- 15 Aralık 2023
- 1.834
- 2.162
- 28
GÖĞÜS YARASI , ENFEKSİYONU , MASTİT hepsi berbat şeyler . benim göğüslerimde büyük açıkçası her şeyi araştırdım. temkinli olacağım . özellikle de 1buçuk ay önce lansinoh kullanmaya başlayacağım . ayrıca doğumdan hemen sonra tıkanıklık olmaması için sıcak su ile ovalama yaptıracağım anneme hatta beyaz sabun eşliğinde yapılmalıymış. kantaron yağı da iyi geliyor . ben öncesinde başlayacağım nasipse. birde forumda çok değerli bi yazı buldum epeyde sonrasında deneyen var. herkes görür umarım bu mesajımı. umarım kimsenin ihityacı olmaz ama ben konuyu buraya bırakıyorum . her ihtimale karşı kaydettim :) süt aşırı yağlı olursa tıkanıklık yaparmış bu konuda bahsettiği de kısaca buna çözüm. hatta bir sorunu olmayıp sütü az olanlarda kullandığında sütünün arttığını söylemişler. sonrasında da araştırdım epey güzel duruyor. aklımızda bulunsun :) umarım kimsenin ihtiyacı olmazBen popüler şeylere karşı , özellikle İnfluencer tayfasının hep bir ağızdan önerdiklerine genelde temkinli yaklaşırım :) favorileyim o zaman bunu . Göğüs yarası çok fena bişiymiş etrafımda çok örnek var da sormak istedim . Teşekkür ederim :)
süt tıkanıklığı sorunumu çözdüm
arkadaşlar merhaba, ben şubat ayının son günü doğum yaptım ve hemen çocuğumu emzirmeye başladım. süt konusunda bi sıkıntım yoktu. yaklaşık bir buçuk ay nadiren arada mama da vererek çocuğumu emzirdim. taa ki 6 nisan akşamı acillik olana kadar. memelerimde inanılmaz bir ağrı ve misket...
www.kadinlarkulubu.com