- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #11.781
Bende aynı oldu uygulama önden gitti ama ben 10 kasımdan heseplamıştım tüp bebek hrmşiresi 12 kasımdan baz almışlar şimdi hamd olsun doktorda da uygulamada da düzenledim 8+4 diye gidiyoruz bizde sağlıklı olsunlarda Rabbim gerisini kolay eylesin inşallahKızlar selam normalde 9+1 dim bebek üç gün önden gitmesine rağmen bu gün doktor kontrolünde 10 haftalık olduğumuzu öğrendim ama her şey yolunda dedi doktor haftaya tekrar gel ense kalınlığına bakalım dedi bende uygulamayıda güncelledim artık başına gelen var mı sizin doktorlarınız ne diyor bu konuda
Günaydın kuzum iyiyim hamd olsun alışmaya çalışıyorum halaOy maşallah canım maşallah, Rabbim kucağınıza almayı da nasip etsin
Maşallah maşallah canımın içiRabbim hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kucaklarımıza almayı nasip etsin yarın benim de ikili testim var
Teşekkür ederim aşkım iyiyim sessiz sedasız ilerliyoruz şimdi inşallah böyle devam ederMaşallah canımRabbim kucaginada almayı nasip etsin inşallah Sende durumlar nasıl nasıl gidiyor alisabildinmi hamilelige
Canım benim ya evet insan inanamıyor bu minik mucizelereGünaydın kuzum iyiyim hamd olsun alışmaya çalışıyorum halaçok garip geliyor her geçen gün daha çok heyecan yapıyorum sanki
Aminnnn ne zaman gidiceksin test vermeye ne kadarlık oldunCanım benim ya evet insan inanamıyor bu minik mucizelereSağlıkla gelsinler
Değer yüksek çıkıp sonrasında düşme ihtimali oluyor. Hayat kırıklığı yaşıyorsunuz. Bu yüzden erken test vermenizi istemiyoruz dediler. Ben kırılmam dedim ama kesin kırılırımBenim doktorum 1haftada çıkar diyor bazı doktorlar iki haftaya yakın bekleme süreci veriyorlar neye göre oldugunu bilmiyorum canım ya ilk ogrendigimde kan değerim 48.02 bence sen zamanını bekle erken yaparsın varsada çıkmaz üzülürsün gününde öğrenmek en iyisi
Bugün gidiyorum kuzum ikili test taramam varAminnnn ne zaman gidiceksin test vermeye ne kadarlık oldun
Merhaba benimde kimyasal olmuştu doktorunuzmu bu ay yine transfer yapalım dedi yoksa sizmi istediniz . Bide kimyasal oldu adet gördünüz hemen o ay başladınız dimi yani 1 adet tek gordunuzmerhaba kızlar benim ki ocaga kaldıgı için o topiğe geçmiştim. pozitif olanlar bebişleriniz nasıl gelişimi vs iyidir inşallahbana da dondurulmuş transfer oncesi ozon tedavisi ve histereskopi ile rahime çizik atma onerildi aranızda bu işlemleri yaptıran var mı acaba
Bugün gittim doktor ultrasonda bişey çıkmadı dedi kan sonucunu 1 hafta sonra ogrenicem testler kesin tanı içermiyor zatenBen hiç yaptırmak istemiyorum birşey yoksa bile moral bozuluyo hamilelik zehir oluyo insana burda çok insan yazmis
Bende bugün 12+1 olmama rağmen doktor 12+5 dedi cihaz hesaplıyor sonuçta bende neye inanicagimi şaşırıyorumKızlar selam normalde 9+1 dim bebek üç gün önden gitmesine rağmen bu gün doktor kontrolünde 10 haftalık olduğumuzu öğrendim ama her şey yolunda dedi doktor haftaya tekrar gel ense kalınlığına bakalım dedi bende uygulamayıda güncelledim artık başına gelen var mı sizin doktorlarınız ne diyor bu konuda
Ben Tiryaki olduğum için doktor günde bı kaç tane icebilirsin bıraksan daha iyi olur dedi ben 12senedir içiyorum ne yaptıysam birakamadimKızlar bu süreçte aranızda sigara içen oldu mu hiç yada varsa nasıl bıraktınız
Allah daha iyi etsin canım benimTeşekkür ederim aşkım iyiyim sessiz sedasız ilerliyoruz şimdi inşallah böyle devam edermide bulantısı falan yok henüz ağrım sızım falan da dua ediyorum böyle devam edeyim diye
Herşey gönlünce olsun canımDeğer yüksek çıkıp sonrasında düşme ihtimali oluyor. Hayat kırıklığı yaşıyorsunuz. Bu yüzden erken test vermenizi istemiyoruz dediler. Ben kırılmam dedim ama kesin kırılırım
Bende hep böyle dua ediyorum vallaAllah daha iyi etsin canım benimbenimde herhangi bir belirtim yok inşallah da böle de devam eder canım
Ben içiyordum normalde 11 12 senedir neredeyse ama tiksindim kokusu laqam kokusu qibi qeliyo bana ilk qunden beri içmiyorumKızlar bu süreçte aranızda sigara içen oldu mu hiç yada varsa nasıl bıraktınız
Yavrum cinsiyet için bişey dedimi doktorBugün gittim doktor ultrasonda bişey çıkmadı dedi kan sonucunu 1 hafta sonra ogrenicem testler kesin tanı içermiyor zaten
Aynen öyle canımBende hep böyle dua ediyorum vallainşallah ağrısız sızısız bulantısız ilerlerim de kimse bana bakmak zorunda kalmaz
Bebek bugün test duruyordu doktor iki kere muayene etti pozisyonunu duzletene kadar karnımda ultrasonla baya uğraştı kendini göstermediYavrum cinsiyet için bişey dedimi doktor
Çikolata falan yiyolarmis yedinmi hiç olsun qeç olsun qüç olmasinBebek bugün test duruyordu doktor iki kere muayene etti pozisyonunu duzletene kadar karnımda ultrasonla baya uğraştı kendini göstermedi