Bi kaç kere daha dene bakalım canım yine aynı reaksiyonu alırsan dediğin gibi yaparsın.O zaman çocuğum karnimda dolaniyo neresi olursa oraya vuruyo. Aslinda gece lavabo ihtiyacim oldu ama uykudan kalkamadim sabah cok zorlamadi ama ondan da olabilir bak.
Aspirini ac icmek gerekmiş snn ki dogru olan. Bende yemekten 2 saat sonra falan iciyodum simdi aksam yemekten once icicem. Elden ayaktan düşmek istemiyorum. Ben ilk defa kullandim ya ondan oyle oldu sanirim.
Valla dolanıyorlar artık ben midemde hissedince falan şok oluyorum ne alaka diyeBenim de genelde sabah uyanmadan önce mideme çok yakın hissediyorum.
Gün içinde kasık bolgesinde de , gobek çevresinde de hissediyorum tek bi yerde durmuyor yani, artik büyüdükleri için
Bende coraspin kullanıyorum canım sabah aç karna kahvaltımdan hemen önce alıyorum ilk haftalarımdan beri kullanıyorumKizlar bebegin hareketlerini son 3 gundur falan orta kasık bolgesinde hissediyorum. Ic camasir cizgi bölümünde oluyor. Ama tabi sagda solda orta da ustte de hissediyorum. Genelde orda hissetmezdim hep yukaridaydi. Buyudukce dolaniyomu icerde yani diklemesine durduğunu da düşünüyorum hareketlerinden dolayi. Altli üstlü vuruyor bazen. Simdi yukari cık diyip elimle durttum yukariyi oraya geldi vurdu hatta tam gobek deligime vurdu bildiginiz yukari cikti gobek deligiilk defa da bu sabah karnim baya sertlesmisti yani komple oyleydi kisa sure sonra normale döndü. Tecrubeli anneler bilgilendirir misiniz. Yapiyo mu bebisler bu haftalarda boyle seyler normal mi.
Bir deminseo sn aspirini ne zaman kullaniyosun. Ben gecen ilk içtiğim zaman bi halsizlik oldu yorulmustum da ondan mi yoksa aspirin kaynakli mi bilemedigimden yatmaya yakin iciyorum. Dr bisey onermedi sordum istedigin zaman dedi.
Maşallah annesi ne kadar tatlı bir civcivGünaydın tatlış anneler
Biz detaylıdan çıktık çok şükür bebişin sağlığı yerinde, koca burunlu erkeğe benzeyen bi kızım olacak galiba
Ben de de amniyotik sıvı yine fazla çıktı, rahmin sol bi yerinde bi damarda hafif tıkanma varmış bunun nedenide ilerde tansiyon yükselmesine sebep olabilirmiş, düzenli tansiyon ölçümü takibi istedi.
Şeker yüklemesini mutlaka yaptırmamı istedi şekerden şüphelendi
Karbonhidrat,tatlı tamamen yasak.. Meyveyide azaltamamı söyledi ben ne yicemi şaşırdım şimdiden
bi de plesanta da biraz kanama alanı görünüyo ama önceden kalma olarak duruyo bi sıkıntı olmaz dedi umarım olmaz
Biraz fazla kasılma alanlarım varmış bunun için de mutlaka magnezyum kullan aksatma dedi. Ben de magnezyumu almayı sürekli uutuyodum hata etmişim
Başka bi sıkıntı yok şükür
Rabbim yavrularımızı sağ salim, sağlıcakla kucağımıza alacağımız günleri de görmeyi nasip eder inşaAllah
Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendineGünaydın kızlar. Dün gece çok kötü bi deprem yaşadık. O panik ve korku ile kendimi çok kastım ve kasıklarım hala ağrıyor.Bebekte stresimi anladı sanırım o saatten sonra sürekli bi hareket halindeydi. Deprem en büyük korkularımdan biri bu konuda terapi bile aldım allah tekrarını yaşatmasın hiç keyfim yok
İnşallah geçici bir durumdur üzülmeyin lütfenNasılsınız kızlar,
Ben hiç iyi değilim..
20+0'da detaylı ultrasona girdik. Kalpte parlak nokta, beyinde kist, bağırsakta ekojenite olmak üzere 3 tane soft marker gördü doktorum. Fetal dna istedi dün kan verdim, sonuç bekliyorum.
Böyle belirtileri olup da sağlıklı doğan bebek hikayeleri var mı? Benim gibi zor durumda olan arkadaşlar var mı?
Sevgiler
Canım ben pek Kasım indirimine dair bişey göremedim herşey hala pahalıGünaydın kızlarŞu meşhur kasım indirimlerinden bişeyler yakalayan oldu mu? Benim gözüme öyle iyi bi indirim denk gelmedi daha hiç
Bende coraspirin kullanıyorum 100mg ben hep tok karnına içiyordum yanlış mı içiyorum acaba herkes aç karnına içiyormuşBende coraspin kullanıyorum canım sabah aç karna kahvaltımdan hemen önce alıyorum ilk haftalarımdan beri kullanıyorum
Ne için kullanıyorsunuz bunu canım. Sohbet geçmişine bakamadımBende coraspirin kullanıyorum 100mg ben hep tok karnına içiyordum yanlış mı içiyorum acaba herkes aç karnına içiyormuş
Benim iki tane kaybım vardı genetik test yaptırdım heterozigot çıktım taşıyıcıymışım yani kanda pıhtılaşma sorunu için doktor önlem amaçlı veriyor kızımda da kullanmıştım çok şükür bi sıkıntı yaşamadım bu gebeliğimde de aynı doktorum önerdi içiyorumNe için kullanıyorsunuz bunu canım. Sohbet geçmişine bakamadım
Çeşitli doktorlara gittim ilk başlarda hepsi aç karnına kullan dedi kendi doktorum da dahil. Ben tok karnına kullanıldığını bilmiyorum canım. İlacın üstünde ki yönlendirmede de aç karnına alınız yazıyor. Muayene zamanın gelince doktoruna tekrar sorabilirsin aklına takılmasın canımBende coraspirin kullanıyorum 100mg ben hep tok karnına içiyordum yanlış mı içiyorum acaba herkes aç karnına içiyormuş
Kan pıhtılaşması eğilimi var canım önlem amaçlı kullanıyorum bendeNe için kullanıyorsunuz bunu canım. Sohbet geçmişine bakamadım
Tamam canım teşekkür ederim evt genel olarak hep yemeklerden önce alınız yazıyor, ayrıca doktoruma da danışırım ona göre devam ederimÇeşitli doktorlara gittim ilk başlarda hepsi aç karnına kullan dedi kendi doktorum da dahil. Ben tok karnına kullanıldığını bilmiyorum canım. İlacın üstünde ki yönlendirmede de aç karnına alınız yazıyor. Muayene zamanın gelince doktoruna tekrar sorabilirsin aklına takılmasın canım
Daha bugün arkadaşımla bu konuyu konuştuk,onun da kızına kalbinde parlaklık var bir de böbreklerden biri diğerine göre daha büyük demiş doktor detaylıda.Bir sonraki kontrollerde kalpteki parlaklık gitmişti,doğuma yakında böbrekler eşitlenmişti.Kızı doğdu çok şükür de sağlıklı..Umarım sizde rahatlarsınız biraz,stres yapmayın inanın en kötüsü oNasılsınız kızlar,
Ben hiç iyi değilim..
20+0'da detaylı ultrasona girdik. Kalpte parlak nokta, beyinde kist, bağırsakta ekojenite olmak üzere 3 tane soft marker gördü doktorum. Fetal dna istedi dün kan verdim, sonuç bekliyorum.
Böyle belirtileri olup da sağlıklı doğan bebek hikayeleri var mı? Benim gibi zor durumda olan arkadaşlar var mı?
Sevgiler
Çok teşekkürler. Ben sanırım kombine şeyler yaşıyoru. Panik bozukluk, okb ve anksiyete intahar düşünceler cok uzatmayım diger arkadaslar etkilenmesin. Bununla ilgili bakırkoy ruh ve sinire gideyim diyorum isin icinden cıkamadım. Siz ne onerirsiniz. Sabah 6 olmadı ve benim bugün geçirdiğim 3. Büyük toplam 20. Panik atağımDayanamicam size isim onerecegim. Biraz pahalidir ama gidebilecek durumunuz varsa Hocam Neslihan Zapci'ya gidin. Fayda goreceksiniz... Insallah gececek
GunaydinÇok teşekkürler. Ben sanırım kombine şeyler yaşıyoru. Panik bozukluk, okb ve anksiyete intahar düşünceler cok uzatmayım diger arkadaslar etkilenmesin. Bununla ilgili bakırkoy ruh ve sinire gideyim diyorum isin icinden cıkamadım. Siz ne onerirsiniz. Sabah 6 olmadı ve benim bugün geçirdiğim 3. Büyük toplam 20. Panik atağım