• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Inan okurken gözyaşlarımı tutamadım kendi sonucum gibi sevindim❤🧿 bu duyguları yaşayıp doya doya buraya yazmayı rabbim bana da tum buradaki arkadaşlarıma da nasip et, aminn 🧿🙏
Insallah kuzum bol bol dua ediyorum rabbim isteyen kimsenin kucagini bos birakma hayirli saglikli evlatlar tez zamanda nasip etsin insallah🙏🏻

Kızlar selam☺ bugün ultrason kontrolüm vardı keseyi gördük şükür. Yolk kesesi henüz yoktu. Yani doktora sordum vajinal baksak belki görünürdü ama hiç gerek yok dedi. 10 güne kalp atışını duyarız dedi. Adet tarihime göre 5+1 ultrasonda 4+6 çıktı iki günlük bi fark var. Yolk kesesini görseydim biraz içim rahatlayacaktı en azından boş gebelik olup olmadığı kesinleşecekti.
Hayırlı olsun bende bugun keseyi içindeki yüzügüde gorduk vajinal baktı bende, sag salim kucagımıza almayı nasıp etsin Allah🤲🏻

Kan sulandırıcı dimi kuzum bide 3 günde 1 kalçadan vurulduğun iğne var dimi
Yok canım sadece progestan 2 ampül ve göbekten clexane vurunuyorum prolutan Depot haftada 1 son 1 tanem kaldı birini ilk hfta vurundum birini dün transfer sonrası vurdular birde ayın 5inde vurunucam

Şey birşey daha soracağım ben hepinize :)
Transfer sonrası vajinada ağrı ve yanma oldu mu sizde de benşm hiç böyle olmaz bugün olmaya başladı su içiyorum lavaboaya gidiyorum 2 litre su içtim hafifledi sanki enfeksiyon falan olabilir mi acaba ama antibiyotik kullanıyorum....

Şey birşey daha soracağım ben hepinize :)
Transfer sonrası vajinada ağrı ve yanma oldu mu sizde de benşm hiç böyle olmaz bugün olmaya başladı su içiyorum lavaboaya gidiyorum 2 litre su içtim hafifledi sanki enfeksiyon falan olabilir mi acaba ama antibiyotik kullanıyorum....
Her antibiyotik farklı canım, bunun için mi kullaniyordun ?
Transfer aşamasında belki enfeksiyon kapmisindir.
Bende transfer sonrası aşırı gaz oldu. 2 gün çok yoğundu şimdi azaldı.

Lütfen paylaşır mısın ben anlar oldum biraz biraz
Son testi bu şekildeydi bir daha test yaptırmadı. Varikosel var ama ameliyatlık durumda değilsin dedi Dr. da 🤔

Eklentiler

• IMG_20231129_215540.webp
    IMG_20231129_215540.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 35
Her antibiyotik farklı canım, bunun için mi kullaniyordun ?
Transfer aşamasında belki enfeksiyon kapmisindir.
Bende transfer sonrası aşırı gaz oldu. 2 gün çok yoğundu şimdi azaldı.
Hemşire kullan dedi hiç bişey yoktu dün trasferden sonra oldu anlamadım bişey olur mu ki yaaa

Gününde de verebilirsin 2 gün öncede sen bilirsin canım inşallah güzel haberlerini alırız 💝
Amin canım inşallah hepimiz pozitifi görürüz. Göbeğimde sağlam yer kalmadı artık. Morlar yeşiller siyahlar her renk mevcut göbeğimde. Maddi olarak da çok yorulduk yoksa hiç acelem yok gününde de yaptırırız testi ama tekrar kullanmayacaksam almak istemiyorum açıkcası 😔

Back
X