- 8 Nisan 2022
- 306
- 333
- 23
- 32
Canım doktorun kim ve hangi ilde?çok sevindim senin adına ne kadar guzel bende artık normal olarak tekrar denemeye korkuyorum tüp bebek maliyetleri ne kadar bir bilgim de yok ama bakicaz artık bir caresineAkliniza gelebilecek her turlu testi yaptik fakat dusuklerim icin bir sebep bulunamayinca tup bebege yoneldim tup bebek doktorum kuretajlardan dolayi rahmimin cok inceldigini ve bebegini tutunmasinda zorluk cektigini ilaclarla bi kac ay rahim kalinlastirma yoluna gidecegini soyledi.embriyolarimizi dondurduk ve ilac destegiyle 3ay boyunca rahim kalinlastirdik ite yandan doktorum transferden sonra intralipid serum uygulayacagini ve bagisiklik dengeleyici kortizon kullanacagini soyledi derken transfer olacagim ay yine dogal gebe kaldigimj ader olmam gereken gunde igrenince doktorum hemen hastaneye yatusimi yapip bana serum yapip prednol yani kortizon verdi birde duphaston ,proluton vs gibi bi kac ilac daha inanin hic umudum yoktu ama bebegimi kollarima aldim .16 haftaliga kadar 2haftada bir olmak uzere o serumdan yaptirdi ve haptan kullandirdi…sukur suan bebegim kollarimda ..bana bagisiklik testi yaptirmadan bu tedaviyi uyguladi normalde bu testin adi cd56 diye geciyor.biraz maliyetli diye doktorum gerek gormedi ama nokta atisiydinuyguladigi tedavi iyi bir doktor bulup bunu lutfen isteyinintralipid serumu suan pek cok kadin dogumcu biliyor inanmayan dojtor da var ama inanan da var…benim doktorum inannanlardandi ve etkisini gordum