2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Evett çok doğru teşekkür ederiim

Normal tabi canım daha da artarak devam eder ben şuan belime krem sürdüm yüzüstü uzandım içerden dürtüp duruyor rahatsız oldu hanım
Bende geçen eşime şey diyorum nasıl oturacağıma bile minik bey karar veriyor diyorum gülüyor bazen beğenmiyor oturduğum şekli hemen içerden dürtüklüyor beni

hangi şehirde yaşıyorsunuz acaba.

kızlar bugün yaptım testi bu şekilde 5 gün gecikti reglimde çizgi biraz silik sizce gebelik varmı
gebelk gözüküyor canım gözün aydın bir an önce kan ver istersen.
senin adına sevindim canım çünkü bu süreçler insanı yıpratıyor durumu bilip ona göre hareket etmek en güzeli hakkında hayırlısı olsun en kısa sürede güzel haberlerini bekliyoruz inşallah
gözün aydın canım benim sağlıkla gelsin minik civciv darısı bizlere inşallah.
gözün aydın canım sağlıkla gelsin minik kuzu
Erkek bebegi olacak olanlar ve oglu olanlar, acaba yeni dogan sunneti icin ne dusunuyorsunuz? Deneyimi olanlar paylasabilir mi? Simdiden tesekkur ederim
canım bende küçükken hareketlenmeden yaptırmayı düşünüyorum henüz araştırmadım.
Kızlar eşinizle ilişki durumunuz ne alemde biz yanlışlıkla kanki olduk sanırım
valla canım ilk 3 ay kanka modunda şimdi de arada bir yine de endişeleniyorum nedense
canım bu değerlerin ne anlama geldiğini bilmiyorum inşallah sağlıkla kavuşursun miniğine bende de beyinde kist ve kalpte parlama var bizde de risk var bakalım neler olacak?
valla canım kilo olayı bir anda artıyor anlamadım şişlik mi ödem mi kilo mu ben de 64 ile başladım 21+0 da 69 u gördüm inanamadım

Ferro sanol kullanıyorum canım ama kabız yapmama durumunu aştı çol feci ishal oldum ilaçtan mı oldu kestiremiyorum hiç
Canım bende ferro sanaldan şüphelendim doktor olabilir dedi. Benim o kadar uzun sürmedi geçen hafta oldum bende ishal 2 gün sürdü benim ama korktuğum için hemen doktora gittim reflor probiyotik verdi kullandım şikayetim kalmadı. Gebelikte ishal kötü diye gittim hemen şuan iyiyim çok şükür sende Bi doktora git istersen canım

Teşekkür ederim bakacağım hepsine

Bende geçen eşime şey diyorum nasıl oturacağıma bile minik bey karar veriyor diyorum gülüyor bazen beğenmiyor oturduğum şekli hemen içerden dürtüklüyor beni
öyle valla müdür onlar sizde de tekmeler bazen aşağıya doğru oluyormu, tarif edemiyorum cok ama sanki bazen karnımda dik duruyor da aşağı vuruyor gibi, garip hissediyorum :)

öyle valla müdür onlar sizde de tekmeler bazen aşağıya doğru oluyormu, tarif edemiyorum cok ama sanki bazen karnımda dik duruyor da aşağı vuruyor gibi, garip hissediyorum :)
valla ben karnımın her noktasında hareket hissediyorum bazen göbek deliğimin oralarda bazen tam kasığımda bazen karnımın solunda, sağında bebekler sabit durmuyor içerde bence

valla ben karnımın her noktasında hareket hissediyorum bazen göbek deliğimin oralarda bazen tam kasığımda bazen karnımın solunda, sağında bebekler sabit durmuyor içerde bence
benim de öyle, acayip hareketli :) bazen süzülüyor dönüyor bazen vuruyor.
sadece aşağıya dogru vurdugunda tedirgin oluyorum, plasentam aşağıda dedikleri icin onunla ilgili bir sıkıntı olmasından korkuyorum, acaba halen cıkmadı mı diye. çarşamba detaylıya girecegim ben de, umarım yukarı cıkmıştır

Kızlar size bir sorum olacak bilen veya daha önce başına gelen varsa yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Benim Haziran ayında koltuk altımda bir şişlik oluştu ama yağ bezesi gibi öyle ele gelen bilye şeklinde değil.
Bir koltuk altım çukurken diğeri şiş ve çok belli oluyor. Doktora gitmek için uygun bir gün beklerken şişliğin olduğu taraftaki göğsümün diğerinden daha büyük olduğunu farkettim bu durum beni çok korkuttu. Tahlil vs için önce devlet hastahanesine gittim ama oradaki doktor göğsümde kist olduğunu ve müdahele edilemeyecek kadar küçük boyutta olduğunu söyledi ara ara kontrol edilmesi lazım dedi 6 ayda 1 olacak şekilde. ama koltuk altımdaki şişlik için bişey demedi göğsümdeki orantısız büyüme içinde birşey demedi. Canım sıkıldı özel hastahanede profesör doktordan randevu aldım bütün tetkikler yapıldı röntgen emar vs. yapılacak bütün tetkikler yapıldı ve aksesuar meme teşhisi konuldu.

Doktor sağlık açısından rahatsız etmez ama görüntü olarak seni rahatsız edebilir dedi bu istersen aldırabilirsin genelde ergenlikte ve hamilelikte göğüsler şiştiği için aynı oranda buda şişer hamilelik düşünüyorsan aldır dedi.

Biz ameliyatı düşünme aşamasında iken temmuz ayında hamile olduğumu öğrendim.Şuan bir göğsüm diğerinden çok çok büyüdü. öncesinde ben çıplak aynaya bakarken gördüğüm fark şuan dışarıdan ciddi anlamda belli oluyor. koltuk altımdakide aynı oranda büyüyor ama diğer göğsümde hiçbişey yok. Allah göstermesin de 4 ay önce bütün tetkikler yapıldı şuan olumsuz birşey çıkma durumu olmaz değil mi?

Etrafınızda aksesuar meme teşhisi konulan var mı ? yada şuan göğüslerinizde ki büyüme orantılı mı biri diğerinden çok çok fazla büyüyen var mı?

çok geçmiş olsun canım benim ama eğer doktorun sağlık açısından sıkıntı yok dediyse yoktur hemen stres yapma kendine eğer hamilelikte sıkıntı yaşatacak olsa söylerdi diye düşünüyorum

Çok geçmiş olsun canım, doktor sağlık açısından rahatsız etmez demiş endişelenme sen tüm tetkiklerini yaptırmışsın. hamilelikte bir meme diğerinden fazla büyüyebiliyor bu normal bişey. istersen tekrar kontrol ettir kafan rahat olur

Benımde bazen asagıda oluyor bazen yukarda bazen sag sol bazen toplanıyor sagda veya solda , asagıyada vurdugunu hissettiğim oluyor arada bende plasenta normal konumunda ama

Sanmıyorum bi sorun olduğunu bence çıkmıştır artık yukarı Benim normal konumu mesela ama ben de bazen kasıkta hissediyorum senin de öyle bişeydir detaylıda netleşir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…