2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Bende hiç diyet yapmadım hep zayıftım hatta kilo almak için uğraşırdım. Şimdi boğaZINI tut diyorlar hem de bana vallahi daha uymadım daha sabah yarım ekmek yedim kahvaltıda elma mandalina gece yatmadan muz. Arada çikolata akşam bile eşime gelirken şambali tatlısı al dedim hayır yani canım çekiyor ne yapabilirim ilk 4 ay yemedim bulantılardan… bulantım geçsin her şeyi yiyeceğim dedim:) 16 ında şeker yüklemem. Var o zaman netleşir elbet

Endişelenme canim dr um sık sık karşılaşıyormuş bu durumla. Coraspirin ile kontrol altinda tutmak istedi. Bende dr soylediginde endiselendim gozlerimden anladi. Olmayan bisey degil dedi biz kontrolde tutacagiz sorun olmaz dedi. Bana da gebelik zehirlenmesi gelisim geriliği tarzinda bilgilendirme yapti. Ben hergun coraspirin kullaniyorum 32.haftaya kadar da kullanacağım. Saglikla kavusalim bebeklerimize. Daydream_ in dediği gibi gebelik surecinde bi cok seyle karsilacasacagiz bunlarin hepsi ihtimal onlem alip kontrol etmekten baska bisey yapamiyoruz. Zaten pihti onleyici kullaniyomussun coraspirine gerek duymamis drun. Ikisi bir fazla olabilir zaten. Intte fazla arastirma bn ilk gün yaptim o hatayi

Yok daha almadım canım Bu her bebek arabasına oluyor mu acaba ? “İlk arabayı mı almak lazım
canım ben olsam öyle yaparım mesela travel sistem alacaksan zaten puseti de olacak he yok ben kabin boy alıcam puseti ayrı alıcam dersen markanın kendi uyumlu pusetleri oluyor. Başka markayı başka markaya bağlayabilir misin onu bilmiyorum ama bence gerek yok rengi tutmayacak tam oturmayacak vs. bi ton problem

Ay inşallah canım saglıkla alalım kucagımıza , doktorumda oyle dedi kontrollu gideriz korkmana gerek yok dedi öğlen ölçtüm tansiyonumu 12-7 az once aksam ölçtüm 11-6 sabahlarıda 10-6 gibi düşük cıkıyor kilolu bir insanda değilim artık tuzlu vb de yemem dikkat ederim beslenmeme hayırlısı olsun inşallah Sizinde mi tek damarda gördü benım sol damarda gördü cok değil hepsinde yok centik dedi acıkcası tuzlu yeme vb de demedi perinatolog bu seni korkutmasın diye basladı lafa sadece bazen preklampsi ve 29-30lu haftada gelişim geriliği olabılır dedi doktorun takip eder dedi sende günde 2 defa tansiyonunu ölç dedi o sekılde ,kanama alanım içinde korkma plasenta arkasında değil kanama alanı sağ üstte 2.7 cm x1.5cm küçük dedi kendiliğindende kaybolabılır boyle az az lekelenmede olabılır lekelere alıs olacak dedi hayırlısı artık

Benimde sagdaki tek damar canim. Benim tansiyon hep 10-5 cikiyo. Her gun olmasa da ölçüyorum. Tuzlu genelde de iyi degil yani herseyin aşırısı iyi değil sonuçta. Ciddi anlamda endişe etme canim çoğu gebenin karşılaştığı durummuş. Saglikla kavusacagiz merak etme

Ayseee1987 sirke önerini deneyeceğim, çünkü ne antibiyotik kullanacak kdar yüksek çıkıyor enfeksiyon ne de tamamen yok oluyor, teşekkürler.
İnşallah sende de işe yarar canım. Bende yüzde 99 etkili oldu.
Yoğurt-ayran ve bol su içmeyi de ihmal etmezsen bence hallolacaktır

Haklısın canım anladım şimdi ilk bir arabaya bakayım takım şeklinde almak daha mantıklı. Teşekkürler

Kizlar bebegin hareketlerini son 3 gundur falan orta kasık bolgesinde hissediyorum. Ic camasir cizgi bölümünde oluyor. Ama tabi sagda solda orta da ustte de hissediyorum. Genelde orda hissetmezdim hep yukaridaydi. Buyudukce dolaniyomu icerde yani diklemesine durduğunu da düşünüyorum hareketlerinden dolayi. Altli üstlü vuruyor bazen. Simdi yukari cık diyip elimle durttum yukariyi oraya geldi vurdu hatta tam gobek deligime vurdu bildiginiz yukari cikti gobek deligi ilk defa da bu sabah karnim baya sertlesmisti yani komple oyleydi kisa sure sonra normale döndü. Tecrubeli anneler bilgilendirir misiniz. Yapiyo mu bebisler bu haftalarda boyle seyler normal mi.
Bir de minseo sn aspirini ne zaman kullaniyosun. Ben gecen ilk içtiğim zaman bi halsizlik oldu yorulmustum da ondan mi yoksa aspirin kaynakli mi bilemedigimden yatmaya yakin iciyorum. Dr bisey onermedi sordum istedigin zaman dedi.

Canım rahmimiz göbek deliği üzerine kadar çıktı ben az önce midemin orda hissediyordum mesela öğlen kasığımdaydı değişiyor bence konumuna göre. Sertleşme olayı bende idrara sıkışınca olmaya başladı taş gibi oluyor karnım, ama bu haftalardan itibaren rahim kendini doğuma hazırlamak için kasılma sertleşmeler olacakmış normalmiş. Ben aspirini 8.haftadan beri içiyorum yaklaşık. Doktor sabah aç içiceksin demişti öyle yapıyorum bana herhangi bi yan etki yapmadı canım hamile kalmaya çalıştığım dönemde de içiyordum ben ara ara vücudum alışık

O zaman çocuğum karnimda dolaniyo neresi olursa oraya vuruyo. Aslinda gece lavabo ihtiyacim oldu ama uykudan kalkamadim sabah cok zorlamadi ama ondan da olabilir bak.
Aspirini ac icmek gerekmiş snn ki dogru olan. Bende yemekten 2 saat sonra falan iciyodum simdi aksam yemekten once icicem. Elden ayaktan düşmek istemiyorum. Ben ilk defa kullandim ya ondan oyle oldu sanirim.

Benim de genelde sabah uyanmadan önce mideme çok yakın hissediyorum.
Gün içinde kasık bolgesinde de , gobek çevresinde de hissediyorum tek bi yerde durmuyor yani, artik büyüdükleri için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…