aynı bennallahım ya doktora gidince ne soracağımı sasiriyorum şuram şöyle buram böyle bir sayfa not kağıdıyla gidiyorum bunu da sorayım bari
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynı bennallahım ya doktora gidince ne soracağımı sasiriyorum şuram şöyle buram böyle bir sayfa not kağıdıyla gidiyorum bunu da sorayım bari
unut diyorlar canım çocuk düşündüğümüz zamanlarda da öyle diyorlardı :) Düşünme unut vs. Şimdi de aynı unut düşünme diyorlar... bir sürü alışveriş yaptım ama hiç birininde fişlerini atmadım olur da iade ederim diye değişik bir psikoloji inşallah hepimiz alırız kucağımıza sağlıklı bir şekilde...Bu korku neden içimizden hiç çıkmıyor acaba.korkudan alışveriş bile yapamıyorum.
Aa bilemiyorum ki ben ufak ufak hissediyorum sanki böyle pıt pıt bir şeyler ama netlik yokdoğum tarihlerimiz yakın birbirine martın ilk haftasında doğuracaklar şuan hareketlerini hissediyorlar bence bizde 1-2 haftaya onların ki gibi hissetmeye başlarız.. herkeste öyle mi başladı acaba?
Yani hiç mantıklı bi açıklama olmamış. En azından bi tahlil yaparak bu tanıyı netleştirebilirdi. İshal hafife alınacak bir şey değil sonuçta. Mikrobikse de ona göre tedavi vermesi gerekmiyor mu ? İstersen bi aile hekimine gidip kan tahlili ver canım, bir de ilacı günde 1 e düşürerek dene benceDün yardımcı olup yazan arkadaşlar çok teşekkür ederim yorumlarınız için
Doktorum ishal durumunun salgından olduğunu bu aralar ishal salgınının başladığını ve dahiliyeye gitmem gerektiğini söyledi başka da bişey yazmamış çok da içimi rahatlatmadı açıkçası ben yine de bi aile hekimliğine gidip sorucam bakalım o doktor ne dicek.
Bana aç karna günde bir kez denildi canımAile hekimim sabah bir kere al demişti ama kendi doktorum günde 2 kez yemekten 2 saat sonra iç dedi. Değerimin kaç olduğunu bilmiyorum açıkçası. Siz sorunca enabızdan baktım ferittine mi bakıyoruz acaba? Eğer oysa 9.7 çıkmış
Aile hekimi benim doktordan da beter çıktı. O da ishal için bişey veremem hamilesin, muz ye dedi Muz yasak çünkü suyum fazla olduğu için diyetteyim dedim o zaman tuzlu yoğurtla patates ye dedi onu ben de yapıyorum zaten gel de delirme.. Ayrıca 6 ekimde yaptırdığım teste ben hiç girip bakmamıştım doktor baktı diye şimdi kan değerime bakmak için girdiğimde dikkatimi çekti benim kolestrol testlerimde bi problem var sanki bana mı öyle geldi doktorumdan yana güven problemi yaşamaya başladım şuanYani hiç mantıklı bi açıklama olmamış. En azından bi tahlil yaparak bu tanıyı netleştirebilirdi. İshal hafife alınacak bir şey değil sonuçta. Mikrobikse de ona göre tedavi vermesi gerekmiyor mu ? İstersen bi aile hekimine gidip kan tahlili ver canım, bir de ilacı günde 1 e düşürerek dene bence
Aile hekimliğide ilaç veremem diyor bende aile hekimine gitmiştim. Belki tahlil yapar canım birde probiyotik verir çünkü su kaybı falan olmuşturDün yardımcı olup yazan arkadaşlar çok teşekkür ederim yorumlarınız için
Doktorum ishal durumunun salgından olduğunu bu aralar ishal salgınının başladığını ve dahiliyeye gitmem gerektiğini söyledi başka da bişey yazmamış çok da içimi rahatlatmadı açıkçası ben yine de bi aile hekimliğine gidip sorucam bakalım o doktor ne dicek.
Senin kaçtı canım kan değerin? İkileme düştüm bende buggun de içmedim ilacı kafam karıştıBana aç karna günde bir kez denildi canım
Hangi değere bakılıyor acaba bilemiyorum ki canımSenin kaçtı canım kan değerin? İkileme düştüm bende buggun de içmedim ilacı kafam karıştı
Canım ben de martin ilk haftasiyim, 19.haftada hissetmeye başlamıştım ben, önce kelebek kanat çırpıyor sanki zamanla hafif karın gurultusu gibi oluyor 20. Haftaya geldiğinde hem sıklaşıyor hem de belirginleşiyor çok değişik bir duygu , mucizevi hissettiriyor bu arada göbek deliğinin altında kasik kısmında hissediyorum bendoğum tarihlerimiz yakın birbirine martın ilk haftasında doğuracaklar şuan hareketlerini hissediyorlar bence bizde 1-2 haftaya onların ki gibi hissetmeye başlarız.. herkeste öyle mi başladı acaba?
Ben de çok anlamıyorum ama ferittin sanırımHangi değere bakılıyor acaba bilemiyorum ki canım
Bakayım canım hemenBen de çok anlamıyorum ama ferittin sanırım
Canım demir ölçümü icin 2 deger var, biri Demir (serum) bende referans aralıgı 33 - 193 olarak görünüyor. diğeri de senin yazdıgın Ferritin onun da referans aralıgı 13 - 150 görünüyorAile hekimim sabah bir kere al demişti ama kendi doktorum günde 2 kez yemekten 2 saat sonra iç dedi. Değerimin kaç olduğunu bilmiyorum açıkçası. Siz sorunca enabızdan baktım ferittine mi bakıyoruz acaba? Eğer oysa 9.7 çıkmış
Canım demir serum olarak gözüküyor.Ben de çok anlamıyorum ama ferittin sanırım
canım benim de kolestrol ve HDL kolestrol ref aralıgının üzerinde cıktı, trigliserid normaldi. doktorum kaygılanma bunlar tek basına bir anlam ifade etmiyor dedi. istersen sen de doktoruna danış. buarada ishal için dahiliyeye gidebilirsin bence de, hamilelikte kullanabileceğin güvenli ilaçlar mutlaka vardır diye düşünüyorum, en azından probiyotik önerebilir.Aile hekimi benim doktordan da beter çıktı. O da ishal için bişey veremem hamilesin, muz ye dedi Muz yasak çünkü suyum fazla olduğu için diyetteyim dedim o zaman tuzlu yoğurtla patates ye dedi onu ben de yapıyorum zaten gel de delirme.. Ayrıca 6 ekimde yaptırdığım teste ben hiç girip bakmamıştım doktor baktı diye şimdi kan değerime bakmak için girdiğimde dikkatimi çekti benim kolestrol testlerimde bi problem var sanki bana mı öyle geldi doktorumdan yana güven problemi yaşamaya başladım şuan
Mehmet fatih karsliArkadaşlar ayrıntılı ultrason için Ankarada doktor öneriniz var mı perinatolog
Canım evet biraz yüksek ama hamilelikte kolestrol genel olarak yükseliyor diye biliyorum. Sana zaten diyet önerdiği için belki çok ciddiye alıp söylememiştir. Ama ishal için ben olsam madem tahlil yapmıyolar 2 gün içme bişey kaybetmezsin pekmez iç, iyileşmeyi gözlemle sonra tekrar iç ilacı baktın şiddetlendi ilaçtan olduğu kesinleşirAile hekimi benim doktordan da beter çıktı. O da ishal için bişey veremem hamilesin, muz ye dedi Muz yasak çünkü suyum fazla olduğu için diyetteyim dedim o zaman tuzlu yoğurtla patates ye dedi onu ben de yapıyorum zaten gel de delirme.. Ayrıca 6 ekimde yaptırdığım teste ben hiç girip bakmamıştım doktor baktı diye şimdi kan değerime bakmak için girdiğimde dikkatimi çekti benim kolestrol testlerimde bi problem var sanki bana mı öyle geldi doktorumdan yana güven problemi yaşamaya başladım şuan
O adam Ankara ya mı geçti çok takip ederdim hamile kalmadan önceMehmet fatih karsli
trigliserid ve kolesterol benim de yüksek uzun yıllardır , kullandığım bi ilacın yan etkisi. ama yaşım genç diye ilaç vermiyorlardı şimdi gebelikte hiç vermezler zaten ki doktorum tam kan sayımında bakmamış bile onu şimdilik kafana takma.Aile hekimi benim doktordan da beter çıktı. O da ishal için bişey veremem hamilesin, muz ye dedi Muz yasak çünkü suyum fazla olduğu için diyetteyim dedim o zaman tuzlu yoğurtla patates ye dedi onu ben de yapıyorum zaten gel de delirme.. Ayrıca 6 ekimde yaptırdığım teste ben hiç girip bakmamıştım doktor baktı diye şimdi kan değerime bakmak için girdiğimde dikkatimi çekti benim kolestrol testlerimde bi problem var sanki bana mı öyle geldi doktorumdan yana güven problemi yaşamaya başladım şuan