• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar transfer gününü saymazsak bugün 6. Günüm ve şeffaf akıntım çoğaldı sanki sizde de durumlar nasıl ?
Benim de 8. Gün canım.
Tamamen şeffaf değil de içinde biraz beyazlikta olan yumurtlama akintisi gibi ama çok az 2 kez geldi bugün. Peceteyi kontrol ettiğim için gorebildim. Pirinç tanesinden biraz büyük. Bende tekrar yumurtluyor muyim acaba dedim 😁 ama cook minik.

Merhaba bende 2. Deneme çift 5. Gun embriyosu 27 Kasım transfer günümdü süreç çok zor psikolojik olarak kimseyle paylaşamıyorum bu sabah ilk idrarla test yaptım çok silik çıktı sizce tutmuş mudur
Hayırlı olsun 🤓🤓🤓🤓
Benim de 8. Gün canım.
Tamamen şeffaf değil de içinde biraz beyazlikta olan yumurtlama akintisi gibi ama çok az 2 kez geldi bugün. Peceteyi kontrol ettiğim için gorebildim. Pirinç tanesinden biraz büyük. Bende tekrar yumurtluyor muyim acaba dedim 😁 ama cook minik.
İşte geçen gün benimde böyle oldu yanma batma hafif kaşıntı ve böyle kalıntı neydi bilmiyorum az az var şimdi ama yanma batma kaşıntı yok

Merhaba bende 2. Deneme çift 5. Gun embriyosu 27 Kasım transfer günümdü süreç çok zor psikolojik olarak kimseyle paylaşamıyorum bu sabah ilk idrarla test yaptım çok silik çıktı sizce tutmuş mudur
Aynı gün transfer olmuşuz. Benimde 5. Gün çift embriyo 🐣🐣 Biraz erken yapmışsın testi sanki. İçini ferah tut sakinliğini koru ve olumlu düşün. Bebişler seninle inşallah ❤️ Ama kan testi verip emin ol bence

Yaa 🥰 haftaya cuma cagirdi dr bebegi gorelim diye o zamana 6+1 olacak ama ben c.tesi aldim kalp atislarini duymak kesin olsun diye 😂
Ayyyy ne güzel yaa benim de doktorum 15 gün sonra git muayeneye dedi neden acaba benim değerim ilk düşük çıktı 11. Gün 41 di 13. Gün 252 olmuştu 15 gün sonra muayene gidebilirsin dedi acaba şöyle salı günü filan gitsem göremez miyim çok mu küçüktür

Benim de 8. Gün canım.
Aaa o yumurtlama akıntısı mi inan 2 gündür bende de öyle bisi var enfeksiyon gibi sandim odum koptu icim asiri rahatladi yaaa😍🙈🧿🙏

Aaa o yumurtlama akıntısı mi inan 2 gündür bende de öyle bisi var enfeksiyon gibi sandim odum koptu icim asiri rahatladi yaaa😍🙈🧿🙏
Benim anlatmak istediğim şekilde buydu ama anlatamadım enfeksiyon ve mantardan kokrtum bende 😔😔😔

Ayyyy ne güzel yaa benim de doktorum 15 gün sonra git muayeneye dedi neden acaba benim değerim ilk düşük çıktı 11. Gün 41 di 13. Gün 252 olmuştu 15 gün sonra muayene gidebilirsin dedi acaba şöyle salı günü filan gitsem göremez miyim çok mu küçüktür
2 gün içinde epey artmış ikiz olabilir mi acaba 🤭❤ kaç embriyo transfer edilmişti

Back
X