2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Detaylını perinatolog yapmadı mı canım anlamadım

Kızlar az kilo almak sizce sorun mu? Son aylarda mı hızlanıyor kilo alımı? Ben çok tartıya çıkmıyorum kendimi kiloya endekslememek için. Bu sabah çıktım 57,6 kg ım yani hamile kaldığımdan beri 1 kilo 100 gram almışım. Bebeğin gelişimi iyi gidiyor ama bi tık endişelendim

Eklentiler

• Screenshot_20221103_075011_com.hp.pregnancy.lite.jpg
    42,1 KB · Görüntüleme: 67
Süper bence gayet normal az olduğunu düşünmüyorum yeterli ve çok çeşit yiyorsan kiloya takılma

Süper bence gayet normal az olduğunu düşünmüyorum yeterli ve çok çeşit yiyorsan kiloya takılma
İnşallah canım az alsan dert çok alsan dert valla normal beslenme rutinime devam ediyorum aslında normalde de hamurişi, tatlı çok yemezdim şimdi de öyle devam ediyor belki de onla alakalıdır. Bir yerde her ay 1 kilo alınmalı diye okuyunca bi an endişelendim.

doktorların arayıp da bulamadığı gebe ayda 1 kilo almak normal ama almamak daha normal aslında
ben hiç bahsini açmıyorum bu aydan sonra kilo işinin çok utanıyorum

doktorların arayıp da bulamadığı gebe ayda 1 kilo almak normal ama almamak daha normal aslında
İnsan her şeye endişe ediyor Canım sende iki bebiş var daha hızlı ve daha çok kilo alman çok normal bence vücut 2 bebeği besliyor kolay değil e onların da bi ağırlığı var sonuçta

bence hiç sorun değil, şahsen benim doktorumun istediği hamile örneği sizsiniz

Radyolog baktı sanırım,perinatologa istersen uğra dedi.Ben de anlamadım ama sanırım detaylı değildi bu,çünkü öyle olsa yarım saatten fazla sürerdi.
bakarken hiç konuşmadımı sizinle. Benimki dün 45 dakika boyunca asistanına bütün organları saydı teker teker sağ böbrek pozitif sol böbrek pozitif bağırsak pozitif mesane pozitif gibi gibi. En son kontrol etti atladığımız bişey var mı diye tekrar tekrar üstünden geçti bütün organların. kol ölçüsü bacak ölçüsü parmaklarını saydı 5 er tane mi diye mesela.. yani kısa sürmesi mümkün değil gibi geldi bana.

valla ben keseyi görmeye gttiğimde 72 idim sonra 15. haftada 72,60 dim o kadar şişmeme rağmen nasıl 600 gram almışım diye garip hissediyordum, dün bir tartıldım 76,80 ben şok mide bulantılarıda geçince yediğim herşey kalmış bildiğin

Sanırım bu detaylı ultrasyon değildi şimdi tekrar görüştüm de bu bir tür ön kontrolmüş devlet hastanesinde gerek duyulursa detaylıya randevu veriyorlarmış.Diğer türlü dışardan ücretle yapabiliyormuşuz

Benim doktorum peritanoloğa yönlendirdi ücret karşılığında yapılıyor evet. Kimisi gerek görmüyor banada yaptırma diyenler oldu ama ben doktorum neyi yap derse onu yaptıracağım mutlaka.

Kaç kilo aldın canım? Ben 5 kilo almışım Yenemeye çalışıyorum ama iştahım çok açık. Çok fazla hareket de edemiyorum ağrım çok oluyor Sende de hareket edince Rahime baskı oluyor mu canım

İnsan her şeye endişe ediyor Canım sende iki bebiş var daha hızlı ve daha çok kilo alman çok normal bence vücut 2 bebeği besliyor kolay değil e onların da bi ağırlığı var sonuçta
doktorum da böyle der inşallah bana ilk kontrolümde söylediği ilk şey “ 2 kişilik yemiyoruz” du. gerçi sonra 3 olduk ona bi güncelleme getirmedi
Kaç kilo aldın canım? Ben 5 kilo almışım Yenemeye çalışıyorum ama iştahım çok açık. Çok fazla hareket de edemiyorum ağrım çok oluyor Sende de hareket edince Rahime baskı oluyor mu canım
67 yle başladım 73 üm ben de canım ayda 1 kiloyu falan geçti durum ama ben de neredeyse hiç yürümüyorum sıkıntılı bi süreç atlattım ama hala korkum var hormon desteği alıyorum falan falan derken…
oluyor bende de hareketlerim kısıtlandı baya. yataktan kalkmaya bile zorlanıyorum. Allah yardımcımız olsun

Radyolog baktı sanırım,perinatologa istersen uğra dedi.Ben de anlamadım ama sanırım detaylı değildi bu,çünkü öyle olsa yarım saatten fazla sürerdi.
Canım bence de dediğin gibi kontrol gibi bişeydir o detaylı biraz uzun sürüyor ama gerek görülürse yönlendirme olayını ilk kez duydum ben detaylı gebeliğin en önemli kontrolü değil mi Bence her hamilenin muhakkak girmesi gereken bir tarama diye düşünüyorum ben. Senin yerinde olsam dışarda bi dr a mutlaka giderdim.
bence hiç sorun değil, şahsen benim doktorumun istediği hamile örneği sizsiniz
Benim dr ilk kontrolümde hamileliği 8 kilo ile tamamlayabilirsin üstüne çıkmayalım demişti onun dışında bişey demedi benim de sormak hiç aklıma gelmedi bu gidişimde bi sorucam bakalım
Benim hiç bulantım olmadı ama korona olduğumda kilo vermiştim canım

Selam kızlar, dün gece, kızımı uyuturken yanına soluma doğru yattım belli bi süre sonra karnımın göbek hizasında sağ taraf boşluğumda batmalar hissettim çok şiddetli değil di ama rahatsız etti beni, hala biraz var ağrısı anlamadım ne oluyor, benzer durum yaşayan var mı, tehlike mi sizce doktora gideyim mi? Bu arada hareketlerimiz iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…