Detaylını perinatolog yapmadı mı canım anlamadımKızlar benim çok hızlı bitti ya, elime bi kâğıt verdi uştrasyonu yapan doktor,kendi doktoruna göster dedi.Doktor da bi sorun yok her şey yolunda istersen seni perinotolağa göndereyim dedi.henüz karar vermedim gidip gitmemeye,22+6 görünüyor,kg de 500.Devlet hastanesi lduğu için mi böyle hızla gönderdi bilemiyorum
Hayırlı olsun canımKizlar ben de ciktim. Bir oglum vardi bu da erkekmis. zaten 11. haftadan beri artik kabullenmistim doktor soylemistiEtiket yapmayi bilmiyorum biri hayrina etiketlesin de.listeye eklensin
Süper bence gayet normal az olduğunu düşünmüyorum yeterli ve çok çeşit yiyorsan kiloya takılmaKızlar az kilo almak sizce sorun mu? Son aylarda mı hızlanıyor kilo alımı? Ben çok tartıya çıkmıyorum kendimi kiloya endekslememek için. Bu sabah çıktım 57,6 kg ım yani hamile kaldığımdan beri 1 kilo 100 gram almışım. Bebeğin gelişimi iyi gidiyor ama bi tık endişelendim
İnşallah canım az alsan dert çok alsan dert vallaSüper bence gayet normal az olduğunu düşünmüyorum yeterli ve çok çeşit yiyorsan kiloya takılma
doktorların arayıp da bulamadığı gebeKızlar az kilo almak sizce sorun mu? Son aylarda mı hızlanıyor kilo alımı? Ben çok tartıya çıkmıyorum kendimi kiloya endekslememek için. Bu sabah çıktım 57,6 kg ım yani hamile kaldığımdan beri 1 kilo 100 gram almışım. Bebeğin gelişimi iyi gidiyor ama bi tık endişelendim
İnsan her şeye endişe ediyordoktorların arayıp da bulamadığı gebeayda 1 kilo almak normal ama almamak daha normal aslında
ben hiç bahsini açmıyorum bu aydan sonra kilo işinin çok utanıyorum
Radyolog baktı sanırım,perinatologa istersen uğra dedi.Ben de anlamadım ama sanırım detaylı değildi bu,çünkü öyle olsa yarım saatten fazla sürerdi.Detaylını perinatolog yapmadı mı canım anlamadım
Kızlar az kilo almak sizce sorun mu? Son aylarda mı hızlanıyor kilo alımı? Ben çok tartıya çıkmıyorum kendimi kiloya endekslememek için. Bu sabah çıktım 57,6 kg ım yani hamile kaldığımdan beri 1 kilo 100 gram almışım. Bebeğin gelişimi iyi gidiyor ama bi tık endişelendim
bakarken hiç konuşmadımı sizinle. Benimki dün 45 dakika boyunca asistanına bütün organları saydı teker teker sağ böbrek pozitif sol böbrek pozitif bağırsak pozitif mesane pozitif gibi gibi. En son kontrol etti atladığımız bişey var mı diye tekrar tekrar üstünden geçti bütün organların. kol ölçüsü bacak ölçüsü parmaklarını saydı 5 er tane mi diye mesela.. yani kısa sürmesi mümkün değil gibi geldi bana.Radyolog baktı sanırım,perinatologa istersen uğra dedi.Ben de anlamadım ama sanırım detaylı değildi bu,çünkü öyle olsa yarım saatten fazla sürerdi.
valla ben keseyi görmeye gttiğimde 72 idim sonra 15. haftada 72,60 dim o kadar şişmeme rağmen nasıl 600 gram almışım diye garip hissediyordum, dün bir tartıldım 76,80 ben şok mide bulantılarıda geçince yediğim herşey kalmış bildiğinİnşallah canım az alsan dert çok alsan dert vallanormal beslenme rutinime devam ediyorum aslında normalde de hamurişi, tatlı çok yemezdim şimdi de öyle devam ediyor belki de onla alakalıdır. Bir yerde her ay 1 kilo alınmalı diye okuyunca bi an endişelendim.
Sanırım bu detaylı ultrasyon değildibakarken hiç konuşmadımı sizinle. Benimki dün 45 dakika boyunca asistanına bütün organları saydı teker teker sağ böbrek pozitif sol böbrek pozitif bağırsak pozitif mesane pozitif gibi gibi. En son kontrol etti atladığımız bişey var mı diye tekrar tekrar üstünden geçti bütün organların. kol ölçüsü bacak ölçüsü parmaklarını saydı 5 er tane mi diye mesela.. yani kısa sürmesi mümkün değil gibi geldi bana.
Benim doktorum peritanoloğa yönlendirdi ücret karşılığında yapılıyor evet. Kimisi gerek görmüyor banada yaptırma diyenler oldu ama ben doktorum neyi yap derse onu yaptıracağım mutlaka.Sanırım bu detaylı ultrasyon değildişimdi tekrar görüştüm de bu bir tür ön kontrolmüş devlet hastanesinde gerek duyulursa detaylıya randevu veriyorlarmış.Diğer türlü dışardan ücretle yapabiliyormuşuz
Kaç kilo aldın canım? Ben 5 kilo almışımdoktorların arayıp da bulamadığı gebeayda 1 kilo almak normal ama almamak daha normal aslında
ben hiç bahsini açmıyorum bu aydan sonra kilo işinin çok utanıyorum
doktorum da böyle der inşallahİnsan her şeye endişe ediyorCanım sende iki bebiş var daha hızlı ve daha çok kilo alman çok normal bence vücut 2 bebeği besliyor kolay değil e onların da bi ağırlığı var sonuçta
67 yle başladım 73 üm ben de canım ayda 1 kiloyu falan geçti durumKaç kilo aldın canım? Ben 5 kilo almışımYenemeye çalışıyorum ama iştahım çok açık. Çok fazla hareket de edemiyorum ağrım çok oluyor Sende de hareket edince Rahime baskı oluyor mu canım
Radyolog baktı sanırım,perinatologa istersen uğra dedi.Ben de anlamadım ama sanırım detaylı değildi bu,çünkü öyle olsa yarım saatten fazla sürerdi.
Canım bence de dediğin gibi kontrol gibi bişeydir o detaylı biraz uzun sürüyor ama gerek görülürse yönlendirme olayını ilk kez duydum ben detaylı gebeliğin en önemli kontrolü değil mibakarken hiç konuşmadımı sizinle. Benimki dün 45 dakika boyunca asistanına bütün organları saydı teker teker sağ böbrek pozitif sol böbrek pozitif bağırsak pozitif mesane pozitif gibi gibi. En son kontrol etti atladığımız bişey var mı diye tekrar tekrar üstünden geçti bütün organların. kol ölçüsü bacak ölçüsü parmaklarını saydı 5 er tane mi diye mesela.. yani kısa sürmesi mümkün değil gibi geldi bana.
Benim dr ilk kontrolümde hamileliği 8 kilo ile tamamlayabilirsin üstüne çıkmayalım demişti onun dışında bişey demedi benim de sormak hiç aklıma gelmedi bu gidişimde bi sorucam bakalımbence hiç sorun değil, şahsen benim doktorumun istediği hamile örneği sizsiniz
Benim hiç bulantım olmadı ama korona olduğumda kilo vermiştim canımvalla ben keseyi görmeye gttiğimde 72 idim sonra 15. haftada 72,60 dim o kadar şişmeme rağmen nasıl 600 gram almışım diye garip hissediyordum, dün bir tartıldım 76,80 ben şok mide bulantılarıda geçince yediğim herşey kalmış bildiğin
Çok tesekkur ederim canim