- 13 Eylül 2022
- 74
- 27
Sat'a göre sayiyor doktorlar diye biliyorumKızlar benim kafam cok karısık sata göre 5 haftalık hamileyim ama ben gec yumurtladım ayın 4ünde yani betam daha düşüktür napmalıyım ne zaman gitmeliyim sata göre hareket etsem yine erken olmus olcak ben bu bebişi neye göre hesaplıcam sat 9subat bat 9marttı normalde
Evet öyle zaten sizler ne zaman gittiniz ya da gideceksiniz benim gibi olan var mıSat'a göre sayiyor doktorlar diye biliyorum
Agrı kasık agrısımı benımde cok agrıyor ama bu normal annesine tutunmaya calısıyor bızde kendımızı yormayıp onlara kolaylık saglayacagız kı hemen tutunsunlar .
bende de ayni.Evet canım alt karın kasik ağrısı inşallah öyledir hepsine katlanırım
bende de ayni.
Canım değerlerin nasıl iki günde artışın düzeldi mi? Beta en az 1500 olduğunda vajinal ultrasonla keseyi görebilirsiniz bence öbür haftayı bekleme bu cumartwsi gitİyiye yoralim kuzum dün uyumakta çok zorlandım ağrıdan uyandim
Ben 6 haftalık oldum inan sürekli regli olacak gibi ağrım var çok fazla ağrıdan dün doktora gittim normal bu zamanlar da bugün bulantım da başladı bu minik beni zorluyorEvet canım alt karın kasik ağrısı inşallah öyledir hepsine katlanırım
Ben 6 haftalık oldum inan sürekli regli olacak gibi ağrım var çok fazla ağrıdan dün doktora gittim normal bu zamanlar da bugün bulantım da başladı bu minik beni zorluyor
Canım değerlerin nasıl iki günde artışın düzeldi mi? Beta en az 1500 olduğunda vajinal ultrasonla keseyi görebilirsiniz bence öbür haftayı bekleme bu cumartwsi git
Canım değerlerin nasıl iki günde artışın düzeldi mi? Beta en az 1500 olduğunda vajinal ultrasonla keseyi görebilirsiniz bence öbür haftayı bekleme bu cumartwsi git
Çok şükür canım benim de içim rahatladı ne yalansöyleyeyim daha önce bir dış gebelik geçmişim oldu az çekmedim o beta artışlarından senin için endişelendim o yüzden. Allah kesenizi kalp atışınızı duymayı da nasip etsinCanım çok şükür düzeldi4 kere daha takip ettim o değerden sonra iyi olunca Dr bırak dedi. Regl öncesi düzensizlik olabilir dedi. Çok erken öğrendim ben reglm 12 martti 6 martta ogrendim
Çok şükür canım benim de içim rahatladı ne yalansöyleyeyim daha önce bir dış gebelik geçmişim oldu az çekmedim o beta artışlarından senin için endişelendim o yüzden. Allah kesenizi kalp atışınızı duymayı da nasip etsin
Ayni ben gibisin benimde 1 kızım var inşallah ikimizde oğluşu olur 2.Aslinda isterdim o duyguyuda tatmak. Cunki 1 kizim var 1 iglumda olsun isterdim. Ama ilk hamilelikle 2ci hamilelik ayni gibi. Galiba buda kiz.
Insallah canim yaAyni ben gibisin benimde 1 kızım var inşallah ikimizde oğluşu olur 2.
Çok iyi artmış o günden sonra canım maşallah. Çok şiddetli tek taraflı ağrın olmadıkça uzun süren lekelenmen olmadıkça korkma.Amin canim insallah Allah sağ salim elimize almayı nasip etsin. Bu arada dış gebelikten hala korkuyorum ben umarım değildir ama değerim güzel arttı mesela 10.03. 2023 te 48 çıkan değerim aynı lab da 15.03.2023 te 418 çıkti canim Dr güzel dedi pazartesi kese gözükür dedi ama ben hafta içi izin almak istemiyorum ctesi giderim bu değil diğer ctesi
Senin belirtilerin neler kiInsallah canim ya
Çok iyi artmış o günden sonra canım maşallah. Çok şiddetli tek taraflı ağrın olmadıkça uzun süren lekelenmen olmadıkça korkma.
Bel agrisi, yemekten sonra midede gaz, halsizlik. O kadar mide bulantisi falan yok. Kusmada yok. Ama bunlar kizimdada ayniydi.Senin belirtilerin neler ki
Anladım canım Allah gönlümüze göre verir inşallahBel agrisi, yemekten sonra midede gaz, halsizlik. O kadar mide bulantisi falan yok. Kusmada yok. Ama bunlar kizimdada ayniydi.