Benim sabahları yanıyor canım. Özellikle de gece tuzlu muzlu, rahatsız edecek bir şey yemişsem.. ama sabah aç olunca genelde yanıyor. Eskiden kahvaltı etmezdim. Şimdi mecbur 2-3 bir şey tıkıştırıyorum ağzıma. Peynir ekmek falan.. Ya da nesfit tarzı şeyler.. İyi geliyor. Seninki bebek büyüdüğü içindir canım. Mideye baskı yapıyor. Reflü tarzı durumlar artr bu haftalarda. İnşallah gaviscon falan bir nebze işe yarar. Zararı yok onun. Sık sık iç bence dozunda. Bu arada limon iyi gelmez diye düşünüyorum. Daha fazla yakacak
Asitliği arttıracak.. Geçmiş olsun canım.
Sen en son doktora gitmiştin. Sonrasını bilmiyorum canım. iyisiniz şükür diye anladım
Benim ekran da birden mavi olmuş. Dedim ne oluyor
Herkesin değişmiş sandım. Ben oynamadım halbuki. Açınca böyle gördüm. Pek alışamadım. Değiştireyim bari :) Saol.
Sen nasılsın canım. Her şey yolundadır inşallah
Benim 3,5-4 aydan sonra geçti canım şükür. Hormonlara bağlıydı. Senin tansiyon da normalmiş. O zaman sorun yoktur bence. Sürekli mi devam ediyor ki? Geçmiş olsun. İnşallah kurtulursun.
Benim de vajina üstü kemik hala ağrıyor. Aynen çatı ağrısı gibi.. Özellikle uzun süre oturup sonra kalkınca.. ama sanki bu hafta biraz daha azaldı şükür. Normal diyor doktor bakalım.. Bebişler yerlerine sığışmaya çalışıyor galiba :)
Ay evet ya bende de yoktu. Yaş da ilerledi tabi. Ona da yoruyorum. İlk gebelik ve gençlik gibi olmuyor benim için
Hamile bile olmasam zaten çabuk yorulmaya başlamıştım. Şimdi bir de onun üstüne bebişe ekstra kan, ektra vitamin, ektra güç gidiyor.. Benimki yaşa bağlı galiba.. Allah sağlıkla kolaylıkla kavuştursun hepimizi inşallah
Rahat rahat geçirelim şu süreci