2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kızlar ben yarını bekleyemedim kan vermeye gittim. Değer biraz düşük ama çok şükür pozitif 🤭🙏 salı günü yani 4 gün sonra dr'un test yaptır dediği gün tekrar gideceğim. Biraz buruk bir sevinç yaşıyorum ama 8.gün diye kendimi avutuyorum. Darısı haber bekleyen herkesin başına. Umarım yüksek yüksek değerlerle öğrenirsiniz doya doya yaşarsınız sevincinizi 🙏🙏🙏

Kızlar ben yarını bekleyemedim kan vermeye gittim. Değer biraz düşük ama çok şükür pozitif 🤭🙏 salı günü yani 4 gün sonra dr'un test yaptır dediği gün tekrar gideceğim. Biraz buruk bir sevinç yaşıyorum ama 8.gün diye kendimi avutuyorum. Darısı haber bekleyen herkesin başına. Umarım yüksek yüksek değerlerle öğrenirsiniz doya doya yaşarsınız sevincinizi 🙏🙏🙏
Kaç çıktı kaç

Biraz geç oldu bugün buraya gelmem ama pozitif haberimle geldim inşallah beta değerim 278 çıktı 🧿🧿🧿🧿🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻 herşey yolunda şimdilik çok şükür ilaçları aynen kullanmaya devam pazartesi bi test daha verelim dedi merkezdeki hemşire artışımız nasılmış görelim diye buradaki doktorum da çarşamba günü gel bi muayene edelim biraz erken olur ama belki küçük nir kese görebiliriz dedi 😍😍😍😍😍😍 çift transfer oldum ama ikiz olup olmadığı en net keselerle belli olur dedi
Yaaa çook ama çookk mutlu oldum kendim pozitif almış kadar oldum hayırlı olsun kuzum benim allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin 😍😍🙈🙈🙏🙏🙏🧿🧿

Yaa çok güzel haber 😍 Sağlıkla ilerler sürecin inşallah hayırlı olsun ❤️

Aaayayy çok heyecanlı çok güzelllll 🤎

Benim 3.gün embriyosu senin kaçıncı gün embriyosuydu kuzum ondan tedirginim
Benim ilaçlara alerjim oluştu şiddetli bir kaşıntı ve döküntü 6. Gün acile gittiğimizde öğrendik o kadar küçüktü ki değer tam anlamıyla sevinememistim hamd olsun devamı geldi 5. Gün dondurulmuş embriyoydu kuzum

Eklentiler

• IMG_20231201_201333.jpg
    IMG_20231201_201333.jpg
    67 KB · Görüntüleme: 104
X