2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ben de istedigim bir sey olunca kalmamissa eger esimi ariyorum adam Bim Bim dolasiyorSabrina hayranim illa onu bulacak. Seviyorum oyle Bim e gelen seyleri almayi

Hiç duymamıştım bunu araştıralım

Oh ne güzel haberler Böbrek büyümesi sorunu erkek bebeklerde oluyordu sanırım öyle okumuştum burda ama sonra geçiyormuş. İnşallah böyle güzel güzel devam eder canım sürecin.
biz cinsiyetleri böyle böyle öğreneceğiz galiba 8 kasımda doktorumun yönlendirdiği denizli de bir perinatoloğa gideceğim bakalım hayırlısı , sır perdesi aralanacak mı böbrek için de anne karnında yapılacak bir şey yok dedi doktorum sadece takip edeceğiz dedi. doğumdan sonra kendiliğinden geçme ihtimali de varmış

inşallah hepimiz mutlu minnoş geçiririz bu günleri

Sizin de.mi cinsiyet belli degil. Sizin erkek diye biliyodum ben.

Sanırım öyle oldu canım hayırlısı olsun inşallah

ben ikiz gebeyim , içeridekiler de biraz ters göstermiyor yavrucuklarım ya halay çekiyorlar ya sırt dönüyorlar

doktorum da artık detaylı ultrasona bıraktı, ne o söylüyoorr ne ben soruyorum artık
Hic tahmini yorum da yapmadi degil mi. Bana 12 haftalikken erkege benziyor demisti. 13 te baska doktor gorunmuyor dedi. Insan.ögrenip alisveris yapmak istiyor. Magazalara girince kiyafetleri ona gore.inceleyip heyecanlanmak istiyor

Hic tahmini yorum da yapmadi degil mi. Bana 12 haftalikken erkege benziyor demisti. 13 te baska doktor gorunmuyor dedi. Insan.ögrenip alisveris yapmak istiyor. Magazalara girince kiyafetleri ona gore.inceleyip heyecanlanmak istiyor
2 ayrı doktor var , ikisi de aynı şeyi söyledi ama göremedikleri için söylediler. 20. haftayı bekleyin dediler. doktorum iç organlarına kadar bakıyor görüyor ama bacak arası saklı hep bi de böbrek büyümesi iki tahmini de çürütüyor . o yüzden artık ben, eşim ve doktorum saldık bu konuyu
ben hep unisex aldım , birer takım da cinsiyetlerine göre alayım kapatayım konuyu dedim işte bekliyorum

Böbrek büyümesi bizimkinde de var canım genelde erkek bebişlerde oluyormuş Ama tabiki nadiren kızlarda da görülebiliyormu belli olmaz Detaylıda gösterirler inşallah

Böbrek büyümesi bizimkinde de var canım genelde erkek bebişlerde oluyormuş Ama tabiki nadiren kızlarda da görülebiliyormu belli olmaz Detaylıda gösterirler inşallah
evet böbrek büyümesi var birinde ama tahminler tersi yönde o yüzden ortalık çok karışık inşallah 8 kasımda detaylıya gidiyorum , bakalım benimkiler grubun kız erkek dengesine nasıl etki edecek göreceğiz

tabii canlarının sağlığı önemli, ben artık makaraya vurdum konuyu isterse taaa çıkınca “sürpriizz anneeeee” desinler

Evet ipuçları ile geçiyormuş canım böbrek olayı takılma, detaylıya ne zaman gidiyorsun peki tarih verdi mi ?

bizimkinin ilk kitaplarını aldı halası diyor ki zaman kötü erkenden başlasın

Evet ipuçları ile geçiyormuş canım böbrek olayı takılma, detaylıya ne zaman gidiyorsun peki tarih verdi mi ?
8 kasımda canım, başlasın el ayak buz kesmeleri
cenk beyi çok istemiştim ama doktorum kendi iletişimi olduğu 3 doktor önerdi. araştırdım hepsini en çok içime sineni aradım bu sabah. inşallah oradan da güzel haberler alırız

bnde kaossuz daha yeni inip aldim 3 tanede geride biraktim. Alanlara hayirli ugurlu olsun guzel gunlerde yikayalim ponciklari

Çok heyecanlı oluyor valla ne yalan söylim olsun canım perinatolog perinatologtur, nerde senin olduğun şehirde mi doktorlar ?

Ay çok heyecanlıı sağlıkla gelsinler inşallah

Kızlar merhabaaaa
Sabah kontrol vardı,doktor suyu haftana göre fazla dedi,ailede şeker geçmişi var mı dedi? Annem şeker hastası onu söyledim,diyet yap karbonhidrat ağırlıklı beslenme dedi,bi de göbeğim 20 haftaya göre biraz büyük zaten gören 7/8 aylık sanıyor,diğer yandan gebelik başlangıçtan bu yana da 8 kg filan aldım,çok fazla dedi doktor bundan sonra ayda iki kg dan fazla alma dedi.Diyetisyenle de görüşebilirsin dedi.Şimdi eve geldiğimden beri forumları okuyorum işte bebeğini kaybedenler,bebeğin iç organlarında sorun olanlar filan varmış bu tarz fazla suyun olduğu gebeliklerde.Haftaya zaten detaylı ultrasona girip midesine,yemek borusuna,dudağına filan baktıracağım özellikle zaten.Şeker yüklemesi için bir ay sonra filan yapacağız sanırım,acaba şeker dışında başka sorun olsa doktor görür müydü çünkü o arada sakatlık ya da iç organlarında sorun yok filan dedi ama Benzer durum yaşayan birileri ya da bilgisi olan arkadaşlar var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…