-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #11.721
Çok teşekkür ederimCanımm hayırlı olsun inşallah , Rabbim pozitif sonuç nasip etsinbende olmamıştı canım bu tarz durumlar , ilaçlardan olabilir belki de
Rica ederim inşallah Rabbim bebeğinize kavuştursunÇok teşekkür ederimumarım sağlıklı bir bebeğim olur. Allah herkese pozitif görmeyi nasip etsin, hayırlısı olsun hakkımızda
Hayırlısınolsun nerede yapıyorsun tüp bebeği benimde amh düşük ve 2. Denemeye başladık senin amh kaç benim en son 0.280 diBenim amh düşük ve yarın opu var 3 yumurtam görünüyor 2. deneme
Sağlıkla ilerlesin sürecin kuzum. Kasım ayı transferim iptal oldu ocak ayına geçtim. Seni merak ediyordum. Çok sevindim hamiş olmana8+2 ben
Allah razı olsun inşallahSağlıkla ilerlesin sürecin kuzum. Kasım ayı transferim iptal oldu ocak ayına geçtim. Seni merak ediyordum. Çok sevindim hamiş olmanaikiz mi yoksa :)
Maşallah pazartesi qunu kontrolüm var inşallah cinsiyeti oqreniriz bizde8+2 ben
Oluyor canım benim sürekli vardı ama şimdi azaldı biraz benim tehlikem vardı ama normaldede öyle oluyor zatenhamiş olan kızlar sizde hiç kasık ağrısı iğne batması gibi şeyler oluyor mu ? Genel de tek taraflı
Ara ar oluyor bende sol tarafımda oturup kalkarken geneldehamiş olan kızlar sizde hiç kasık ağrısı iğne batması gibi şeyler oluyor mu ? Genel de tek taraflı
Ayyyy hadi inşallahMaşallah pazartesi qunu kontrolüm var inşallah cinsiyeti oqreniriz bizde
Yarın 9 haftalık olucazKızlar kaç hafta oldunuz biz 12+2yiz
Benim de hep sol tarafta oluyorhamiş olan kızlar sizde hiç kasık ağrısı iğne batması gibi şeyler oluyor mu ? Genel de tek taraflı
3 gün önce transfer oldum. Genellikle dinleniyorum, zaman geçmiyor hayırlısı olsun hakkımızdaAllah razı olsun inşallahyok teki tutu canım sağolasın bende negatif sonuç alanları takip ediyordum inşallah hayırlı sonuçlarla herkes bu zamanlara gelir ve duyguyu tadar Rabbim kimseyi çaresiz bırakmasın o çaresizlikle sınamasın her zaman dualarımdasınız arada yaz haberdar et bazen kaybediyorum kişileri
Ayyy hadi hayırlı olsun sana sımsıkı tutunsun avakado çiğ badem ceviz falan tüket çok aman aman yatma evde yürü arada kan dolaşımı olsun vücudunda3 gün önce transfer oldum. Genellikle dinleniyorum, zaman geçmiyor hayırlısı olsun hakkımızda
Hiçbirini yapmıyorum desem yeridir. Tutacağı varsa tutar diyorum çabayalıp bağlanmak istemiyorumAyyy hadi hayırlı olsun sana sımsıkı tutunsun avakado çiğ badem ceviz falan tüket çok aman aman yatma evde yürü arada kan dolaşımı olsun vücudunda
Aslında doğru yapıyorsun ama bence dene ben iki denememde hiç dikkat etmedim hemde hiç ama bu sefer umutsuz olduğum halde böyle tüketim yaptım 8 tane avakado bölüp iki parça şeklinde tükettim çok çok faydası var demişti herkes aklımda kalmıştı benimde ondan öyle yazdım ne zaman test gününHiçbirini yapmıyorum desem yeridir. Tutacağı varsa tutar diyorum çabayalıp bağlanmak istemiyorum
Hala duruyor mu açılmış mi hiçElimde içinde 300 civarı mg olan gonal f var Urfa içi ihtiyacı olan varsa verebilirim. Çok pahalı ilaçlar yardımcı olmak isterim isteyen varsa
Ben 3 kez duydum şuana kadar çok qüzel bişey Rabbim herkese nasip etsin en hayırlısınıAra ar oluyor bende sol tarafımda oturup kalkarken genelde
Ayyyy hadi inşallahbenimde yarın ikinci doktor kontrolüm var bakalım bebi ne durumda bu sefer daha net duyarız kalp sesini sanırım ilk kontrolde mutluluktan güldüm ultrasonda çok minnak dinleyebildim Dr gülünce daha dinletmek istemedi zararlı olur diye