- 30 Aralık 2023
- 630
- 351
- 25
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #11.761
İnşallah kanda güzel değer görmek nasip olur düşündüğümüz gibidirBen 28 Kasım'da 5.ci gün 3ab ve 3bc çift embriyo transferi oldum 6 ci gün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı 9 yada 10cu gün tam hatırlayamadım kan verdim pozitif çıkmıştı o yüzden ne erken test yapın nede kendizi strese sokun zor beklemek ama bekleyin böyle üzülerek varsa bile tutunmamasına sebep olursunuz bu sürecin en zor dönemi beklemek ve stres maalesef kihakkınızda hayırlısı olsun
Sen çok stres yapıyorsun her sayfada görüyorum seni bu kadar yıpranma ne sana iyi gelir ne karnındakine biraz sabırlı ol binbir türlü yollardan geçen insanlarız yapma bunu kendine dur sakin kal biraz.İnşallah kanda güzel değer görmek nasip olur düşündüğümüz gibidirteşekkür ederim çok
Ay evet ya çok heyecanlanıyorum 1 buçuk yıldır bekliyorum ve çok zorlu oldu bizim için emek verdik herkes gibi.. Gece 3-merhaba te şehir dışına gidip geldik hastane için. Ama biliyorum benimle miniğim yaSen çok stres yapıyorsun her sayfada görüyorum seni bu kadar yıpranma ne sana iyi gelir ne karnındakine biraz sabırlı ol binbir türlü yollardan geçen insanlarız yapma bunu kendine dur sakin kal biraz.
Böyle pozitif ol biraz olmasada vardır bir bildiği mevlanın ben 8 sene sonra kavuştum ne yollar ne yıllarım gitti umutsuzdum bu süreçte bir sürü sıkıntı atlattım iyi değildim yani ama nasipte varsa oluyormuş demekkiAy evet ya çok heyecanlanıyorum 1 buçuk yıldır bekliyorum ve çok zorlu oldu bizim için emek verdik herkes gibi.. Gece 3-merhaba te şehir dışına gidip geldik hastane için. Ama biliyorum benimle miniğim ya
Bugün tam 12.haftadayiz doktor iki gün ileride dedi buda bebişimin resmiKızlar kaç hafta oldunuz biz 12+2yiz
Transfer sonrası 7.gun sonucumu almaya giderken hafif sol kasığım da ağrı olmuştu hatta dedim kesin adet olucamhamiş olan kızlar sizde hiç kasık ağrısı iğne batması gibi şeyler oluyor mu ? Genel de tek taraflı
Bugün tam 12.haftadayiz doktor iki gün ileride dedi buda bebişimin resmi
Maşallah maşallah cinsiyet için bişey dedimi ya ben qidicem pazartesi qunu dermi bilmiyorumBugün tam 12.haftadayiz doktor iki gün ileride dedi buda bebişimin resmi
Beklemeyi deneyeceğim. Buradan takip ettiğim kadarıyla Gebelik varsa da 7.günden sonra kan testinde çıkıyor. O yüzden 7.gün tekrar denerimBen 28 Kasım'da 5.ci gün 3ab ve 3bc çift embriyo transferi oldum 6 ci gün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı 9 yada 10cu gün tam hatırlayamadım kan verdim pozitif çıkmıştı o yüzden ne erken test yapın nede kendizi strese sokun zor beklemek ama bekleyin böyle üzülerek varsa bile tutunmamasına sebep olursunuz bu sürecin en zor dönemi beklemek ve stres maalesef kihakkınızda hayırlısı olsun
Maşallah canım
Yarın perinatoloji bölümüne randevum var ikili test için henüz çok erken 16.haftada kesin belli oluyormuşMaşallah maşallah cinsiyet için bişey dedimi ya ben qidicem pazartesi qunu dermi bilmiyorum
Ben transfer den 1 hafta sonra kan verdim çıktı benim doktorum 1 hafta sonra ver demişti senin doktorun ne zaman söylemişse o zaman yapBeklemeyi deneyeceğim. Buradan takip ettiğim kadarıyla Gebelik varsa da 7.günden sonra kan testinde çıkıyor. O yüzden 7.gün tekrar denerim
Oy maşallah canım maşallahBugün tam 12.haftadayiz doktor iki gün ileride dedi buda bebişimin resmi
Maşallah maşallah canımın içi
Hadi ya benim 13+2 qunluk olcak pazartesi günü inşallah birşey der ya sen neden perinotoloji bölümü için randevu aldım sadece ikili test içinmiYarın perinatoloji bölümüne randevum var ikili test için henüz çok erken 16.haftada kesin belli oluyormuş
12.gün ve 14.gün kan vermemi söyledi. Ama haksızlık buBen transfer den 1 hafta sonra kan verdim çıktı benim doktorum 1 hafta sonra ver demişti senin doktorun ne zaman söylemişse o zaman yap
Açılmıştı maalesef süresi geçti vardı da içindeHala duruyor mu açılmış mi hiç
İkili test için gidicem canım doktorlar tüp bebek bile olsa yapılmasını öneriyor bende yaptırmak istiyorumHadi ya benim 13+2 qunluk olcak pazartesi günü inşallah birşey der ya sen neden perinotoloji bölümü için randevu aldım sadece ikili test içinmi
Benim doktorum 1haftada çıkar diyor bazı doktorlar iki haftaya yakın bekleme süreci veriyorlar neye göre oldugunu bilmiyorum canım ya ilk ogrendigimde kan değerim 48.02 bence sen zamanını bekle erken yaparsın varsada çıkmaz üzülürsün gününde öğrenmek en iyisi12.gün ve 14.gün kan vermemi söyledi. Ama haksızlık buneye göre belirleniyor bekleme süreleri bilginiz var mı ?
Ben hiç yaptırmak istemiyorum birşey yoksa bile moral bozuluyo hamilelik zehir oluyo insana burda çok insan yazmisİkili test için gidicem canım doktorlar tüp bebek bile olsa yapılmasını öneriyor bende yaptırmak istiyorum