aylıkken falan yürümeye başladı şuanda yani konuşuyor resmen herşeyi masal falan anlatıyor bize.Aaaa cidden mi :) Bizim de çok içimize sindi çok kibarHuyu nasıl yeğeninin
Ben de Beylikdüzü’nde oturuyorum canım. 11/12 ye Ancak tıp merkezlerinde olur tam kapsamlı hastaneler biraz zor. Yeni yılda da zaten daha da artar maaşlara gelen zamlara göreAynen benim hastane kadıköy kozyatağında
Arkadaşım beylikdüzü tarafında orasıda öyle diyor 11/12 civarı her yerde böyle sanırım fiyatlar. Şimdiden doğum parasını koymaya başlamak gerek
Elini balına koymuş dertli dertli oturmuş iç Çeker gibi bit hali var kuzumun maşallah yaaaKızlar benimde detaylım bitti çok şükür herşey yolunda 20 dk sürdü benimki kısa geldi. Doktor herşeye baktık dedi. Bebişim yine durmuyordu hiç. Ultrasonda tekme attı bende hissettim tam emin oldum artık
Bebeğin yüzü rahim duvarına çok yakın net alamıyorum görüntü dedi bu kadar çekebildi
Benim için sıkıntı yok hastaneler bağlı çalıştığımdan indirimli oluyor %50 ye kadar indirim yapan hastaneler var ama ben kendi doktoruma yaptıracağım için dışarıdan gelecek doktorum.1 sene önce 1000 tl ye hsg çekilmiştim şuan 3500-4000 tl diyormuş hastaneler
Onu ben de anlamıyorum açıkçasıBence insanları sezeryana yönlendirmek için uygulanan bir pazarlama stratejisi. Çoğu anne adayı ikisi de aynı para sezeryan olur geçerim diyor, hastanenin ve doktorun da işine gelmiş oluyor
Aynen bende yorumları okuyunca çok şaşırdımYa bizim bolgede de aynen fiyatlar daha uygun. Kontrol a gidince giris ucreti 300 ama esimin işinden dolayi 250 oluyor. Dogum da 5000 di yazin seneye de en fazla 8000 olur. Arkadaslarin fiyatlarini duyunca şok ŞokZaten benim ozeldeki doktorum Şehir.hastanesine geciyormus bana orda takipe devam edelim dedi ondan da.l ayri bir mutluyum bu zaman da degil 15 20 bin 8 bin bile vermek istemiyorum
Evet canım genelde 75 grlık yapılıyor ama bazı yerlerde sanırım 50gr yapanlarda oluyormuş. bir gece öncesinden saat 12 den sonra hiç bişey yememen ve içmemen lazım. Sabah 9/9:30 gibi yaptırabilirsin canımm benim de çarşamba günü yapılacak.Merhaba arkadaşlar 1 haftadır eğitimde olduğum için giremedim şeker yuklemesi aç karnına mi yapılıyor doktoruma sormayı unutmuşum yaptıran var mı bir de kaç Gr lik yaptırdınız
Benim eşim de sağlık çalışanı indirimli oluyor doktorum da ücret almıyor ama indirimsiz ödeyecek olanlar için büyük miktarlar Allah yardımcısı olsun herkesin.Benim için sıkıntı yok hastaneler bağlı çalıştığımdan indirimli oluyor %50 ye kadar indirim yapan hastaneler var ama ben kendi doktoruma yaptıracağım için dışarıdan gelecek doktorum.
Gerçi doğum param çocuğun eşyalarına yetecek nakitimde ver çok şükür. Tüp bebeğe ayırmıştık tam başlayacağımız ay gebeliğimi öğrendim. O da çocuğun masraflarına kaldı. İnşallah sağlıkla gelirde gerisini hallederiz Allah’ın izniyle canım
Teşekkür ederim canım bakalım bende haftaya yaptırmayı düşünüyorumEvet canım genelde 75 grlık yapılıyor ama bazı yerlerde sanırım 50gr yapanlarda oluyormuş. bir gece öncesinden saat 12 den sonra hiç bişey yememen ve içmemen lazım. Sabah 9/9:30 gibi yaptırabilirsin canımm benim de çarşamba günü yapılacak.
Geçmiş olsun canım. Öyle de kalır inşallah. Dinlen bakalımAynen canım dinlen dedi rahim ağzında çok hafif açılma var yapısıylada alakalı olabilir ama takio edeceğiz dinlen demişti. 44 mm rahim ağzı kısalığı 2 hafta sonra 39 mm ye düştü doktorda takibe aldı. Ama genel olarak iyiyim tabikide.
Birde ben bu sıkından dolayı progestaba başladım akınım normalde vardı ama Progestan kullandıktan sonra daha fazla gelmeye başladı bazen suyla birlikte geliyor gibi oluyo.
Bu dönemin hamileliklerinin özelliği demek bu ağrılarBana da oyle geliyordu ama burda benzer sikayetler yasca kucuk olanlarda da var ... Acaba pandemi sonrasinda mi olmaya basladi falan demeye basladim. Zaten korona olanlarda rahim kanseri ve benzer ureme sistemi sorunlari artti bilemedimgebeligin en iyi yonlerinden biri, hayal gucunu artiriyor komple teorileri uretiyorum aslinda roman yazilacak donem
Aaa ne güzel olmuş canım. Ben hiç öyle bir şey yapmazlar diye düşündüm de.. Kasım sonu gideceğim bakalım. Konuşayım. İnşallah biraz insaflı olurlar yaaben dogum ücretleri icin konustum son gittiğimde, 2023 te yuzde 35-40 zam gelecek demişlerdi ben de dogumda suanki fiyatlardan yararlanabilirmiyim diye konustum, görevli hastane yönetimiyle konustu olur dediler, doktorum da kabul etmiş çok şükür. siz de bir şansınızı deneyin fiyatlar cok uçuk gerçekten nerden kıssak kar
AY hiçinternete bakma. Bitiriyor bizi internet.. Doktoruna sor canım en iyisi. Kötü bir şey olduğunu sanmam amaYa valla ilk 3 ayda yoktu benım yeni basladı 1 haftadır bu sekılde sabah oluyor aksama dogru hafifliypr tansıyon ölçüyorum normal , internette baktıgımda felaket şeyler soyluyorlar gebelik zehirlenmesi preklamsi gibi tansıyon normal ise sorun yoktur herhalde
Yaaa maşallah yeriimmKızlar benimde detaylım bitti çok şükür herşey yolunda 20 dk sürdü benimki kısa geldi. Doktor herşeye baktık dedi. Bebişim yine durmuyordu hiç. Ultrasonda tekme attı bende hissettim tam emin oldum artık
Di mi yaa.. Tamam yani tabi ki Allah korusun işler iyi gitmezse müdahale falan edecek.. Sonuçta doktor. Saygım da çoktur da.. Eskiden en azından sezaryenin yarı fiyatına falan oluyordu sanki normal doğum. Şimdi o da çok artmış. Direk doktor ücreti yani..Hadi sezaryeni anladık ameliyat da normal doğuma noluyor? Normal doğumlar da çok pahalı