Evet patron onlaröyle valla müdür onlarsizde de tekmeler bazen aşağıya doğru oluyormu, tarif edemiyorum cok ama sanki bazen karnımda dik duruyor da aşağı vuruyor gibi, garip hissediyorum :)
Bende ferro sanol kullanıyorum canım neden günde 2 kez kullanıyorsun farklı bir durummu var sendeGün de iki kez içiyodum dün akşamdan beri hiç almadım ben de kesip gidişata bakmak istedim. Ferro sanol kullanıyorum. Bir de en bebeğin amniyon sıvısı da fazlaydı acaba bununla da alakalı olabilir mi diye düşünmeye başladım. Kafam allak bullak oldu vallaDoktoruma da az önce yazdım yarın sabah görüp cevap yazar
Bende de bugün başladı. Ayağa kalktığımda karnimin alt tarafında sancı oluyor, oturunca geçiyor. Her dönemde ayrı bir sancı türü oluyor galiba, batmalar yerini böyle sancilara biraktiBenim kullandığım uygulamada da yuvarlak bağ ağrısı olarak yazılmış canim, int.te de baktım rahmin büyümesiyle alakalı yazıyor
Sana şu bu iyi gelir diyemiyorum gerçekten zamanı gelmeden ne yaptıysam ettiysem geçmedi canım. Ama çok şükür çok iyiyim şimdi. Sabah bulantılarım da gittikten sonra daha da rahat ettim. Allah yardımcın olsun. Sağlıkla gelsin bebişlerEvet bende aynı şekildeyim prilam çok işe yaramıyor ama başka bir şey kullanmak da istemiyorum çünkü zaten hiç beslenemiyorum şu anİnşallah dediğiniz gibi olur benimki de bir an önce iyileşir ve sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi, çok teşekkür ederim
Daha dur nelerine nelerine karar verecek bu senin iyi gunlerinBende geçen eşime şey diyorum nasıl oturacağıma bile minik bey karar veriyor diyorum gülüyorbazen beğenmiyor oturduğum şekli hemen içerden dürtüklüyor beni
Canım ben Sertaç esin den randevu aldım hem kendi doktorum önermişti hem de araştırmalarım sonucu Sertaç beye karar verdimArkadaşlar ayrıntılı ultrason için Ankarada doktor öneriniz var mı perinatolog
Ahahahah bak sen şuna yaaDaha dur nelerine nelerine karar verecek bu senin iyi gunlerinBenim oglum bu yaz henuz 3 yasinda bile degildi hic disari cikacagiz kiyafetime bile karisiyordu. Anne bunu giy şunu giy deyip beni giydirip cikartiyordu. Aa uzerindeki hic yakismamis yine mi o cirkin şeyu giydin Ama çocuk sahipi olmak harika bir sey.
Gıdıklanma karıncalanma gibi degil mi benımde var aynı his , ben idrar yollarımda bir sey var sandım önce test yaptrdım sorun cıkmadıKizlar benim göbeğimin etrafında ara ara değişik bi his oluyor iğne batması da degil tam olarak sancı da degil gıdıklanma gibi böyle bunu yaşıyor musunuz?
Ya evet benim de öyle yani sıkıntılı bir şey gibi gelmedi ama böyle elektrik çarpıyormuş gibi garipGıdıklanma karıncalanma gibi degil mi benımde var aynı his , ben idrar yollarımda bir sey var sandım önce test yaptrdım sorun cıkmadı
Evet benımde var simdi gececegım doktora soracagım bakalımYa evet benim de öyle yani sıkıntılı bir şey gibi gelmedi ama böyle elektrik çarpıyormuş gibi garip
Buraya da yazabilir misin benim kontrole 10 gün var daha :)Evet benımde var simdi gececegım doktora soracagım bakalım
evet bendede garip bir his uyuşma gibi elektriklenme gibi karıncalanma gibi bazen sağında bazen solunda garip duygu bebek mi başka bişeymi ayırt edemiyorumYa evet benim de öyle yani sıkıntılı bir şey gibi gelmedi ama böyle elektrik çarpıyormuş gibi garip
evet bendede garip bir his uyuşma gibi elektriklenme gibi karıncalanma gibi bazen sağında bazen solunda garip duygu bebek mi başka bişeymi ayırt edemiyorum
Amin inşallahSana şu bu iyi gelir diyemiyorum gerçekten zamanı gelmeden ne yaptıysam ettiysem geçmedi canım. Ama çok şükür çok iyiyim şimdi. Sabah bulantılarım da gittikten sonra daha da rahat ettim. Allah yardımcın olsun. Sağlıkla gelsin bebişler
doğum tarihlerimiz yakın birbirine martın ilk haftasında doğuracaklar şuan hareketlerini hissediyorlar bence bizde 1-2 haftaya onların ki gibi hissetmeye başlarız.. herkeste öyle mi başladı acaba?allahım ya doktora gidince ne soracağımı sasiriyorum şuram şöyle buram böyle bir sayfa not kağıdıyla gidiyorum bunu da sorayım bari
Çok mu düşüktü canım değerlerin? Günde 2 tetiklemiş olabilir o zamanDoktorun cevap vermeden bugün içme sen ilaç. Amniyon sıvısı ile alakalı bi durum olacağını sanmıyorum ben.
Aile hekimim sabah bir kere al demişti ama kendi doktorum günde 2 kez yemekten 2 saat sonra iç dedi. Değerimin kaç olduğunu bilmiyorum açıkçası. Siz sorunca enabızdan baktım ferittine mi bakıyoruz acaba? Eğer oysa 9.7 çıkmışBende ferro sanol kullanıyorum canım neden günde 2 kez kullanıyorsun farklı bir durummu var sende
Bu korku neden içimizden hiç çıkmıyor acaba.korkudan alışveriş bile yapamıyorum.Ben 18+2 deyim şuan arada garip birşey hissediyorum ama bebek hareketimi bilemiyorum ... Bu hafta kontrolüm var dua ediyorum devamlı inşallah birşey yoktur kızım benimledir diye... Böyle düşünüp olumsuzu çağırmak istemiyorum ama aklımdan da çıkmıyor negatif şeyler..
Kızlar 2 kontrolümdede doktor kız olduğundan emin di değişmez demi kendimi tutamadım bir sürü kıyafet aldım
Kızlar deterjan ve yumuşatıcı buldunuz mu ben deterjan olarak uni baby yenidoğan alacağım içerik olarak temiz
Etil Alkol,Paraben,Parfüm,Ağartıcı,Aktif Klor,SLS,SLES,Boya İçermiyor ama yumuşatıcı bulamadım uni baby yenidoğan yumuşatıcısında parfüm var parfümsüzünü bulamadım bulan arkadaşlar link atabilirler mi?
Çoktandır girip yazamıyordum aklımdaki herşeyi yazdım uzun olmamıştır umarım :)