Bizi karıştırsa iyi kocalarımızı karıştırdı
Bende hiç diyet yapmadım hep zayıftım hatta kilo almak için uğraşırdım. Şimdi boğaZINI tut diyorlar hem de banaBen de doymuyorummmmhayatım boyunca hep çok zayıftım diyetten hiç anlamıyorum. Elim kolum bağlanmış gibi hissettim. Ben de ekmeği çok yiyorum günde 1 tane gömüyorum şimdi hangi ekmeği yemem gerekiyo acaba kepeğemi geçmeliyim tatlı konusu heleeee çok seviyorum hergün olsa hergün yerim hergün 3 mandalina yiyorum 1er tane elma, armut onlarıda bırakıp 1 tane ekşi elmayla işi götürürüm Allah yardımcımız olsun canımmm
Evet canım ilk arabayı hallet bence büyük ihtimal pusete hiç gerek kalmayacakYok daha almadım canımBu her bebek arabasına oluyor mu acaba ? “İlk arabayı mı almak lazım
Endişelenme canim dr um sık sık karşılaşıyormuş bu durumla. Coraspirin ile kontrol altinda tutmak istedi. Bende dr soylediginde endiselendim gozlerimden anladi. Olmayan bisey degil dedi biz kontrolde tutacagiz sorun olmaz dedi. Bana da gebelik zehirlenmesi gelisim geriliği tarzinda bilgilendirme yapti. Ben hergun coraspirin kullaniyorum 32.haftaya kadar da kullanacağım. Saglikla kavusalim bebeklerimize.Sunrseee minseo merhaba bugun doktor banada sol uterin arterde diantalik centikleşme mevcut dedi gösterdi tüm cizgılerde yok birkacında var dedi coraspin onermedi oksapar 4000lik kullanıyorum devam dedi coraspine gerek yok dedi ya bu korkulacak bir sey mi sizce size doktorlarınız ne önerdi tam olarak acaba ve tansiyon ölçümü yapıyor musunuz düzenli
Bebek arabasına bağlamak için bir aparat oluyor geneldeYok daha almadım canımBu her bebek arabasına oluyor mu acaba ? “İlk arabayı mı almak lazım
Geçmiş olsun canım, yapabileceğimiz bir şey var miOkb ile mücadele ettiğim bir dönemdeyim sesim çıkmazsa anlarsınız kızlar, hepinizi çok seviyorum dualarınızda bana da yer verin
B12 yi aksatmayalım lütfendaha neler yasanacak bekleyin... Coming soon
canım ben olsam öyle yaparım mesela travel sistem alacaksan zaten puseti de olacak he yok ben kabin boy alıcam puseti ayrı alıcam dersen markanın kendi uyumlu pusetleri oluyor. Başka markayı başka markaya bağlayabilir misin onu bilmiyorum ama bence gerek yok rengi tutmayacak tam oturmayacak vs. bi ton problemYok daha almadım canımBu her bebek arabasına oluyor mu acaba ? “İlk arabayı mı almak lazım
Ay inşallah canım saglıkla alalım kucagımıza , doktorumda oyle dedi kontrollu gideriz korkmana gerek yok dedi öğlen ölçtüm tansiyonumu 12-7 az once aksam ölçtüm 11-6 sabahlarıda 10-6 gibi düşük cıkıyor kilolu bir insanda değilim artık tuzlu vb de yemem dikkat ederim beslenmeme hayırlısı olsun inşallahEndişelenme canim dr um sık sık karşılaşıyormuş bu durumla. Coraspirin ile kontrol altinda tutmak istedi. Bende dr soylediginde endiselendim gozlerimden anladi. Olmayan bisey degil dedi biz kontrolde tutacagiz sorun olmaz dedi. Bana da gebelik zehirlenmesi gelisim geriliği tarzinda bilgilendirme yapti. Ben hergun coraspirin kullaniyorum 32.haftaya kadar da kullanacağım. Saglikla kavusalim bebeklerimize.Daydream_ in dediği gibi gebelik surecinde bi cok seyle karsilacasacagiz bunlarin hepsi ihtimal onlem alip kontrol etmekten baska bisey yapamiyoruz. Zaten pihti onleyici kullaniyomussun coraspirine gerek duymamis drun. Ikisi bir fazla olabilir zaten. Intte fazla arastirma bn ilk gün yaptim o hatayi
Benimde sagdaki tek damar canim. Benim tansiyon hep 10-5 cikiyo. Her gun olmasa da ölçüyorum. Tuzlu genelde de iyi degil yani herseyin aşırısı iyi değil sonuçta. Ciddi anlamda endişe etme canim çoğu gebenin karşılaştığı durummuş. Saglikla kavusacagiz merak etmeAy inşallah canım saglıkla alalım kucagımıza , doktorumda oyle dedi kontrollu gideriz korkmana gerek yok dedi öğlen ölçtüm tansiyonumu 12-7 az once aksam ölçtüm 11-6 sabahlarıda 10-6 gibi düşük cıkıyor kilolu bir insanda değilim artık tuzlu vb de yemem dikkat ederim beslenmeme hayırlısı olsun inşallahSizinde mi tek damarda gördü benım sol damarda gördü cok değil hepsinde yok centik dedi acıkcası tuzlu yeme vb de demedi perinatolog bu seni korkutmasın diye basladı lafa sadece bazen preklampsi ve 29-30lu haftada gelişim geriliği olabılır dedi doktorun takip eder dedi sende günde 2 defa tansiyonunu ölç dedi o sekılde ,kanama alanım içinde korkma plasenta arkasında değil kanama alanı sağ üstte 2.7 cm x1.5cm küçük dedi kendiliğindende kaybolabılır boyle az az lekelenmede olabılır lekelere alıs olacak dedi hayırlısı artık
İnşallah sende de işe yarar canım. Bende yüzde 99 etkili oldu.Ayseee1987 sirke önerini deneyeceğim, çünkü ne antibiyotik kullanacak kdar yüksek çıkıyor enfeksiyon ne de tamamen yok oluyor, teşekkürler.
Haklısın canım anladım şimdi ilk bir arabaya bakayım takım şeklinde almak daha mantıklı. Teşekkürlercanım ben olsam öyle yaparım mesela travel sistem alacaksan zaten puseti de olacak he yok ben kabin boy alıcam puseti ayrı alıcam dersen markanın kendi uyumlu pusetleri oluyor. Başka markayı başka markaya bağlayabilir misin onu bilmiyorum ama bence gerek yok rengi tutmayacak tam oturmayacak vs. bi ton problem
Canım rahmimiz göbek deliği üzerine kadar çıktı ben az önce midemin orda hissediyordum mesela öğlen kasığımdaydı değişiyor bence konumuna göre. Sertleşme olayı bende idrara sıkışınca olmaya başladı taş gibi oluyor karnım, ama bu haftalardan itibaren rahim kendini doğuma hazırlamak için kasılma sertleşmeler olacakmış normalmiş. Ben aspirini 8.haftadan beri içiyorum yaklaşık. Doktor sabah aç içiceksin demişti öyle yapıyorum bana herhangi bi yan etki yapmadı canım hamile kalmaya çalıştığım dönemde de içiyordum ben ara ara vücudum alışıkKizlar bebegin hareketlerini son 3 gundur falan orta kasık bolgesinde hissediyorum. Ic camasir cizgi bölümünde oluyor. Ama tabi sagda solda orta da ustte de hissediyorum. Genelde orda hissetmezdim hep yukaridaydi. Buyudukce dolaniyomu icerde yani diklemesine durduğunu da düşünüyorum hareketlerinden dolayi. Altli üstlü vuruyor bazen. Simdi yukari cık diyip elimle durttum yukariyi oraya geldi vurdu hatta tam gobek deligime vurdu bildiginiz yukari cikti gobek deligiilk defa da bu sabah karnim baya sertlesmisti yani komple oyleydi kisa sure sonra normale döndü. Tecrubeli anneler bilgilendirir misiniz. Yapiyo mu bebisler bu haftalarda boyle seyler normal mi.
Bir deminseo sn aspirini ne zaman kullaniyosun. Ben gecen ilk içtiğim zaman bi halsizlik oldu yorulmustum da ondan mi yoksa aspirin kaynakli mi bilemedigimden yatmaya yakin iciyorum. Dr bisey onermedi sordum istedigin zaman dedi.
Canim benim travel seklinde. Şoyle 2 yasina kadar puseti oto koltuğu olarakta kullandim..Sonra otokoltugu aldim.Haklısın canım anladım şimdi ilk bir arabaya bakayım takım şeklinde almak daha mantıklı. Teşekkürler
O zaman çocuğum karnimda dolaniyo neresi olursa oraya vuruyo. Aslinda gece lavabo ihtiyacim oldu ama uykudan kalkamadim sabah cok zorlamadi ama ondan da olabilir bak.Canım rahmimiz göbek deliği üzerine kadar çıktı ben az önce midemin orda hissediyordum mesela öğlen kasığımdaydı değişiyor bence konumuna göre. Sertleşme olayı bende idrara sıkışınca olmaya başladı taş gibi oluyor karnım, ama bu haftalardan itibaren rahim kendini doğuma hazırlamak için kasılma sertleşmeler olacakmış normalmiş. Ben aspirini 8.haftadan beri içiyorum yaklaşık. Doktor sabah aç içiceksin demişti öyle yapıyorum bana herhangi bi yan etki yapmadı canım hamile kalmaya çalıştığım dönemde de içiyordum ben ara ara vücudum alışık
Kizlar bebegin hareketlerini son 3 gundur falan orta kasık bolgesinde hissediyorum. Ic camasir cizgi bölümünde oluyor. Ama tabi sagda solda orta da ustte de hissediyorum. Genelde orda hissetmezdim hep yukaridaydi. Buyudukce dolaniyomu icerde yani diklemesine durduğunu da düşünüyorum hareketlerinden dolayi. Altli üstlü vuruyor bazen. Simdi yukari cık diyip elimle durttum yukariyi oraya geldi vurdu hatta tam gobek deligime vurdu bildiginiz yukari cikti gobek deligiilk defa da bu sabah karnim baya sertlesmisti yani komple oyleydi kisa sure sonra normale döndü. Tecrubeli anneler bilgilendirir misiniz. Yapiyo mu bebisler bu haftalarda boyle seyler normal mi.
Bir deminseo sn aspirini ne zaman kullaniyosun. Ben gecen ilk içtiğim zaman bi halsizlik oldu yorulmustum da ondan mi yoksa aspirin kaynakli mi bilemedigimden yatmaya yakin iciyorum. Dr bisey onermedi sordum istedigin zaman dedi.
Benim de genelde sabah uyanmadan önce mideme çok yakın hissediyorum.Canım rahmimiz göbek deliği üzerine kadar çıktı ben az önce midemin orda hissediyordum mesela öğlen kasığımdaydı değişiyor bence konumuna göre. Sertleşme olayı bende idrara sıkışınca olmaya başladı taş gibi oluyor karnım, ama bu haftalardan itibaren rahim kendini doğuma hazırlamak için kasılma sertleşmeler olacakmış normalmiş. Ben aspirini 8.haftadan beri içiyorum yaklaşık. Doktor sabah aç içiceksin demişti öyle yapıyorum bana herhangi bi yan etki yapmadı canım hamile kalmaya çalıştığım dönemde de içiyordum ben ara ara vücudum alışık