Bende emziriyorum canım emmeyide çok seviyor doktoruna sorcam bakalım inşallah kes demez kıyamıyorum22 ayhala emziren var mı nasıl bıraktırıcam bilmiyorum emzirmekten mi hamilelikten mi bilmiyorum ama gözlerim kararıyor tansiyonum düşüyor sanırım
Bnde yaş farkı olması taraftarıydımVayyyy ara vermişsiniz benim de 2,5 olacakbence en az 4 5 olmalı ki büyük akıllı olsun filan kısmet
Bu düşük kanaması 1 hafta sürdü benim normal adetim 4 5 gün sürer bu adet kanaması değil şuan kanamam bitti önümüzdeki ay adet olup bırakıcam korunmayı cnmPeki şuan düşükten sonra kanama devam ediyor bu kanama adet kanaması mı bu bitikten sonra mı yoksa 2. Kanamayı mı beklemek lazım
Bebegi kesesini yolku hepsini gorduk kalp atisini dinledik insallah sende cuma hepsini gorursun resmini ekliyorumYaaa ne kadar güzelultrason görüntüsü nasıldı peki. Sadece yolk mu gördünüz yoksa bebeği mi gördünüz? Ben de cuma gidicem kalp atışı dinlemeye ve çok heyecanlıyım
Senin 11 aylıkmış emsin dahaBende emziriyorum canım emmeyide çok seviyor doktoruna sorcam bakalım inşallah kes demez kıyamıyorum
İnşallah bi sıkıntı olmazda emer kuşum yaSenin 11 aylıkmış emsin dahabenim doktorum 4 aya kadar emebilir dedi. Ama şimdi tandem emzirme çok popüler erken doğum riski olmazsa kesmeyedebilir de doktor. Benim kızımda 34. Hafta açılmam başlamıştı filan o yüzden şimdi de 4 ayı çok geçirmek istemiyorum
Bnce normal artışı yüzde olarakKızlar iyi akşamlar.4gun önce betam 466cikmisti bugün aynı saatlere yakın verdim 1500cikti,sizce normal mi
Bana az gibi geldi de az değil mi sence canımBnce normal artışı yüzde olarak
4gunde 4kat artması gerekmiyor mu,4kat artmamis , ama başka hastanede verdim onu da belirtmem lazımBana az gibi geldi de az değil mi sence canım
Ya yavruma bak maşallah ya. 7 haftalık minicik cennet kuşBebegi kesesini yolku hepsini gorduk kalp atisini dinledik insallah sende cuma hepsini gorursun resmini ekliyorum
İki günde bir yüzde 66 artması lazım. Ayrıca iki gün sonra yüksek ihtimal vajinal ultrason ile de kese görünür. Kese göründükten sonra da beta takibi bir sorun olmadığı müddetçe bakılmıyor. Güzel bir değer sizinki4gunde 4kat artması gerekmiyor mu,4kat artmamis , ama başka hastanede verdim onu da belirtmem lazım
Teşekkür ederimİki günde bir yüzde 66 artması lazım. Ayrıca iki gün sonra yüksek ihtimal vajinal ultrason ile de kese görünür. Kese göründükten sonra da beta takibi bir sorun olmadığı müddetçe bakılmıyor. Güzel bir değer sizinki
Cnm 2 günde bir %66 atması Grek en azBana az gibi geldi de az değil mi sence canım
Vajinal mı gördün cnmBizde keseyi gördük bugün2 hafta sonra gel dedi nasıl dayanacagım bilmiyorum .. 5+1 bugun .
Çok teşekkür ederim canım rahatladım,iyiki varsınız hepinizCnm 2 günde bir %66 atması Grek en az
Hesapla senınki %66dan fazla artmış
Evet . İğneye başladıgım ıcın doktor rısk almadı alttan baktı kese olmazsa birde iğne kullandığım için benim için ve doktor için kötü durum.Vajinal mı gördün cnm
2. Araları 5 bucuk yıl ..Kızlar merhaba benim gibi ikinci bebeğini bekleyen var mı ? Varsa ilkiyle kaç yaş var arada