Oksapar 4000 lik kullan yeterli coraspine gerek görmedi , ayy olmaz inşallah korktum bian sizdede oyle cıktı ama sorun yasamadınız yani içimi rahatlattınız cok sagolunselam canım panik yapma doktor düzenli olarak kontrol edecek. bazı arkadaslar corasprin kullanıyor çentiklenme icin sana bişey önermedi sanırım küçük bir kanama alanın oldugu icin. benim önceki hamileliğimde vardı, 2 haftada bir kontrol cagırıyordu doktorum herhangi birşey kullandırmadı çok şükür sağlıkla kavustum sen de sakin ol, bunlar hep risk illa olacak bişey degil ama doktor hazırlıklı olman icin söylemek zorunda. tansiyonunu da düzenli takip edersin
hiç panik yapma canım rahat ol hiçbir sıkıntı yaşamadım ben senin de saglıkla geçecek sürecin inşallah. olabiliyor bu bazı gebeliklerde, doktor da düzenli kontrol edecek. insan korkuyor ben de endişeliydim anlıyorum ama bebek de gayet güzel gelişmişti, stres daha cok zarar bebege, oyuzden kendine telkinde bulun olumlu şeyler düşünOksapar 4000 lik kullan yeterli coraspine gerek görmedi , ayy olmaz inşallah korktum bian sizdede oyle cıktı ama sorun yasamadınız yani içimi rahatlattınız cok sagolun
Arka arkaya olcunce pek farkli cikmiyor stresten.doktor kontrolune iki gun var tuzu kestim,karbonhidrati kestim,tansiyon olcumu yapmayacagim,bas agrisindan hissederim zaten yukseleceginiCanım bizi de haberdar et. Hiç düşmüyor mu yoksa ara ara mi bu seviyeye çıkıyor. Sarımsak tüket çok iyi geliyor umarım hiçbir sıkıntı çıkmaz
İnşallah cajım doktoruma yazdım şimdi korkmana gerek yok takip ederiz dedi , birde her zaman preklamsi veya gelişme geriliği olmaz değil mi dedim yok her zaman olmaz rahat ol dedi inşallah bir sorun olmaz cok sagolun içimi rahatlattınız sizdehiç panik yapma canım rahat ol hiçbir sıkıntı yaşamadım ben senin de saglıkla geçecek sürecin inşallah. olabiliyor bu bazı gebeliklerde, doktor da düzenli kontrol edecek. insan korkuyor ben de endişeliydim anlıyorum ama bebek de gayet güzel gelişmişti, stres daha cok zarar bebege, oyuzden kendine telkinde bulun olumlu şeyler düşün
Çok geçmiş olsun canımGünaydın kızlar. Dün gece çok kötü bi deprem yaşadık. O panik ve korku ile kendimi çok kastım ve kasıklarım hala ağrıyor.Bebekte stresimi anladı sanırım o saatten sonra sürekli bi hareket halindeydi. Deprem en büyük korkularımdan biri bu konuda terapi bile aldım allah tekrarını yaşatmasın hiç keyfim yok
kan sulandırıcı kullanıyorsan ekstra asprine gerek yok zaten canım maksat kanı sulandırp rahime kan akışını kolaylaştırmak zaten. bana coraspin önerdi ileriki haftalarda yüksek tansiyon/erken doğum gibi sorunlar yaşamayalım demişti kendi doktorum farketmişti hamileliğimin ilk haftaları. o zamandan beri içiyorum ben, detaylıya gittiğimde sordum hala var mı diye hayır normal görünüyor dedi asprin fayda etti demek ki hala içiyorum ama. sonraki kontrolümde yine sorucam kendi doktoruma da yine. tansiyon ölçüyorum 10-5 9-5 çıkıyor benim daha yükseklik yaşamadım şükür.Sunrseee minseo merhaba bugun doktor banada sol uterin arterde diantalik centikleşme mevcut dedi gösterdi tüm cizgılerde yok birkacında var dedi coraspin onermedi oksapar 4000lik kullanıyorum devam dedi coraspine gerek yok dedi ya bu korkulacak bir sey mi sizce size doktorlarınız ne önerdi tam olarak acaba ve tansiyon ölçümü yapıyor musunuz düzenli
Bebek arabası aldın mı sen canım ? Travel aldıysan/alacaksan onların içinde zaten anakucağı oluyor. Kabin tipi alacaksan/aldıysan da aldığın marka ile uyumlu ana kucağı alman lazım bebek arabasına da takıp kullanabilmek için.Kızlar cybex oto koltuğu ve anakucağı hepsiburadada %45 indirimli 2500 e geliyor ben çok anlamıyorum marka olayından nasıl sizce ? CYbex i de çok övüyorlar Eki Görüntüle 3156445
Yok daha almadım canımBebek arabası aldın mı sen canım ? Travel aldıysan/alacaksan onların içinde zaten anakucağı oluyor. Kabin tipi alacaksan/aldıysan da aldığın marka ile uyumlu ana kucağı alman lazım bebek arabasına da takıp kullanabilmek için.
umarım en kısa sürede ferahlarsın canımOkb ile mücadele ettiğim bir dönemdeyim sesim çıkmazsa anlarsınız kızlar, hepinizi çok seviyorum dualarınızda bana da yer verin
Benim ağrım bugün geçti ama dün akşam hasteneye gittim kan idrar verdim. Böbreklerime baktılar çok şükür bişey çıkmadı ama az miktarda idrarda enfeksiyon çıktı yine. Daha eylül ayı boyunca enfeksiyonla uğraşmıştım geçti derken tekrar başladı, sinirlerim çok bozuk.Dun aynisi bende de oldu,sag tarafimda igne batar gibiydi benim de
Dayanamicam size isim onerecegim. Biraz pahalidir ama gidebilecek durumunuz varsa Hocam Neslihan Zapci'ya gidin. Fayda goreceksiniz... Insallah gececekOkb ile mücadele ettiğim bir dönemdeyim sesim çıkmazsa anlarsınız kızlar, hepinizi çok seviyorum dualarınızda bana da yer verin
Çok sukur bu risk arrttıyor ama illaki olacak diye bir sey yok sanırımkan sulandırıcı kullanıyorsan ekstra asprine gerek yok zaten canım maksat kanı sulandırp rahime kan akışını kolaylaştırmak zaten. bana coraspin önerdi ileriki haftalarda yüksek tansiyon/erken doğum gibi sorunlar yaşamayalım demişti kendi doktorum farketmişti hamileliğimin ilk haftaları. o zamandan beri içiyorum ben, detaylıya gittiğimde sordum hala var mı diye hayır normal görünüyor dedi asprin fayda etti demek ki hala içiyorum ama. sonraki kontrolümde yine sorucam kendi doktoruma da yine. tansiyon ölçüyorum 10-5 9-5 çıkıyor benim daha yükseklik yaşamadım şükür.
Ben takmıyorum, senin müdahale edebileceğin bir şey değil sonuçta. İlaçlarını iç önlemini al ne kadar taksan da değişen bir şey olmayacak. Bebek erken gelmek isterse çentik olmasa da gelecek olsa da gelecek o yüzden çok üzerinde durma bu konununÇok sukur bu risk arrttıyor ama illaki olacak diye bir sey yok sanırım
Çok geçmiş olsunGünaydın kızlar. Dün gece çok kötü bi deprem yaşadık. O panik ve korku ile kendimi çok kastım ve kasıklarım hala ağrıyor.Bebekte stresimi anladı sanırım o saatten sonra sürekli bi hareket halindeydi. Deprem en büyük korkularımdan biri bu konuda terapi bile aldım allah tekrarını yaşatmasın hiç keyfim yok
Gebeyim ben gebe gelme üstüme unutuyorum her şeyiEsim bunu niye unuttun, bunu soyle yapmissin gibi seyler soyleyince. Gebeyim ben diyorumGebeyim ben
Ortalık karıştı düzen bozuldu yetiş ya Muhammet yetiş ya Ali