2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
öyle valla müdür onlar sizde de tekmeler bazen aşağıya doğru oluyormu, tarif edemiyorum cok ama sanki bazen karnımda dik duruyor da aşağı vuruyor gibi, garip hissediyorum :)
Evet patron onlar ben her yerimde hissediyorum valla bazen çift taraflı bile vuruyor elimi nere koycağımı şaşırıyorum göbek deliğimin altında ve sağda hissediyorum ama genellikle

Bende ferro sanol kullanıyorum canım neden günde 2 kez kullanıyorsun farklı bir durummu var sende

Benim kullandığım uygulamada da yuvarlak bağ ağrısı olarak yazılmış canim, int.te de baktım rahmin büyümesiyle alakalı yazıyor
Bende de bugün başladı. Ayağa kalktığımda karnimin alt tarafında sancı oluyor, oturunca geçiyor. Her dönemde ayrı bir sancı türü oluyor galiba, batmalar yerini böyle sancilara birakti

Sana şu bu iyi gelir diyemiyorum gerçekten zamanı gelmeden ne yaptıysam ettiysem geçmedi canım. Ama çok şükür çok iyiyim şimdi. Sabah bulantılarım da gittikten sonra daha da rahat ettim. Allah yardımcın olsun. Sağlıkla gelsin bebişler

Bende geçen eşime şey diyorum nasıl oturacağıma bile minik bey karar veriyor diyorum gülüyor bazen beğenmiyor oturduğum şekli hemen içerden dürtüklüyor beni
Daha dur nelerine nelerine karar verecek bu senin iyi gunlerinBenim oglum bu yaz henuz 3 yasinda bile degildi hic disari cikacagiz kiyafetime bile karisiyordu. Anne bunu giy şunu giy deyip beni giydirip cikartiyordu. Aa uzerindeki hic yakismamis yine mi o cirkin şeyu giydinAma çocuk sahipi olmak harika bir sey.

Kizlar benim göbeğimin etrafında ara ara değişik bi his oluyor iğne batması da degil tam olarak sancı da degil gıdıklanma gibi böyle bunu yaşıyor musunuz?

Ahahahah bak sen şuna yaa evet güzel bir duygu iyiki varlar

Kizlar benim göbeğimin etrafında ara ara değişik bi his oluyor iğne batması da degil tam olarak sancı da degil gıdıklanma gibi böyle bunu yaşıyor musunuz?
Gıdıklanma karıncalanma gibi degil mi benımde var aynı his , ben idrar yollarımda bir sey var sandım önce test yaptrdım sorun cıkmadı

Gıdıklanma karıncalanma gibi degil mi benımde var aynı his , ben idrar yollarımda bir sey var sandım önce test yaptrdım sorun cıkmadı
Ya evet benim de öyle yani sıkıntılı bir şey gibi gelmedi ama böyle elektrik çarpıyormuş gibi garip

Ya evet benim de öyle yani sıkıntılı bir şey gibi gelmedi ama böyle elektrik çarpıyormuş gibi garip
evet bendede garip bir his uyuşma gibi elektriklenme gibi karıncalanma gibi bazen sağında bazen solunda garip duygu bebek mi başka bişeymi ayırt edemiyorum

evet bendede garip bir his uyuşma gibi elektriklenme gibi karıncalanma gibi bazen sağında bazen solunda garip duygu bebek mi başka bişeymi ayırt edemiyorum
allahım ya doktora gidince ne soracağımı sasiriyorum şuram şöyle buram böyle bir sayfa not kağıdıyla gidiyorum bunu da sorayım bari

Amin inşallah

allahım ya doktora gidince ne soracağımı sasiriyorum şuram şöyle buram böyle bir sayfa not kağıdıyla gidiyorum bunu da sorayım bari
doğum tarihlerimiz yakın birbirine martın ilk haftasında doğuracaklar şuan hareketlerini hissediyorlar bence bizde 1-2 haftaya onların ki gibi hissetmeye başlarız.. herkeste öyle mi başladı acaba?

Çok mu düşüktü canım değerlerin? Günde 2 tetiklemiş olabilir o zaman Doktorun cevap vermeden bugün içme sen ilaç. Amniyon sıvısı ile alakalı bi durum olacağını sanmıyorum ben.

Bende ferro sanol kullanıyorum canım neden günde 2 kez kullanıyorsun farklı bir durummu var sende
Aile hekimim sabah bir kere al demişti ama kendi doktorum günde 2 kez yemekten 2 saat sonra iç dedi. Değerimin kaç olduğunu bilmiyorum açıkçası. Siz sorunca enabızdan baktım ferittine mi bakıyoruz acaba? Eğer oysa 9.7 çıkmış

Dün yardımcı olup yazan arkadaşlar çok teşekkür ederim yorumlarınız için
Doktorum ishal durumunun salgından olduğunu bu aralar ishal salgınının başladığını ve dahiliyeye gitmem gerektiğini söyledi başka da bişey yazmamış çok da içimi rahatlatmadı açıkçası ben yine de bi aile hekimliğine gidip sorucam bakalım o doktor ne dicek.

Bu korku neden içimizden hiç çıkmıyor acaba.korkudan alışveriş bile yapamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…