-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #11.801
Ben Tiryaki olduğum için doktor günde bı kaç tane icebilirsin bıraksan daha iyi olur dedi ben 12senedir içiyorum ne yaptıysam bira
Bende çok denedim transfer sürecinde içmedim hiç ama zamanla günde bir kaç tane içmeye başladım maalesef. Ama tek duam tiksiniyim canım istemesin isteyorum.Kızlar bu süreçte aranızda sigara içen oldu mu hiç yada varsa nasıl bıraktınız
Vala canım tedaviye başladığım gün bıraktım. Kızlar aklınıza bebeğinizin eline sigara verip içirdiğinizi düşünün ben hep öyle düşünerek içmedim diğer kızım da da.Kızlar bu süreçte aranızda sigara içen oldu mu hiç yada varsa nasıl bıraktınız
Bende öyle yaptım opuda bıraktım ama bazen rüyamda içiyorum o bile vicdanımı çok sızlatıyor resmen kendimi tutuyorum içmemek için çoğunlukla aklıma gelmiyor ama ne büyük illetmişVala canım tedaviye başladığım gün bıraktım. Kızlar aklınıza bebeğinizin eline sigara verip içirdiğinizi düşünün ben hep öyle düşünerek içmedim diğer kızım da da.
Zamanla alışıyor insan canım biraz zor ama idare etmeye çalışBende öyle yaptım opuda bıraktım ama bazen rüyamda içiyorum o bile vicdanımı çok sızlatıyor resmen kendimi tutuyorum içmemek için çoğunlukla aklıma gelmiyor ama ne büyük illetmiş
Kaçıncı günün bugünIron Butterfly kuzum kendimi tutamadım test yaptım. İkinci çizgi Kalbim kadar beyaz çıktı karmaşık haldeyim. Bugün kan testi vermemek için kendimi zor tutuyorum
6. GünümKaçıncı günün bugün
Canımm çok erken , moralini bozma lütfen6. Günüm
Erken daha bnm gibi olmuşsun işte inşallah sonu pozitif olur6. Günüm
İnşallah sonu da senin gibi olurErken daha bnm gibi olmuşsun işte inşallah sonu pozitif olur
Forumda erken test yapıp silik çizgi çıkan bir sürü kişi görünce denemek istedim. Erken test yapmamak gerekiyor cidden moral bozuyurCanımm çok erken , moralini bozma lütfendaha idrara geçmemiştir ki
İlla ki çıkanlar da olur canım ama ben transferin 8. Gününün gecesi yapmıştım ve aşırı aşırı silikti öyle düşün , moralini bozmaForumda erken test yapıp silik çizgi çıkan bir sürü kişi görünce denemek istedim. Erken test yapmamak gerekiyor cidden moral bozuyur
Anladım. Öğrendiğinizde kan değeriniz kaçtı hatırlıyor musunuz ? 7. Gün kan versem erken miİlla ki çıkanlar da olur canım ama ben transferin 8. Gününün gecesi yapmıştım ve aşırı aşırı silikti öyle düşün , moralini bozmao gece silik çıktı ertesi gün pozitif olarak kanda öğrendim , yani bu çook değişken bir şey
166 idi canım. 7. Gün kanda çıkabilir diye düşünüyorum , bazı merkezler 7. Gün isteyebiliyor kan , ama gününüzde vermeniz daha iyi tabi kiAnladım. Öğrendiğinizde kan değeriniz kaçtı hatırlıyor musunuz ? 7. Gün kan versem erken mi
Günüme bir hafta var beklemeye çalışıyım. Erkenden üzülmenin anlamı yok. Çok teşekkür ederim size166 idi canım. 7. Gün kanda çıkabilir diye düşünüyorum , bazı merkezler 7. Gün isteyebiliyor kan , ama gününüzde vermeniz daha iyi tabi ki
Rica ederimm , çok teşekkür ederim Allah razı olsunGünüme bir hafta var beklemeye çalışıyım. Erkenden üzülmenin anlamı yok. Çok teşekkür ederim sizebebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Çok ihtiyacım vardı.Rica ederimm , çok teşekkür ederim Allah razı olsunsiz de inşallah pozitif sonuç alacaksınız buradan hep birlikte mutlu olacağız dualarım sizinle
Rica ederim canımm hepimiz bu forumda moral buluyoruz moral veriyoruz , aynı süreçlerden geçtiğimiz için bizi en iyi biz anlıyoruzİyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Çok ihtiyacım vardı.
Kuzum 7.günümde kan testi verdim. 0.1 den düşük çıktı. Şimdiye kadar çoktan tutunmuş olması lazım demi. Yükselmez artıkErken daha bnm gibi olmuşsun işte inşallah sonu pozitif olur