2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Çalıştığım hastanede sezaryan doğum 1,5/2 sene önce ki fiyatlar 4500/5000 arasaydı şimdi herşeye zam geldi onlarda o civarlara olmuştur dşye düşünüyorum ve bu SGK lı fiyatları. Tamamen özelleri düşünemiyorum.

Benim de öyle, rutin hep yediğim şeyler ama bebek ne zaman yukarda kıpırdıyor o zaman başlıyor cayırtı
Evde doğuma geçiş vakti gelmiştir... İlk hamile kaldığımda benim de aldığım fiyatlar 10-12 bin bandındaydı yılbaşından sonra kesin yükselir.
Maşallah canım.. Çok şükür Hadi az kalmış senin de görüşmeye :) Beni 3 haftada 1 çağırıyor. 1 hafta kardayım
Ay senin iyimiş ben de bu hafta gitmeye niyetlendim ama dr kongredeymiş şansıma

Kızlar bir şey daha sorcam bugün külotu ıslatacak kadar beyaz akıntım oldu bu su değildir demi Doktora gidicem ya bin tane sorun bulurum şimdi
🖐 bazen rakı beyazı şeklinde bazen de renksiz normal su gibi. Doktoruma sormuştum gayet normal demisti. Kokusu farkli yani bozuk balik eksimis gibi kokarsa ; akıntı rengi sarimsi-yesilimsi yada akıntı içinde kanama ibaresini gösteren küçük damarlı kırmızı şeyler gibi bunlar bizim için risk göstergeleri müdahale etmek gerekebilir demisti. Su gibi kokusuz renksiz amniyon sıvısı olabilir mi diye sormuştum, amniyon sıvısı olsa durduramazsın sızinti da olsa sürekli durmadan gelir anlarsın zaten dedi. O yüzden önemsemiyorum ben,

Doğuma kadar duzelmezse zaten yani ne yapcam ne etcem bilmiyorum bende. Ay inşallah çabucak geçer hepsi. Hastalık zaten zor bir de hamilelik çocuk vs olunca daha bir zor.
Üst üste geldi senin de kızınla birlikte canım inşallah tez zamana tamamen iyi olursunuz

2020 Ağustos ayında epidural sezeryan 4.000 TL vermiştim özel hastanede. Eşimde şimdi diyor ki hersey o günden bugüne kadar x4 oldu simdi de max. 20 bin civarı çıkar bize

Aynen canım dinlen dedi rahim ağzında çok hafif açılma var yapısıylada alakalı olabilir ama takio edeceğiz dinlen demişti. 44 mm rahim ağzı kısalığı 2 hafta sonra 39 mm ye düştü doktorda takibe aldı. Ama genel olarak iyiyim tabikide.
Birde ben bu sıkından dolayı progestaba başladım akınım normalde vardı ama Progestan kullandıktan sonra daha fazla gelmeye başladı bazen suyla birlikte geliyor gibi oluyo.

Desene bu daha başlangıç

2020 Ağustos ayında epidural sezeryan 4.000 TL vermiştim özel hastanede. Eşimde şimdi diyor ki hersey o günden bugüne kadar x4 oldu simdi de max. 20 bin civarı çıkar bize
Kesinlikle öyle canım 15 binden aşağı hiç bir yerde olacağını sanmam belki normal doğumlarda olur ana sezaryan cinslerinde hiç sanmıyorum :)))

Bana da oyle geliyordu ama burda benzer sikayetler yasca kucuk olanlarda da var ... Acaba pandemi sonrasinda mi olmaya basladi falan demeye basladim. Zaten korona olanlarda rahim kanseri ve benzer ureme sistemi sorunlari artti bilemedim gebeligin en iyi yonlerinden biri, hayal gucunu artiriyor komple teorileri uretiyorum aslinda roman yazilacak donem

Hadi ya bende spinal istiyorum tam uyuşma değil sezeryan olurda onunla birlikte 18bin falan oluyor. Evet bana da çok yüksek geldi yeni zamlarla düşünemiyorum bile

Aynen benim hastane kadıköy kozyatağında
Arkadaşım beylikdüzü tarafında orasıda öyle diyor 11/12 civarı her yerde böyle sanırım fiyatlar. Şimdiden doğum parasını koymaya başlamak gerek

ben dogum ücretleri icin konustum son gittiğimde, 2023 te yuzde 35-40 zam gelecek demişlerdi ben de dogumda suanki fiyatlardan yararlanabilirmiyim diye konustum, görevli hastane yönetimiyle konustu olur dediler, doktorum da kabul etmiş çok şükür. siz de bir şansınızı deneyin fiyatlar cok uçuk gerçekten nerden kıssak kar

Off şaka gibi ya valla. Gerçi normal ameliyatlar 40-50 bin doğuma şaşmamak gerek

Ya valla ilk 3 ayda yoktu benım yeni basladı 1 haftadır bu sekılde sabah oluyor aksama dogru hafifliypr tansıyon ölçüyorum normal , internette baktıgımda felaket şeyler soyluyorlar gebelik zehirlenmesi preklamsi gibi tansıyon normal ise sorun yoktur herhalde

Kızlar benimde detaylım bitti çok şükür herşey yolunda 20 dk sürdü benimki kısa geldi. Doktor herşeye baktık dedi. Bebişim yine durmuyordu hiç. Ultrasonda tekme attı bende hissettim tam emin oldum artık
Bebeğin yüzü rahim duvarına çok yakın net alamıyorum görüntü dedi bu kadar çekebildi

Eklentiler

• 0D67CE01-9DCF-4030-B7E0-091D0B3A35D1.jpeg
    85,1 KB · Görüntüleme: 73

Hadi sezaryeni anladık ameliyat da normal doğuma noluyor? Normal doğumlar da çok pahalı

Benziyorlar canim ultrasonda olsa Oğlumu ultrason kagidinda ben dahil herkes babasina benzetiyordu gercekten de dogdu ayni babasiSadece saçlarinin sariligi beyazliğini herkes bana benzetiyor o kadarcikEllerinin parmaklarina kadar babasi

Canım bizdede malesef kurumsal kıyafet zorunluluğu var 2-3 pantolon birde bi kaç büyük beden gömlek aldım sadece. Geçen yıl Chima dan 4 tane takım almıştım altları olmuyor hiçbirinin ama hala ceketlerini giyebiliyorum önü açık olduğu için sıkıntı yaratmadılar henüz. 4 kilo aldım şuan belki ilerleyen zamanlarda olmaz ama şuanlık iyi gidiyorum öyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…