Evet ben bunu aldım. Eğer ölçmekte zorlanırsam diğerlerinden almayı düşünüyorumKızlar ateş ölçer aldınız mı
Çok mu düşüktü canım değerlerin? Günde 2 tetiklemiş olabilir o zamanGün de iki kez içiyodum dün akşamdan beri hiç almadım ben de kesip gidişata bakmak istedim. Ferro sanol kullanıyorum. Bir de en bebeğin amniyon sıvısı da fazlaydı acaba bununla da alakalı olabilir mi diye düşünmeye başladım. Kafam allak bullak oldu vallaDoktoruma da az önce yazdım yarın sabah görüp cevap yazar
Herkese gunaydinBenim iki banyom vardı biri hiç kullanılmıyordu ona kokulu çöp poşetleri ile koydumkullanmadım ama bu sefer 3 bebek olacak kızımı okula götürürken ve almaya giderken atarim artık gerçi 2 kere de kapıdan alıyorlar çöpleri ona da koyarım ama kokulu çöp poşeti çok beklemezse iş görüyor
Ahh o babalarbana 40 yaşında ikiz yaparız der ama bezlerin kokusunu duysun kuscam şimdi diye gezer gülü sevenler dikenine katlansınlar bir zahmet
Aynen öyle benim ilk bebekteki taktiğim sadece balkonda hep çamaşır oluyordu kokmasın orda diye ben kullanılmayan banyoya koyuyordum ama benimki gibi minnak değilse balkonunuz eminim banyodan daha fazla iş görür
Evet bende aynı şekildeyim prilam çok işe yaramıyor ama başka bir şey kullanmak da istemiyorum çünkü zaten hiç beslenemiyorum şu anÖncelikle Allah yardımcın olsun.
Gerçekten zor buradaki arkadaşlarım da biliyor çok ağır atlattım kimisi bana 12 den sonra dedi kimisi 16. Ama ben hem prilam hem zofer kullandım yine de serumla beslendim ne kullanırsan kullan geçmiyor. Bana sadece zofer iyi gelmişti o da 14.haftadan sonra. En azından günlük kusmalarım 2 ye inmişti 4/5 ten onu kullandığımda. Tamamen bitmesi 17 haftamı buldu 16 da azaldı baya sabah bulantıları devam etti tabi 18.haftama kdar ama ona Bile şükür ettim. Gelip geçiyordu en azından. Bu arada bazılarının 13/14 te de kesiliyormuş tamamen. Senin benden erken kesilir belki canım. Sonra altınçağına gireceksin merak etme. Dişimizi sıktık işte bu zamana kadar şimdi de o günlerin acısını çıkarıyorum ne bulduysam yiyorum. Çok geçmiş olsun rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah. Stres yapma ben yaptığımla kaldım son zamanlar hem ağlıyordum hergün psikolojik olarakta bozuldum bulantı yüzünden. Zorlu süreç en iyi yaşayanlar bilir o günleri.
Aldım e bebekten weebaby nin 40 tldiKızlar ateş ölçer aldınız mı
Merhabalar bizim ailede hiç şeker geçmişi olmamasına rağmen 2 ablamdada hamilelik şekeri çıktı ve hamilelik süresi boyunca diyet yapmak zorunda kaldılar. En tedirgin olduğum konu şeker o sebeple mutlaka şeker yüklemesi yaptıracağım..Benim ilk gebeligimde verdigim seker olcumleri hep normaldi fakat seker yuklemesinde cok yuksek cikti,ultrason bulgusu da yoktu(bebekte irilik,suyun fazlalaligi gibi) nitekim hamileligimin son iki ayinda diyet ve her ogun sonrasi olcum yaptim.Bir kere canim visne cekmisti bir avuc yedim cokta degildi(bilmeseydim cok daha fazla yerdim) sekerim firlamisti.Yani kisinin karari tabi ama eger yukleme yapilmayacaksa cok titizlikle takip yapilmali,cidden cok sinsi.
Ozellikle ilk gebeligi olanlar dikkat etsinler diye sizi alintilayip tecrubemi yazdim.Bu gebeligimde yukleme yaptirmayacagim,seker varmis gibi dikkat edip olcum yapacagim.Fakat ilk gebeligi olanlar bilemedikleri icin cok cok dikkat etmeleri gerekir.
Valla ilk 3 ay yasaktı düşük tehlikesi vardı. Şuanda eşimde bende çekiniyoruz doktor serbest artık demesine rağmen 18 haftadır bizde ev arkadaşı olarak ilerliyoruz :))Kızlar eşinizle ilişki durumunuz ne alemde biz yanlışlıkla kanki olduk sanırım
Ben çok çok fazla yemeğe başladım en son kontrolümde 72 kiloydum bu hafta kontrolüm var kaç kg olduğumu çok merak ediyorum :)21+6 dan Günaydın kızlar
İştahım bir açıldı pir açıldı
Kahvaltıda 1 ekmek yiyorum en sevdiğim öğün kahvaltı sabah öğle akşam verseler banamısın demem yerim. 54 ile gebe kalan ben şuan 63,7 kg olmuşum neredeyse 10 kg aldım şimdiden
Yemekle pek işim yok bana kahvaltı lazımyine de çok sırıtmadı bebeği nereye sakladın diyorlar sadece karnım büyüyor bol giyince de onu kamufle edebiliyorum hala :)
Şuan aklımda sadece kahvaltı var elim evde olunca güzel oluyor kahvaltıya çıkıyoruz hep. Gerçi o yokken de ben yine çıkıyorum arkadaşlarla görümcemle..
Sizin de iştahınız böyle mi Kızlar. Tutamıyorum ağzımı
ben Covid zamanında almıştım alından ölçerlerden eve her gelenin ateşini ölçüyordum :) Şimdi koltuk altından ölçenlerden de alacağım yeterlidir diye düşünüyorum ama markaya henüz karar veremedim ..Kızlar ateş ölçer aldınız mı
Çok teşekkür ederim canım benim bezlerimi kaynamam ve görümcem alacaklar onlara söylerim :)
Baby canım ben bu markayı alıcam tertemiz bir markaBen 18+2 deyim şuan arada garip birşey hissediyorum ama bebek hareketimi bilemiyorum ... Bu hafta kontrolüm var dua ediyorum devamlı inşallah birşey yoktur kızım benimledir diye... Böyle düşünüp olumsuzu çağırmak istemiyorum ama aklımdan da çıkmıyor negatif şeyler..
Kızlar 2 kontrolümdede doktor kız olduğundan emin di değişmez demi kendimi tutamadım bir sürü kıyafet aldım
Kızlar deterjan ve yumuşatıcı buldunuz mu ben deterjan olarak uni baby yenidoğan alacağım içerik olarak temiz
Etil Alkol,Paraben,Parfüm,Ağartıcı,Aktif Klor,SLS,SLES,Boya İçermiyor ama yumuşatıcı bulamadım uni baby yenidoğan yumuşatıcısında parfüm var parfümsüzünü bulamadım bulan arkadaşlar link atabilirler mi?
Çoktandır girip yazamıyordum aklımdaki herşeyi yazdım uzun olmamıştır umarım :)
Korkma canım biz bebeğin her hareketini hissedemiyoruz çok normal.Ben 18+2 deyim şuan arada garip birşey hissediyorum ama bebek hareketimi bilemiyorum ... Bu hafta kontrolüm var dua ediyorum devamlı inşallah birşey yoktur kızım benimledir diye... Böyle düşünüp olumsuzu çağırmak istemiyorum ama aklımdan da çıkmıyor negatif şeyler..
Kızlar 2 kontrolümdede doktor kız olduğundan emin di değişmez demi kendimi tutamadım bir sürü kıyafet aldım
Kızlar deterjan ve yumuşatıcı buldunuz mu ben deterjan olarak uni baby yenidoğan alacağım içerik olarak temiz
Etil Alkol,Paraben,Parfüm,Ağartıcı,Aktif Klor,SLS,SLES,Boya İçermiyor ama yumuşatıcı bulamadım uni baby yenidoğan yumuşatıcısında parfüm var parfümsüzünü bulamadım bulan arkadaşlar link atabilirler mi?
O endişe gitmiyor zaten ama hissetmeler artınca kaygı da azalır diye düşünüyorum. Ben yumuşatıcı almayı düşünmüyorum canım kişisel tercihim, deterjanda temiz içerikli düşünüyorum ama ekonomik olarak da beni yıpratmamalı. Ciddi bir araştırmaya girmedimBen 18+2 deyim şuan arada garip birşey hissediyorum ama bebek hareketimi bilemiyorum ... Bu hafta kontrolüm var dua ediyorum devamlı inşallah birşey yoktur kızım benimledir diye... Böyle düşünüp olumsuzu çağırmak istemiyorum ama aklımdan da çıkmıyor negatif şeyler..
teşekkür ederim canım bakacağım :)Baby canım ben bu markayı alıcam tertemiz bir marka
Yumusatici kendimize de kullanmiyorum. Bebeğe de almam canimBen 18+2 deyim şuan arada garip birşey hissediyorum ama bebek hareketimi bilemiyorum ... Bu hafta kontrolüm var dua ediyorum devamlı inşallah birşey yoktur kızım benimledir diye... Böyle düşünüp olumsuzu çağırmak istemiyorum ama aklımdan da çıkmıyor negatif şeyler..
bu kontrölü atlatana kadar bu hissim geçmeyecek gibi en son 15. haftada gitmiştim bu kontolüde atlatayım artık 20. haftalara gireceğim için rahat edeceğim...Korkma canım biz bebeğin her hareketini hissedemiyoruz çok normal.
Deterjan olarak bu seriyi alacağım ben tamamen doğal içerik.
hepimiz yaşadık canım o endişeleri hala da yaşıyoruz zaman zaman. doğuma kadar da yaşıcaz gibi görünüyorbu kontrölü atlatana kadar bu hissim geçmeyecek gibi en son 15. haftada gitmiştim bu kontolüde atlatayım artık 20. haftalara gireceğim için rahat edeceğim...
Bu markayı hiç duymamıştım bakayım bunada çok teşekkür ederim
valla ben doğumdan sonra 10 ay kadar bir ücretsiz izin düşünüyorum hazır şuan çalışıyorken doğumdan sonraya hiç birşey bırakma istemiyorum o yüzden bayağı araştırma halindeyim... Yumuşatıcı kullanmayınca bana keçe gibi geliyor çamaşırlar alışkanlık galiba..O endişe gitmiyor zaten ama hissetmeler artınca kaygı da azalır diye düşünüyorum. Ben yumuşatıcı almayı düşünmüyorum canım kişisel tercihim, deterjanda temiz içerikli düşünüyorum ama ekonomik olarak da beni yıpratmamalı. Ciddi bir araştırmaya girmedim
Teşekkür ederim canım ben kullanmadan yapamıyorum malesef yumuş yumuş daha çok seviyorum sadece deterjanlar çok sertleşmiş gibi geliyor bana belkide alışkanlıktır bilemiyorum..Yumusatici kendimize de kullanmiyorum. Bebeğe de almam canim
yenidoğan döneminde yumuşatıcı kullanımının pek önerilmediğini okumuştum oyuzden ben de almayı düşünmüyorum canım. bizim çamaşırlar için bile çoğu zaman beyaz sirke ve doğal yağ karışımı kullanıyorum, bazen canım isterse doğal içerikli yumuşatıcı alıyorum.O endişe gitmiyor zaten ama hissetmeler artınca kaygı da azalır diye düşünüyorum. Ben yumuşatıcı almayı düşünmüyorum canım kişisel tercihim, deterjanda temiz içerikli düşünüyorum ama ekonomik olarak da beni yıpratmamalı. Ciddi bir araştırmaya girmedim