20 şubat. sizin kac haftalik? insallah artmistir degerim ilk olamasada merak ediyor insanSenin sat ne canım
Canım bildiğime göre sata göre takip edilir normal olan o . Bence doktorun baslatsaydı bile 8den baslatırdı zaten . Yumurtanın olgunluguna göre ölçülüyor çünkü ne zaman döllendiğiyle değil . Sadece doktorun keseyi görmek istemiş anladığım kadarıylaKızlar, ben özel hastaneye gidiyorum. Doktorum kan tahlillerini sağlık ocağında yaptır dedi. Kendi doktorum sistemde daha hamileliğimi başlatmamış kalp atışı duyulmadı diye. Benimde geç döllenme oldu ve adet düzensizliğim var. aslında doktoruma göre 5 haftalığım ama sağlık ocağındaki kadın son adet günüme göre yaptığı için 8 haftalıksın diyor. Kadına başlatmayın doktorum başlatır zaten desemde başlattı. Arada 3 hafta fark var. Bunu doktor sistemden düzeltebilir mi acaba? Çünkü haftaya göre bebeğe yapılan testler bu şekilde hep geriden gelecek. Çok kafama taktım bu durumu. Hayır bide doktorum kese gelişimine göre takip etçez senin haftanı son adete göre değil dedi yani. Sağlık ocağı işi batırdı.
Benim de 9 subat20 su
20 şubat. sizin kac haftalik? insallah artmistir degerim ilk olamasada merak ediyor insan
İnşallahhhHeh çok sevindim öyleysebiz bilmiyoruz sonuçta doktor kontrolü olmadan olası kötü ihtimalle karşılaşma diye telaş yaptık. Ben tüp bebek ile hamile kaldım. Transfer başlamadan ilaçlara başlamıştım doğru zaman nedir ben bilmiyorum ama tecrübeli anneler mutlaka cevaplayacaktır. Sağlıkla gelsin inşallah
Anladım senin durumun farklıymış. TeşekkürlerHayır canım benim bebeğimin böbrekleri ve idrar kesesi yoktu o yüzden pıhtılaşma riskine karşılık başlattı doktorum. Sende doktorunla yada sekreteriyle konuşup durumunu söyle hemen başla
merhaba hayırlı olsunmerhaba kızlar benim de sat 6 subat . Haftaya cumartesiye aldım doktorla ilk randevumu . Biraz gec gibi ama hem keseyi görsün hem de kalp atışı varsa dinlesin istedimgecen hamileliğimde de 7 haftalıkken fark etmiştim hamile oldugumu varsın olsun
İnşallah canım. Benim de hiç birşey yokken bile anksiyetem tavan yapmış durumda korkuyorum hep vesvese dolu içim. Allah içimize ferahlık versinAllah razı olsun canım içimi rahatlattın. Lekelenmem hiç olmadı. Ağrimda şuan hiç yok hatta bilmesem tamamen normal halimdeyim. Böyle olunca da bir şey mi oldu diye endişe ediyorumİnşallah güzel gider hersey sağlıkla kucagimiza alırız her birimiz
İnşallah canım. Benim de hiç birşey yokken bile anksiyetem tavan yapmış durumda korkuyorum hep vesvese dolu içim. Allah içimize ferahlık versin
Yaa hadii inşallah herşey rast gitsin yine beraber bekleyelimbenimde carsamba 52.2 olarak cikti bakalim bugun artmismi tahmini 27 kasim oluyor tabi üçüncü olunca daha erkene geleck bir kizin var degilmiinsallah degerim yukselmistirde sizinle devam ederim sizinkiler buyumus masallahhh
En güzeli . Eğer telaş yapacak geçmişiniz yoksa 7. Haftada gidip kalp ve keseyi görüp rahat edeceksın tek seferde . Kandı keseydı kalpti strest hepsı.merhaba kızlar benim de sat 6 subat . Haftaya cumartesiye aldım doktorla ilk randevumu . Biraz gec gibi ama hem keseyi görsün hem de kalp atışı varsa dinlesin istedimgecen hamileliğimde de 7 haftalıkken fark etmiştim hamile oldugumu varsın olsun
Ama ben adet tarihimi bilmiyorda olabilirdim. Ne olacak şimdi 2 hafta erken doğum mu yapacağım adet tarihimi baz alırsakCanım bildiğime göre sata göre takip edilir normal olan o . Bence doktorun baslatsaydı bile 8den baslatırdı zaten . Yumurtanın olgunluguna göre ölçülüyor çünkü ne zaman döllendiğiyle değil . Sadece doktorun keseyi görmek istemiş anladığım kadarıyla
Yok yok doktora kontrole gıdınce yazacak usg de ordan takıp edeceksın kac haftalık oldugunu.Ama ben adet tarihimi bilmiyorda olabilirdim. Ne olacak şimdi 2 hafta erken doğum mu yapacağım adet tarihimi baz alırsaksağlık ocağına göre 8 haftalığım doktoruma göre 6
ilk hamileliğim olduğu için valla her şeyi kafama takıyorum ya. bir şey bilmemek ne kadar zor.Yok yok doktora kontrole gıdınce yazacak usg de ordan takıp edeceksın kac haftalık oldugunu.
Hiç birşeyi kafana takma emin ol bir şeyleri bilmek çok daha kötüilk hamileliğim olduğu için valla her şeyi kafama takıyorum ya. bir şey bilmemek ne kadar zor.
Haklısın. 1 hafta falan farketse sorun değilde iki taraf arasında çok fark olunca tarama testleri vs neye göre yapılcak diye panik oldum açıkçası. Zaten 24 şubatta kan testim negatifti 8 haftalık olmuş olsam pozitif çıkması gerekirdi o zaman daHiç birşeyi kafana takma emin ol bir şeyleri bilmek çok daha kötü
Sat ne canım masallahBugün yaptırdığım kan tahlilinde Beta HCG 1087.50 çıkarak, ben de gruba dahil oldum :)
Merak etme doktorun herseyi ayarlar sen sakin ol doktoruna belirt saglık ocagının yaptıgınıHaklısın. 1 hafta falan farketse sorun değilde iki taraf arasında çok fark olunca tarama testleri vs neye göre yapılcak diye panik oldum açıkçası. Zaten 24 şubatta kan testim negatifti 8 haftalık olmuş olsam pozitif çıkması gerekirdi o zaman da
15 Şubat canımSat ne canım masallah