Canım dualarımız seninle aklına sakın kötüyü getirme, çoğul gebeliklerde çok gelişen bir durum bu biliyorsun inşallah her şey güzel olacaksevgili arkadaşlarım benim detaylıdan pek iyi haberlerim yok, açılmam varmış ,12 mm olmuş rahim ağzım. acil serklaj yapılacak bu akşam. nolur dualarınızı esirgemeyin moralim çok bozuldu sakin kalmaya çalışıyorum ama çok korkuyorum.
Bende haftaya Almanya ya gideceğim. Oradan alayım diyordum ama burası daha ucuz. Nasıl yapıyorlar bilmiyorum :) Bende takipteyim. Alacağım hemen.Trendyoldan 1032 TL ye aldım jokerbaby satıcısından. Şimdi hepsiburadada ebebek saticisinda yine indirimde 1189 TL. Dün satıcı indirimlerine ek hepsiburadanin da %15 indirimi vardı sadece.
Canım dualarımız senınle endişe etme sakinliğini koru ikiz gebeliklerde cok sık oluyor bebişinle birlikte saglıkla atlatacaksın inşallahsevgili arkadaşlarım benim detaylıdan pek iyi haberlerim yok, açılmam varmış ,12 mm olmuş rahim ağzım. acil serklaj yapılacak bu akşam. nolur dualarınızı esirgemeyin moralim çok bozuldu sakin kalmaya çalışıyorum ama çok korkuyorum.
evet ikizler.Allah yardımcınız olsun canım, sizin gebelik ikizdi değil mi?
İnşallah çok iyi olur, Allah yardımcınız olsun. İyi örnekleri dikate alın, kötüleri aklınıza bile getirmeyin Dr unuza güvenin. Gelip geçecek insallah bugünler
Allah razı olsun , inşallah sonu iyi olur sorunsuz geçerCanım dualarımız seninle aklına sakın kötüyü getirme, çoğul gebeliklerde çok gelişen bir durum bu biliyorsun inşallah her şey güzel olacak
Benim de tansiyon hep 12-7 basım da sürekli ağrıyor bu aralar ben havalardan olduğunu düşünüyorum hiç panik yapma2 gündür basım agrıyor kızlar dün daha fazlaydı agrısı bugun daha az bulantılarımda hala tam anlamıyla gecmedi benım hafif var havalardan olabılır mı , tansıyonumu ölçtüm dün 12-7
Dualarımız seninle canım benim çok duyuyorum ben bunu çoğu kişi de sıkıntı yaşamıyor sen de sıkıntısız atlatacaksın insallahsevgili arkadaşlarım benim detaylıdan pek iyi haberlerim yok, açılmam varmış ,12 mm olmuş rahim ağzım. acil serklaj yapılacak bu akşam. nolur dualarınızı esirgemeyin moralim çok bozuldu sakin kalmaya çalışıyorum ama çok korkuyorum.
Amin canım, serklaj çok güzel bir uygulama içini ferah tut. Benim dr umdan şahsen duyup bildiğim serklaj uygulanıp 37,38 lerde doğum yapan o kadar hastası var ki sakın olumsuz düşünmeAllah razı olsun , inşallah sonu iyi olur sorunsuz geçerRabbim bize bağışlar bebekleri
sezeryan kesisi tam kasık üzeri oluyor yüksek bel pijamalarda sorun olmaz sanırım, bence 1 beden büyük almakta fayda var daha rahat olur
Sevindim böyle olmasına ben de bakmaya başlamalıyım artık. O zaman 1 beden büyük almak da mantıklı olurCanim ben sezeryanliydim ic camasirini falan bile ilk hafta yuksek bel giymek lazim. Pijama da lastik ise rahat gyzel lastikler.olduktan sonra hic.problem olmuyor zaten sezeryan yeri.baya asagida kaliyor sorun olmaz yani
İçini ferah tut canım, olumsuz düşünüp üzme kendinisevgili arkadaşlarım benim detaylıdan pek iyi haberlerim yok, açılmam varmış ,12 mm olmuş rahim ağzım. acil serklaj yapılacak bu akşam. nolur dualarınızı esirgemeyin moralim çok bozuldu sakin kalmaya çalışıyorum ama çok korkuyorum.
2 gündür benımde agrıyor mide bulantım hep vardı hafif halen var baska sorunum yok cok sukur normal herhalde tansıyonum sabah 11-6 aksam 12-7 hep değişmiyorBenim de tansiyon hep 12-7 basım da sürekli ağrıyor bu aralar ben havalardan olduğunu düşünüyorum hiç panik yapma
Canim benim insallah bir sikinti.olmadan kucagina bebeklerini alacaksin. Neler duyuyoruz cevremizden ama sonra her sey yolunda gidiyor.sevgili arkadaşlarım benim detaylıdan pek iyi haberlerim yok, açılmam varmış ,12 mm olmuş rahim ağzım. acil serklaj yapılacak bu akşam. nolur dualarınızı esirgemeyin moralim çok bozuldu sakin kalmaya çalışıyorum ama çok korkuyorum.
Bende bedenimi bilemeyeceğim için şimdiden bakmıyorum gerçi minyonum xs s en fazla ama belki altı m alır paçarını kesitiririmKızlar bu lohusa pijama takımları, sezeryandan sonra bel lastik kısmı dikiş yerlerini acıtır mı o kısmamı denk geliyo acaba? Ben o yüzden pijama da çok kararsız kaldım ya da 1-2 beden büyük mü alınmalı
İnsallah sureci en kolay sekilde atlatirsiniz,fark edilmesi iyi olmus en azindan onlem alinir,her seyin caresi var.sevgili arkadaşlarım benim detaylıdan pek iyi haberlerim yok, açılmam varmış ,12 mm olmuş rahim ağzım. acil serklaj yapılacak bu akşam. nolur dualarınızı esirgemeyin moralim çok bozuldu sakin kalmaya çalışıyorum ama çok korkuyorum.
Canım çok geçmiş olsun inşallah geçicek bu günlerdesevgili arkadaşlarım benim detaylıdan pek iyi haberlerim yok, açılmam varmış ,12 mm olmuş rahim ağzım. acil serklaj yapılacak bu akşam. nolur dualarınızı esirgemeyin moralim çok bozuldu sakin kalmaya çalışıyorum ama çok korkuyorum.
Bende senin gibiyim canım xs ya da s giyiyorum ne kadar kilo alacağımıda bilmiyorum. Diyet yaptığım için fazla kilo alamıyorum 48de takılı kaldımBende bedenimi bilemeyeceğim için şimdiden bakmıyorum gerçi minyonum xs s en fazla ama belki altı m alır paçarını kesitiririmbende şık bir düğmeli pijama takımı alıcam sanırım doğumdan sonrada kullanırım
İnşallah en kısa sürede atlatırsın canım ilaçların iyi gelir belki bu süreçteMerhaba size göre kısa bana göre cok uzun zor geçen 10 günün sonunda psikiyatrist uzmanım la yolumuza devam ediyoruz. Redepra ve lustral e başladım. İlaç kullanmak istemezdim ama yoğun anksiyete bozukluğundan dolayı 2 kilo verdim ve rutinlerim uykularım aksamıştı. Neler yapıyorsunuz