2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Bu korku neden içimizden hiç çıkmıyor acaba.korkudan alışveriş bile yapamıyorum.
unut diyorlar canım çocuk düşündüğümüz zamanlarda da öyle diyorlardı :) Düşünme unut vs. Şimdi de aynı unut düşünme diyorlar... bir sürü alışveriş yaptım ama hiç birininde fişlerini atmadım olur da iade ederim diye değişik bir psikoloji inşallah hepimiz alırız kucağımıza sağlıklı bir şekilde...

doğum tarihlerimiz yakın birbirine martın ilk haftasında doğuracaklar şuan hareketlerini hissediyorlar bence bizde 1-2 haftaya onların ki gibi hissetmeye başlarız.. herkeste öyle mi başladı acaba?
Aa bilemiyorum ki ben ufak ufak hissediyorum sanki böyle pıt pıt bir şeyler ama netlik yok

Yani hiç mantıklı bi açıklama olmamış. En azından bi tahlil yaparak bu tanıyı netleştirebilirdi. İshal hafife alınacak bir şey değil sonuçta. Mikrobikse de ona göre tedavi vermesi gerekmiyor mu ? İstersen bi aile hekimine gidip kan tahlili ver canım, bir de ilacı günde 1 e düşürerek dene bence

Bana aç karna günde bir kez denildi canım

Aile hekimi benim doktordan da beter çıktı. O da ishal için bişey veremem hamilesin, muz ye dedi Muz yasak çünkü suyum fazla olduğu için diyetteyim dedim o zaman tuzlu yoğurtla patates ye dedi onu ben de yapıyorum zaten gel de delirme.. Ayrıca 6 ekimde yaptırdığım teste ben hiç girip bakmamıştım doktor baktı diye şimdi kan değerime bakmak için girdiğimde dikkatimi çekti benim kolestrol testlerimde bi problem var sanki bana mı öyle geldi doktorumdan yana güven problemi yaşamaya başladım şuan

Eklentiler

• DE919C0E-8F81-4A32-84D7-DB13894EEFB2.jpeg
    115,3 KB · Görüntüleme: 41
  • 23305378-7A95-403A-AD97-9F4DBE2AF6A5.jpeg
    104,1 KB · Görüntüleme: 44
  • ADDC0F2D-D686-4A9F-95AF-ED7910CB6A35.jpeg
    120,4 KB · Görüntüleme: 45
Aile hekimliğide ilaç veremem diyor bende aile hekimine gitmiştim. Belki tahlil yapar canım birde probiyotik verir çünkü su kaybı falan olmuştur

doğum tarihlerimiz yakın birbirine martın ilk haftasında doğuracaklar şuan hareketlerini hissediyorlar bence bizde 1-2 haftaya onların ki gibi hissetmeye başlarız.. herkeste öyle mi başladı acaba?
Canım ben de martin ilk haftasiyim, 19.haftada hissetmeye başlamıştım ben, önce kelebek kanat çırpıyor sanki zamanla hafif karın gurultusu gibi oluyor 20. Haftaya geldiğinde hem sıklaşıyor hem de belirginleşiyor çok değişik bir duygu , mucizevi hissettiriyor bu arada göbek deliğinin altında kasik kısmında hissediyorum ben

Canım demir ölçümü icin 2 deger var, biri Demir (serum) bende referans aralıgı 33 - 193 olarak görünüyor. diğeri de senin yazdıgın Ferritin onun da referans aralıgı 13 - 150 görünüyor

Kızlar bu arada 5.aydayım tam 6 kilo haneye eklemişim ınstada kendimi motive etmek için bi sayfa açtım. Hamileler takip eder, ben de karşılıklı motive olurum diye yediklerimi paylaşmaya başladım. Ama saçma sapan örgü sayfaları takibe aldı. Ay ilgilenen varsa oraya da gelin noluur amacindan şaşti şaşacak Tatli yememek icin kendimi zor tutuyorum zaten neyse sayfam : hamileyimdiiyetteyim

canım benim de kolestrol ve HDL kolestrol ref aralıgının üzerinde cıktı, trigliserid normaldi. doktorum kaygılanma bunlar tek basına bir anlam ifade etmiyor dedi. istersen sen de doktoruna danış. buarada ishal için dahiliyeye gidebilirsin bence de, hamilelikte kullanabileceğin güvenli ilaçlar mutlaka vardır diye düşünüyorum, en azından probiyotik önerebilir.

Canım evet biraz yüksek ama hamilelikte kolestrol genel olarak yükseliyor diye biliyorum. Sana zaten diyet önerdiği için belki çok ciddiye alıp söylememiştir. Ama ishal için ben olsam madem tahlil yapmıyolar 2 gün içme bişey kaybetmezsin pekmez iç, iyileşmeyi gözlemle sonra tekrar iç ilacı baktın şiddetlendi ilaçtan olduğu kesinleşir

trigliserid ve kolesterol benim de yüksek uzun yıllardır , kullandığım bi ilacın yan etkisi. ama yaşım genç diye ilaç vermiyorlardı şimdi gebelikte hiç vermezler zaten ki doktorum tam kan sayımında bakmamış bile onu şimdilik kafana takma.
ama ishal şikayetin için gerçekten pek elle tutulur bi şey söylememiş. kullandığın magnezyum takviyesi magnezyum oksitse o ishal etkisi yapabilir bu arada.
günde 2 kan hapı da ben ilk kez duydum. ki benim hemoglobin değerim 10-11 arasıdır normalde 12-16 aralığında olmalı mesela. ona rağmen ben de tek kullanıyorum günde.
bence tahlil verebileceğiniz bi birime gidin. aile hekimi de en azından sebep ne anlaşılması için tahlil yapsaydı keşke nasıl iş bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…