-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #11.681
kacıncı gün embriyosu ve kacıncı gün test verdiniz.. benim ki bu şekilde düşük cıkıp kimyasal oldu inşallah six de oyle olmazHanımlar bugün test yaptım deger 10 çıktı geç tutmuştur inşallah. Böyle olanlar varmi
Canımm selamlar iyiyiz şükür sen nasılsın ,merhaba kızlar benim ki ocaga kaldıgı için o topiğe geçmiştim. pozitif olanlar bebişleriniz nasıl gelişimi vs iyidir inşallahbana da dondurulmuş transfer oncesi ozon tedavisi ve histereskopi ile rahime çizik atma onerildi aranızda bu işlemleri yaptıran var mı acaba
inşallah canım benim dua edin. gebelerin duası kabul olurmuşCanımm selamlar iyiyiz şükür sen nasılsın ,
haberlerini bekliyoruz canımmİnşaAllah tüm işlemlerin senin bebişinle kavuşmanı kolaylaştırsın
İnşallah valla. 5gun embriyosu 10nuncu gün kan verdim yarın yine vericemkacıncı gün embriyosu ve kacıncı gün test verdiniz.. benim ki bu şekilde düşük cıkıp kimyasal oldu inşallah six de oyle olmaz
Dualarım seninle canım benim , amin inşallah duaların için teşekkür ederim Allah razı olsuninşallah canım benim dua edin. gebelerin duası kabul olurmuşinşallah siz de sag salim kucağınıza alırsınız. ben bu ay bekliyordum transferi bu işlemleri yapacagız diyince biraz hayal kırıklıgına uğradım beklemek zor geliyor. teşekkür ederim
İnşallah geç tutunmuştur bizide bilgilendir bugünki sonuçtaİnşallah valla. 5gun embriyosu 10nuncu gün kan verdim yarın yine vericem
İnşallah lütfen banada dua edinİnşallah geç tutunmuştur bizide bilgilendir bugünki sonuçta
Aksam acile gidicem bakalım inşallah güzel sonuçlarla dönerimİnşallah geç tutunmuştur bizide bilgilendir bugünki sonuçta
Ayyyyy günaydın günaydın tamm aklımdan geçiyordun yazacaktım sabah benden önce yazmışsınKızlaaar selaaam. Bebeğimi gördüm,kalp atışını duydum 7+3. Küçük bir kanama alanım var 12.haftaya kadar ilaçlara devaam
Merhaba canım sakin olmaya çalış benim hiç bir belirtim yoktu halada öyle ama gebeyim lütfen güzel düşün gününü bekle ve gidip kan ver evde test yapmaKızlar merhaba benim 2 ocak salı günü 5. Gün 5aa kalitede 1 adet embriyom transfer edildi. İlk 2 gün kasık ağrım vardı ama işlemden dolayı. 3. Günü geçti bugün transfer günü dahil 5. Günüm. Dün sabah 7 de kasık ağrısıyla uyandım gün içinde ara ara ağrı oldu bugün de devam ediyor özellikle yatınca. Bu şekilde olup pozitif sonuç alan var mı çok heyecanlıyım
Ayy canım Şeyda’m,kaderdaşım teşekkür ederimAyyyyy günaydın günaydın tamm aklımdan geçiyordun yazacaktım sabah benden önce yazmışsınçok sevindim çok şükür bu güzel habere
Ben yedim bişey olmadı canımKızlar bişey dicem cips meyveli yoğurt yediniz mi hiç pozitif sonraben az önce ikisinden de yedim canım istedi diye
Sende sizde iyiki varsınızAyy canım Şeyda’m,kaderdaşım teşekkür ederim
Teşekkür ederim canım canım çok isteyince yedim sonra ikilemde kalınca yazayım demiştimBen yedim bişey olmadı canım
Amin canım Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallahSende sizde iyiki varsınızRabbim hayırla devam etmemizi nasip etsin inşallah
Teşekkür ederim canım canım çok isteyince yedim sonra ikilemde kalınca yazayım demiştim
Bende senin gibiydim herkeste değişiklik gösteriyor ve çok şükür hamileyim inşallah seninki de öyledirKızlar merhaba benim 2 ocak salı günü 5. Gün 5aa kalitede 1 adet embriyom transfer edildi. İlk 2 gün kasık ağrım vardı ama işlemden dolayı. 3. Günü geçti bugün transfer günü dahil 5. Günüm. Dün sabah 7 de kasık ağrısıyla uyandım gün içinde ara ara ağrı oldu bugün de devam ediyor özellikle yatınca. Bu şekilde olup pozitif sonuç alan var mı çok heyecanlıyım
AMİN inşallah çok teşekkür ederimBende senin gibiydim herkeste değişiklik gösteriyor ve çok şükür hamileyim inşallah seninki de öyledir