4 yaş 7 aylık oğlum araları 5 yaş 3 ay olacak çok istiyordum ikinciyi ama erken oldu sanki hamile kaldığımdan beri psikolojik olarak oğluma bakıp üzülüyorum sanırım hormonlardan çünkü bu bebişi 1 Yıldır istiyordukKızlar merhaba benim gibi ikinci bebeğini bekleyen var mı ? Varsa ilkiyle kaç yaş var arada
İlk bebiş yukardaki tarihdemi doğdu yoksa 2018 limi benim oğlum da 2018 li2. Araları 5 bucuk yıl ..Ara isteyerek verilmiş bir ara değil hayırlısı böyleymiş bizim için .
Aile hekimide yazıyor geçen hafta yazdırdım bilginiz olsunKızlar bende faktör V pıhtılaşma geni var doktor bugün 0,4 iğne yazdı ama sgk anlaşması olmadığı için doktorumun ve cumartesi günü olduğu için rapor çıkartamadım. Doktorum da illa bugün igneye başla diyince eczaneden 662 liraya aldım hemde 10lusunu biraz içime oturdu. Acil kadın doğum ve uzman doktor sadece yazıyormuş. Rapor çıkartmak için polikinlikten randevu almam gerekliymis. Eczanede 2 tane hep geriden gelirsiniz parasıyla alın dedi .Pazartesi veya salı günü polikinliğe yazdırsam sizce para iadesi alabilir miyim
Çok bilgim yok ama haftanıza göre keseniz olması gereken boyutta gibi geldi bana. Benden bir gün ileridesiniz ben 5+4 te gittim 7 mm di kese. Hergün 1 mm büyümesi gerek dedi doktorum. Sizin doktorunuz ne dedi bu duruma?Merhaba kızlar
Benim son adet tarihim 2 Şubat
Transfer 5. Gün embriyosu 2 tane 22 Şubat
Geçen hafta gittiğimde kese boyutu 10mm’di. Bu gün 12.2 mm keselerden birinde kalp atışını duyduk ama geçen haftadan bu haftaya kesem çok çok az büyümüş. Böyle olupta sağlıklı gebeliği olan oldu mu? Forumda çok yerde okudum benim düzeldi diyeni okumadım. Bebek keseye sıkışıp kalp atışı duruyor
8 yıllık evliyim ilk defa pozitif görüyorum çok stres yaptım. Bana yardımcı olabilir misiniz?
İnşallah sağlıkla büyür canım benim dualarımiz seninleMerhaba kızlar
Benim son adet tarihim 2 Şubat
Transfer 5. Gün embriyosu 2 tane 22 Şubat
Geçen hafta gittiğimde kese boyutu 10mm’di. Bu gün 12.2 mm keselerden birinde kalp atışını duyduk ama geçen haftadan bu haftaya kesem çok çok az büyümüş. Böyle olupta sağlıklı gebeliği olan oldu mu? Forumda çok yerde okudum benim düzeldi diyeni okumadım. Bebek keseye sıkışıp kalp atışı duruyor
8 yıllık evliyim ilk defa pozitif görüyorum çok stres yaptım. Bana yardımcı olabilir misiniz?
Çok teşekkür ederim zaman ayırıp yazdığınız için aile hekiminin sanırım uzman olması mı gerekliymişAile hekimide yazıyor geçen hafta yazdırdım bilginiz olsun
2017 li kızımİlk bebiş yukardaki tarihdemi doğdu yoksa 2018 limi benim oğlum da 2018 li
Keşke tanıdık eczane olsaydı parayla alıp yazdırınca paradan düşerdi. Bana yazdı aynı gun raporuda cıktı. Şimdi ben saglık ocagına gıdıcem yazdırmaya artık . Para iadesi sanmam yapsınlae ancak tanıdık olması lazım kı sana yardımcı olsun. Ben 86 lıra verdım raporlar 10 lu ıgneyeKızlar bende faktör V pıhtılaşma geni var doktor bugün 0,4 iğne yazdı ama sgk anlaşması olmadığı için doktorumun ve cumartesi günü olduğu için rapor çıkartamadım. Doktorum da illa bugün igneye başla diyince eczaneden 662 liraya aldım hemde 10lusunu biraz içime oturdu. Acil kadın doğum ve uzman doktor sadece yazıyormuş. Rapor çıkartmak için polikinlikten randevu almam gerekliymis. Eczanede 2 tane hep geriden gelirsiniz parasıyla alın dedi .Pazartesi veya salı günü polikinliğe yazdırsam sizce para iadesi alabilir miyim
Sormayın bir anlık heyecanla yaptım. Sonradan benden pişman oldum... Yani rapor edilebilir bir şey olunca insan parayla almak istemiyor.2017 li kızımAllah bagıslasın Evlatlarınızı.
Keşke tanıdık eczane olsaydı parayla alıp yazdırınca paradan düşerdi. Bana yazdı aynı gun raporuda cıktı. Şimdi ben saglık ocagına gıdıcem yazdırmaya artık . Para iadesi sanmam yapsınlae ancak tanıdık olması lazım kı sana yardımcı olsun. Ben 86 lıra verdım raporlar 10 lu ıgneye
Hayırlı olsun benim hayalim di ikiz ama olmadı doktor ultrason da görür dü galiba. 4 haftalık demişti baktığındaDoktor asistaniyla konuşurken kulak misafiri oldum bu değere ikiz mi acaba dediler
Bende 15 martta olmam gerekiyorduBenim en 18 ocakta başladı 21 ocakta bitti şubatın 15 de olacaktım olmadım 1 geçikmeyle test verdim 1000 çıktı dahada kan vermedim değerim düşer mi acaba
Tesekkurler. Bazen ikincinin arkada kalma gorulmeme durumu olabiliyormuş ama net bilgim yok. Bizde 8 haftalık olduk doktor ikiz görmediHayırlı olsun benim hayalim di ikiz ama olmadı doktor ultrason da görür dü galiba. 4 haftalık demişti baktığında
Bazılarının öyle çıkıyorum benim 2 kızım var ıkısınıde de silik çizgi çıktı 4 haftalık ikenNeden 2. Çizgi silik çıktı 4 haftalık hamilelikte böyle mi çıkıyor
34 yaşındayım temmuzda 35e girip sonrasinda kucağıma alcam inşallahKızlar kaç yaşındasınız. Çocuğunuzu kaç yaşında elinize alıcaksınız :)
Rica ederim ne demekÇok teşekkür ederim zaman ayırıp yazdığınız için aile hekiminin sanırım uzman olması mı gerekliymiş