2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300

Eklentiler

• IMG_20221103_152822.jpg
    IMG_20221103_152822.jpg
    91,2 KB · Görüntüleme: 80
doktorum da böyle der inşallah :KK22: bana ilk kontrolümde söylediği ilk şey “ 2 kişilik yemiyoruz” du. gerçi sonra 3 olduk 🧿🧿 ona bi güncelleme getirmedi 😅

67 yle başladım 73 üm ben de canım ayda 1 kiloyu falan geçti durum 🥲 ama ben de neredeyse hiç yürümüyorum sıkıntılı bi süreç atlattım ama hala korkum var hormon desteği alıyorum falan falan derken…
oluyor bende de hareketlerim kısıtlandı baya. yataktan kalkmaya bile zorlanıyorum. Allah yardımcımız olsun 😇
Ben de 68 le başladım şimdi 73 üm. Ben de tek yumurta ikizi olduğu için riskli diye ve ağrılarım var diye hareket edemiyorum.
Allah yardımcımız olsun. Doğumdan sonra işimiz zor olduğu için kolaylıkla veririz. İkiz anneleri hızlı kilo veriyor :)

Selam kızlar, dün gece, kızımı uyuturken yanına soluma doğru yattım belli bi süre sonra karnımın göbek hizasında sağ taraf boşluğumda batmalar hissettim çok şiddetli değil di ama rahatsız etti beni, hala biraz var ağrısı anlamadım ne oluyor, benzer durum yaşayan var mı, tehlike mi sizce doktora gideyim mi? Bu arada hareketlerimiz iyi.
Bebek kaburgalarına baskı yapıyor olabilir mi acaba? Ben artık çok yukarda hissediyorum mesela midemin oralarda muhtemelen kaburgaları ittiriyor olabilir ayağıyla🤔

Bebek kaburgalarına baskı yapıyor olabilir mi acaba? Ben artık çok yukarda hissediyorum mesela midemin oralarda muhtemelen kaburgaları ittiriyor olabilir ayağıyla🤔
Hareketlerini neredeyse karnımın her yerinde hissediyorum, belkide dediğiniz olabilir, sadece tek bir noktada batma gibi ağrı hissedince endişelendim. Normalde olabilir

Ben de 68 le başladım şimdi 73 üm. Ben de tek yumurta ikizi olduğu için riskli diye ve ağrılarım var diye hareket edemiyorum.
Allah yardımcımız olsun. Doğumdan sonra işimiz zor olduğu için kolaylıkla veririz. İkiz anneleri hızlı kilo veriyor :)
aslında çok da takılmıyorum kiloya ama tabii şimdiye kadar ayda 1 şeklinde gelmek motive ediyordu beni. ah tek kucağımıza alalım beraber hastaneden çıkalım da sağ salim 🙏🏼 kilo denen verilir herhalde 🌸

Bu benim de oluyor neden olur ki acaba 😁 dogru düzgün sütyen de takmıyorum aslında
Bende hep takıyroım genelde ağrımasın diye özellikle zaten sütyensiz de rahat edemiyorum alışmamışım sadece gece yatarken çıkarıyorum. Ama kaşımıyor işte :)))

Kizlar imkaniniz varsa en iyisi Özel hastane ya. Devlettekiler insani sinir ediyor. Oglumda ozele gidiyordum dogum.sonrasi hastaneye gicik olunca gitmedim. Bunda Şehir hastanesine gitmeye basladim. Bugun bana diyor rahminde perde gibi bant var bebege zarar verebilir eline atarsa falan işte erkege benziyor dedi. Progestani da kes artik dedi. Uzun Yolculukta yapabilirsin dedi. Kostur kostur Ozel hastanedeki oglumdaki doktoruma gittim. Oyle bir sey yok dedi. Hem progestanda aniden kesilmez 10 gun boyunca azaltarak kesilir ve de kan pihtisi gozukuyor azicik ama kanama alani var dedi. Cinsiyeti de erkek dedi. Devlettekiler halen benziyor da falan gicik oldum. Artik o doktorumda devam edecegim.Yolculuk falan da yapma dedi.

Günaydınnn🌸 iyiyiz ve açız😃 Tartılmadım ama kilo alıyorum hissediyorum bende. Evet benim de bazen karnım ve göğüs uçlarım kaşınıyor krem sürüyorum aklıma geldikçe😁

Lcw den aldıklarım bana da küçük geldi ama aldım artık😃
Valla göbeğimde çok kaşınıyor göğüslerimde 🤣

Kızlar az kilo almak sizce sorun mu? Son aylarda mı hızlanıyor kilo alımı? Ben çok tartıya çıkmıyorum kendimi kiloya endekslememek için. Bu sabah çıktım 57,6 kg ım yani hamile kaldığımdan beri 1 kilo 100 gram almışım. Bebeğin gelişimi iyi gidiyor ama bi tık endişelendim 🤔
Ben bir araya kilo verdim. Şimdi hamile kaldigim kilomdayim. Kilo şoyle 5. aydan sonra fark.etmeye basliyor hizli kilo almayanlar.icin ozellikle. Ben 5. aydan sonra ayda 2 kilo şeklinde gitmistim

Benim 2 katı 19. haftada. Gören 7-8 aylık sanıyor. 5 aylık olduğunu duyunca inanmıyorlar. İkiz deyince anlaşıyoruz :)
Eee ikize çok normal 🙈🧿
Ya çok minnos 😍😍🥰 erkek miydi cinsiyeti sanki erkek göbeği gibi 🫠
Kız canım 💗
Hareketlerini neredeyse karnımın her yerinde hissediyorum, belkide dediğiniz olabilir, sadece tek bir noktada batma gibi ağrı hissedince endişelendim. Normalde olabilir
Bence o tarz bişeydir ama yine de doktoruna bi sorarsın 🥰
Kizlar imkaniniz varsa en iyisi Özel hastane ya. Devlettekiler insani sinir ediyor. Oglumda ozele gidiyordum dogum.sonrasi hastaneye gicik olunca gitmedim. Bunda Şehir hastanesine gitmeye basladim. Bugun bana diyor rahminde perde gibi bant var bebege zarar verebilir eline atarsa falan işte erkege benziyor dedi. Progestani da kes artik dedi. Uzun Yolculukta yapabilirsin dedi. Kostur kostur Ozel hastanedeki oglumdaki doktoruma gittim. Oyle bir sey yok dedi. Hem progestanda aniden kesilmez 10 gun boyunca azaltarak kesilir ve de kan pihtisi gozukuyor azicik ama kanama alani var dedi. Cinsiyeti de erkek dedi. Devlettekiler halen benziyor da falan gicik oldum. Artik o doktorumda devam edecegim.Yolculuk falan da yapma dedi.
Hep baştan savma resmen 😕
Valla göbeğimde çok kaşınıyor göğüslerimde 🤣
Canım sen bence nemlendiriciye aban çatlama alameti olabilir çünkü 🙈

Aa o çok minikmiş ya ben şimdi aldıklarımın resmine baktım en ufak beden bu filli mesela yenidoğan, yanındaki fitilli takım 1-3 küçük duruyor defacto ama onun kumaşı çok esnek, onun yanındaki tulum da e bebek yenidoğan. Sanırım tulumlar bi tık daha geniş 🤔
Canım bunların kolları falan normal yenidoğan rahat 40 çıkana kadar kullanır 🙈

Ben de de kaşinti cok catlamasin diye kasimiyorum. Ama çatlak kremini surunce kasinti geciyor
Ben sadece vazelin ve ya bebek yağı sürüyorum onu bile sürmeye üşeniyorum diyebilirim 😅kaşıntım son 1 aydır var sadece. Göbek büyüdükçe çatlıyor herhalde görünürde bişi yok ama içerden mi açılıyor anlamadım 😂

Canım nasılsın aşağıya baskı azaldı mı, bebiş yukarıya çıktı mı ?
Pek sayılmaz aşağıda hissediyorum hep bazen kasığın çok ama çok hafif üstünde hissettim biraz daha sonrasında yine vajinanın üzerinde hissettim. Hatta damar gibi biley artıyordu pııt pıt kaşığımla sok bacağımın birleştiği yerde… o kadar aşağıda hissedilir mi bilmiyorum hep örada atıyor pıt pıt vuruyor öyle aşağıda işte rahimime doğdu içerden batma hissediyorum basen şişlik karnında ama toplanma ve sertleşme oluyor yine bazen günde 5/6 defa oluyor doktor bir sıkıntı yok diyor cumartesi kontrolüm var yatıyorum işte hala canım.

X