Rica ederim canım benim aynen öyle yapabilirsinTamam canım teşekkür ederim evt genel olarak hep yemeklerden önce alınız yazıyor, ayrıca doktoruma da danışırım ona göre devam ederim
Ben de kahvaltidan sonra tok aliyorum yanlis miymisBende coraspirin kullanıyorum 100mg ben hep tok karnına içiyordum yanlış mı içiyorum acaba herkes aç karnına içiyormuş
Bende tok karnına içiyorum canm bildigim kadarıyla aç tok fark etmiyorBende coraspirin kullanıyorum 100mg ben hep tok karnına içiyordum yanlış mı içiyorum acaba herkes aç karnına içiyormuş
MaşaAllahhhhBende hiç diyet yapmadım hep zayıftım hatta kilo almak için uğraşırdım. Şimdi boğaZINI tut diyorlar hem de banavallahi daha uymadım daha sabah yarım ekmek yedim kahvaltıda elma mandalina gece yatmadan muz. Arada çikolata akşam bile eşime gelirken şambali tatlısı al dedim hayır yani canım çekiyor ne yapabilirim ilk 4 ay yemedim bulantılardan… bulantım geçsin her şeyi yiyeceğim dedim:) 16 ında şeker yüklemem. Var o zaman netleşir elbet
Teşekkür ederiz canımmMaşallah annesi ne kadar tatlı bir civciv
Canım bence daha fazla bekletme bu durumu, bekledikce üstüne katarak ilerliyo sanki. Pazartesi günü hiç beklemeden bi yere görün mutlaka.Çok teşekkürler. Ben sanırım kombine şeyler yaşıyoru. Panik bozukluk, okb ve anksiyete intahar düşünceler cok uzatmayım diger arkadaslar etkilenmesin. Bununla ilgili bakırkoy ruh ve sinire gideyim diyorum isin icinden cıkamadım. Siz ne onerirsiniz. Sabah 6 olmadı ve benim bugün geçirdiğim 3. Büyük toplam 20. Panik atağım
Bende yemekten 2 saat sonra içiyordum, genel olarak aç karnına içiniz yazıyor, doktoruma da soracağım.Ben de kahvaltidan sonra tok aliyorum yanlis miymis
Heralde farketmiyor gibi fazla ama doktoruma da danışayım bi.Bende tok karnına içiyorum canm bildigim kadarıyla aç tok fark etmiyor
Kan degeri belli degerin altinda olanlar ac alir, cunku mide bosken emilimi fazladir. Mide tokken emilimi az olur, doktorunuz bu sekilde versiyse sizin degerler kismen bizimkine gore daha iyi demk ki... Ben ustune bir de elma, kivi yiyorum daha fazla olsun diye. Gebelikten onceden kanla es deger ilac almistim. Her yil bir defa aliyorum. Kronik kansizlik var. Sizinki ne guzel iyi iste :) hem mideniz tokken rahatsiz etmez, bulanti yanma gibi...Bende coraspirin kullanıyorum 100mg ben hep tok karnına içiyordum yanlış mı içiyorum acaba herkes aç karnına içiyormuş
Allah yardımcın olsun , kolaylıkla ve hızla ferahlamanı dilerim. geçecekÇok teşekkürler. Ben sanırım kombine şeyler yaşıyoru. Panik bozukluk, okb ve anksiyete intahar düşünceler cok uzatmayım diger arkadaslar etkilenmesin. Bununla ilgili bakırkoy ruh ve sinire gideyim diyorum isin icinden cıkamadım. Siz ne onerirsiniz. Sabah 6 olmadı ve benim bugün geçirdiğim 3. Büyük toplam 20. Panik atağım
Bem direk kahvaltidan sonra iciyordumBende yemekten 2 saat sonra içiyordum, genel olarak aç karnına içiniz yazıyor, doktoruma da soracağım.
Ben kızımda avent in antikolik biberonunu kullanmıştım uzun süre. İlk zamanlar sütüm yok denecek kadar azdı emzirdim sonra biberonla besledim günlerce hiç meme reddi yaşamadı. Tabi bebekten bebeğe de değişebilir bu süreç bilemiyorum.Kızlar biberon araştırması yaptınız mı hiç ? Doğum çantasına bi tane ne olur ne olmaz koyacağım. Almak istediğim bi biberon vardı fiyatı 500 tl lere çıkmış. Daha uygun fiyatlı bir şeyler almak istiyorum ama memeden de uzaklaştırmayacak bir biberon olsa süper olur. Ucu çok yumuşak olan biberonlara bebişler hemen adapte olduğu için meme reddi daha çok yaşanıyormuş. Biraz daha sert uçlu bebek emdikçe süt/mama gelen tarzda biberonlar daha iyiymiş. Arkadaşımın bebeği avent natural biberona alışınca meme reddi yaşamış mesela. Cam düşünmüyorum sağlıklı evet ama bir yakınımız cam biberonla talihsiz bir olay yaşadı o yüzden o riske girmek istemiyorum daha güvenilir olsun istiyorum. Önerileri ve tecrübeleri olan varsa bekliyorum.
Çok yerken değil de midem yandığı zamanlar çyle oluyorum normalde hergün tatlı diyorum hiç etkilemiyor ama bazen midem boğazıma kadar yanıyor o zaman şişkinlik yaşıyorum işte. Ara ara olacak demek ki canım. Hiç te kısmadım yiyorum herşeyi yine :)MaşaAllahhhhilk 4 ayın acısını çok iyi çıkarıyosun ben de öyleydim o yüzden bulantım geçerse ne bulursam yicem diyodum ama yine hevesim kursağımda kaldı inşaAllah şeker yüklemende hiç sıkıntı çıkmaz rahat rahat yersin yine hepsini
Peki o kadar tatlı yedikten sonra hazımsızlık şişkinlik hissediyo musun canım? Ben detaylıya girmeden önceki gece dayanamadım waffle yedim o gece bana kabus oldu. Karnım patlıcak gibi şişti, sanki herşey boğazıma dizilmiş gibi rahatsız etti. O gün sıfır uykuyla detaylıya girdim, doktor bile karnın çok sert rahat bastıramıyorum demişti.
Aynen rahatsız etmiyor midemi yemekten 2 saat sonra içiyorum. Hemoglobin kan değerimde 11-12 arası gidip geliyor idare ediyor şimdilikKan degeri belli degerin altinda olanlar ac alir, cunku mide bosken emilimi fazladir. Mide tokken emilimi az olur, doktorunuz bu sekilde versiyse sizin degerler kismen bizimkine gore daha iyi demk ki... Ben ustune bir de elma, kivi yiyorum daha fazla olsun diye. Gebelikten onceden kanla es deger ilac almistim. Her yil bir defa aliyorum. Kronik kansizlik var. Sizinki ne guzel iyi iste :) hem mideniz tokken rahatsiz etmez, bulanti yanma gibi...
Tabiki sorar yazarım etiketlerim sizi. Şimdi doktorum kongrede ayın 15 de kontrolüm var erken görüşürsem sorar yazarımBem direk kahvaltidan sonra iciyordumbenim kontrole cok var,rica etsem doktorunuza sorunca buraya da yazar misiniz
Bir de tavsiyem hemen tok karnına içmeyin 1, 2 saat falan geçsin mide de biraz boşalmış olur öyle için.Tabiki sorar yazarım etiketlerim sizi. Şimdi doktorum kongrede ayın 15 de kontrolüm var erken görüşürsem sorar yazarım
Evet oyle yapacagim artik.Belki daha etkili olur.Bir de tavsiyem hemen tok karnına içmeyin 1, 2 saat falan geçsin mide de biraz boşalmış olur öyle için.masal3487