2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Günaydın arkadaşlar yogun bir tempodan sonra ilk defa girebildim siteye umarım anneler bebişler iyidirbu aralar griple boguşuyoruz aman kızlar dikkat edin ben bittim çok agır bir grip buyani ailece hepimiz hastayız bebek hareket etmese evdeki koşuşturmamdan hamile oldugu mu anlamıcam geçmeyen bir hastalık resmen

MaşaAllahhhh ilk 4 ayın acısını çok iyi çıkarıyosun ben de öyleydim o yüzden bulantım geçerse ne bulursam yicem diyodum ama yine hevesim kursağımda kaldı inşaAllah şeker yüklemende hiç sıkıntı çıkmaz rahat rahat yersin yine hepsini
Peki o kadar tatlı yedikten sonra hazımsızlık şişkinlik hissediyo musun canım? Ben detaylıya girmeden önceki gece dayanamadım waffle yedim o gece bana kabus oldu. Karnım patlıcak gibi şişti, sanki herşey boğazıma dizilmiş gibi rahatsız etti. O gün sıfır uykuyla detaylıya girdim, doktor bile karnın çok sert rahat bastıramıyorum demişti.

Canım bence daha fazla bekletme bu durumu, bekledikce üstüne katarak ilerliyo sanki. Pazartesi günü hiç beklemeden bi yere görün mutlaka.
Rabbim kolaylık versin, tez vakitte şifasını bulup iyi olacaksın inşaAllah

Bende coraspirin kullanıyorum 100mg ben hep tok karnına içiyordum yanlış mı içiyorum acaba herkes aç karnına içiyormuş
Kan degeri belli degerin altinda olanlar ac alir, cunku mide bosken emilimi fazladir. Mide tokken emilimi az olur, doktorunuz bu sekilde versiyse sizin degerler kismen bizimkine gore daha iyi demk ki... Ben ustune bir de elma, kivi yiyorum daha fazla olsun diye. Gebelikten onceden kanla es deger ilac almistim. Her yil bir defa aliyorum. Kronik kansizlik var. Sizinki ne guzel iyi iste :) hem mideniz tokken rahatsiz etmez, bulanti yanma gibi...

Allah yardımcın olsun , kolaylıkla ve hızla ferahlamanı dilerim. geçecek

Ben kızımda avent in antikolik biberonunu kullanmıştım uzun süre. İlk zamanlar sütüm yok denecek kadar azdı emzirdim sonra biberonla besledim günlerce hiç meme reddi yaşamadı. Tabi bebekten bebeğe de değişebilir bu süreç bilemiyorum.

Kızlar selam herkese, uzun zamandır giremiyorum şimdi biraz boşluğum var diye bakayım dedim çok yazışma olmuş açıkçası okuyamadım hepsini. Biz halen iyileşmedik, Kız biraz topladı ama hala hastalığı devam ediyor onunda. Üstüne bize bakmaya gelen annemde hastalandı. Eşim zaten hasta.. yıkıla yıkıla gidiyoruz yani. Neyse..
Okuyamadım mesajlarda önemli olan bir şey varsa lütfen etiketleyerek yeniden paylaşır mısınız? Sagolsun minseo etiketlerinden takip ediyorum. Ama gözümden kaçan olabilir yine de...
Bu arada İzmir depreminde herkese tüm hissedenlere büyük geçmiş olsun. Umarim kötü tecrübeler yaşanmamıştır

Çok yerken değil de midem yandığı zamanlar çyle oluyorum normalde hergün tatlı diyorum hiç etkilemiyor ama bazen midem boğazıma kadar yanıyor o zaman şişkinlik yaşıyorum işte. Ara ara olacak demek ki canım. Hiç te kısmadım yiyorum herşeyi yine :)

Aynen rahatsız etmiyor midemi yemekten 2 saat sonra içiyorum. Hemoglobin kan değerimde 11-12 arası gidip geliyor idare ediyor şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…