2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Çok mu düşüktü canım değerlerin? Günde 2 tetiklemiş olabilir o zaman Doktorun cevap vermeden bugün içme sen ilaç. Amniyon sıvısı ile alakalı bi durum olacağını sanmıyorum ben.

Herkese gunaydin
Bize kokmayip babalara kokmasi da onlarin sansi

Evet bende aynı şekildeyim prilam çok işe yaramıyor ama başka bir şey kullanmak da istemiyorum çünkü zaten hiç beslenemiyorum şu an İnşallah dediğiniz gibi olur benimki de bir an önce iyileşir ve sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi, çok teşekkür ederim

Merhabalar bizim ailede hiç şeker geçmişi olmamasına rağmen 2 ablamdada hamilelik şekeri çıktı ve hamilelik süresi boyunca diyet yapmak zorunda kaldılar. En tedirgin olduğum konu şeker o sebeple mutlaka şeker yüklemesi yaptıracağım..
Kızlar eşinizle ilişki durumunuz ne alemde biz yanlışlıkla kanki olduk sanırım
Valla ilk 3 ay yasaktı düşük tehlikesi vardı. Şuanda eşimde bende çekiniyoruz doktor serbest artık demesine rağmen 18 haftadır bizde ev arkadaşı olarak ilerliyoruz :))
Ben çok çok fazla yemeğe başladım en son kontrolümde 72 kiloydum bu hafta kontrolüm var kaç kg olduğumu çok merak ediyorum :)
Kızlar ateş ölçer aldınız mı
ben Covid zamanında almıştım alından ölçerlerden eve her gelenin ateşini ölçüyordum :) Şimdi koltuk altından ölçenlerden de alacağım yeterlidir diye düşünüyorum ama markaya henüz karar veremedim ..
Çok teşekkür ederim canım benim bezlerimi kaynamam ve görümcem alacaklar onlara söylerim :)

Ben 18+2 deyim şuan arada garip birşey hissediyorum ama bebek hareketimi bilemiyorum ... Bu hafta kontrolüm var dua ediyorum devamlı inşallah birşey yoktur kızım benimledir diye... Böyle düşünüp olumsuzu çağırmak istemiyorum ama aklımdan da çıkmıyor negatif şeyler..

Kızlar 2 kontrolümdede doktor kız olduğundan emin di değişmez demi kendimi tutamadım bir sürü kıyafet aldım

Kızlar deterjan ve yumuşatıcı buldunuz mu ben deterjan olarak uni baby yenidoğan alacağım içerik olarak temiz
Etil Alkol,Paraben,Parfüm,Ağartıcı,Aktif Klor,SLS,SLES,Boya İçermiyor ama yumuşatıcı bulamadım uni baby yenidoğan yumuşatıcısında parfüm var parfümsüzünü bulamadım bulan arkadaşlar link atabilirler mi?

Çoktandır girip yazamıyordum aklımdaki herşeyi yazdım uzun olmamıştır umarım :)

Kızlar bu sitede canlı eğitimler oluyor ücretsiz. Geçmiş eğitimleri de izleyebiliyorsunuz. Özellikle ilk bebeğini doğuracaklar için emzirmeden, bebek bakımına çok faydalı içerikler var göz atın.

Baby canım ben bu markayı alıcam tertemiz bir marka

Korkma canım biz bebeğin her hareketini hissedemiyoruz çok normal.

Deterjan olarak bu seriyi alacağım ben tamamen doğal içerik.

Eklentiler

• 11122018232747.jpeg
    103,8 KB · Görüntüleme: 50
O endişe gitmiyor zaten ama hissetmeler artınca kaygı da azalır diye düşünüyorum. Ben yumuşatıcı almayı düşünmüyorum canım kişisel tercihim, deterjanda temiz içerikli düşünüyorum ama ekonomik olarak da beni yıpratmamalı. Ciddi bir araştırmaya girmedim

Yumusatici kendimize de kullanmiyorum. Bebeğe de almam canim

Korkma canım biz bebeğin her hareketini hissedemiyoruz çok normal.

Deterjan olarak bu seriyi alacağım ben tamamen doğal içerik.
bu kontrölü atlatana kadar bu hissim geçmeyecek gibi en son 15. haftada gitmiştim bu kontolüde atlatayım artık 20. haftalara gireceğim için rahat edeceğim...
Bu markayı hiç duymamıştım bakayım bunada çok teşekkür ederim

hepimiz yaşadık canım o endişeleri hala da yaşıyoruz zaman zaman. doğuma kadar da yaşıcaz gibi görünüyor

valla ben doğumdan sonra 10 ay kadar bir ücretsiz izin düşünüyorum hazır şuan çalışıyorken doğumdan sonraya hiç birşey bırakma istemiyorum o yüzden bayağı araştırma halindeyim... Yumuşatıcı kullanmayınca bana keçe gibi geliyor çamaşırlar alışkanlık galiba..
Yumusatici kendimize de kullanmiyorum. Bebeğe de almam canim
Teşekkür ederim canım ben kullanmadan yapamıyorum malesef yumuş yumuş daha çok seviyorum sadece deterjanlar çok sertleşmiş gibi geliyor bana belkide alışkanlıktır bilemiyorum..

yenidoğan döneminde yumuşatıcı kullanımının pek önerilmediğini okumuştum oyuzden ben de almayı düşünmüyorum canım. bizim çamaşırlar için bile çoğu zaman beyaz sirke ve doğal yağ karışımı kullanıyorum, bazen canım isterse doğal içerikli yumuşatıcı alıyorum.
doğal içerikli ürünler icin de takip ettiğim birkaç sayfa var, ürünlerin içeriklerini detaylı inceliyor. doğum yaklaştıgı zaman onların önerdiklerini kendim de iyice inceleyip almayı düşünüyorum, örnek olarak birini iletiyorum. ekonomik olarak bilemiyorum ama neyi seçersek seçelim biraz yıpranacagız o aşikar

Eklentiler

• Screenshot_20221024_104604.jpg
    107,4 KB · Görüntüleme: 49
  • Screenshot_20221024_104531.jpg
    145,2 KB · Görüntüleme: 45
  • Screenshot_20221024_104700.jpg
    116,5 KB · Görüntüleme: 50
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…