- 26 Şubat 2021
- 2.315
- 2.925
- 34
Kalp atısı o kadar erken duyulmuyor sanırım ona ayrı gidersin ilk randevu mu canım27 sine randevu aldım inşallah kalp atışı falan da duyulur. 27 sine 5+3 olacak inşallah
Hayır canım benim bebeğimin böbrekleri ve idrar kesesi yoktu o yüzden pıhtılaşma riskine karşılık başlattı doktorum. Sende doktorunla yada sekreteriyle konuşup durumunu söyle hemen başlaYok keseyi gördük salı günü ve dün doktora gittim. Sizde preeklampsi sebebiyle mi kan sulandırıcı kullanıyorsunuz ?
Benim de 5+1Sağlıklı ilerlerse benim doğumda Kasım çok şükür 5+3 doktorum ama geç döllenmiş dedi haftaya tekrar çağırdı
Aynen canım daha ilk kez gitcem aslında bekleyeyim kalp atışını da duyacak şekilde gideyim dedim ama bir gideyim belki ilaç verecek vitamin verecek sonra bir daha gitcez artıkKalp atısı o kadar erken duyulmuyor sanırım ona ayrı gidersin ilk randevu mu canım
AA yanlış yazmışım 5+5 benim vajinal olarak baktı gebelik var dediğine göre kese görünmüştür değil mi haftaya tekrar çağırdı beta ve progesteron değerlerine sağlık ocağında baktırmamı söylediBenim de 5+1muhtemelen geç döllenme keseyi gördün mü peki
Sen su an mı 5+3sün canım sat neydiAynen canım daha ilk kez gitcem aslında bekleyeyim kalp atışını da duyacak şekilde gideyim dedim ama bir gideyim belki ilaç verecek vitamin verecek sonra bir daha gitcez artık
Evet keseyi görmüş Demekki vajinal görünür zaten o zaman ben de bekleyeyim ya sürekli gitmektense biraz beta artsınAA yanlış yazmışım 5+5 benim vajinal olarak baktı gebelik var dediğine göre kese görünmüştür değil mi haftaya tekrar çağırdı beta ve progesteron değerlerine sağlık ocağında baktırmamı söyledi
Yok canım ben bugün 4+2 yim daha randevum ayın 27 sinde ya o zaman 5+3 olcam Allah’ın izniyle. En azından kese görünür o vakteSen su an mı 5+3sün canım sat neydi
Aynen canım daha ilk kez gitcem aslında bekleyeyim kalp atışını da duyacak şekilde gideyim dedim ama bir gideyim belki ilaç verecek vitamin verecek sonra bir daha gitcez artık
Mutlaka gidin kanama görünüp görünmediğini baktı doktorum ve ilaça başlattıEvet keseyi görmüş Demekki vajinal görünür zaten o zaman ben de bekleyeyim ya sürekli gitmektense biraz beta artsın
Kaçıncı haftanda gittin canım bizde haftaya gitcez artıkMutlaka gidin kanama görünüp görünmediğini baktı doktorum ve ilaça başlattı
Kaçıncı haftanda gittin canım bizde haftaya gitcez artık
2 gün önce gittim canım 5+3 yaniKaçıncı haftanda gittin canım bizde haftaya gitcez artık
Sanırım erken kalp atımı için . 7. Haftada net duyuluyor diye biliyorum .27 sine randevu aldım inşallah kalp atışı falan da duyulur. 27 sine 5+3 olacak inşallah
Kese görünseydi söylerdi . Söylemedimi yada usg fotosu vermedimi . Normalde 5+5 de görünür kese büyük ihtimalleAA yanlış yazmışım 5+5 benim vajinal olarak baktı gebelik var dediğine göre kese görünmüştür değil mi haftaya tekrar çağırdı beta ve progesteron değerlerine sağlık ocağında baktırmamı söyledi
Yok vermediKese görünseydi söylerdi . Söylemedimi yada usg fotosu vermedimi . Normalde 5+5 de görünür kese büyük ihtimalle
Anladım canım görünür insallah o zamana yaYok canım ben bugün 4+2 yim daha randevum ayın 27 sinde ya o zaman 5+3 olcam Allah’ın izniyle. En azından kese görünür o vakte
Ben su an gitsem hicbişey belli olmaz bosuna stres olurum en güzeli keseyi beklemek folik asit kullanıyorum zatenMutlaka gidin kanama görünüp görünmediğini baktı doktorum ve ilaça başlattı
benimde carsamba 52.2 olarak cikti bakalim bugun artmismi tahmini 27 kasim oluyor tabi üçüncü olunca daha erkene geleck bir kizin var degilmiYaa adını görünce tanıdımŞu anda 4+6 canım daha cok yeni .. 644 dü değerim şimdi sonuc cıktı 1634 olmus şükürler olsun Rabbıme
Senin sat ne canımbenimde carsamba 52.2 olarak cikti bakalim bugun artmismi tahmini 27 kasim oluyor tabi üçüncü olunca daha erkene geleck bir kizin var degilmiinsallah degerim yukselmistirde sizinle devam ederim sizinkiler buyumus masallahhh