Öyle gerçekten Nil kuşum bunu tercih etti bende saygı duyuyorum ne yapalım sağlıklı olsunlar yeterÜzülme, bebeğin onu tercih etmiş. Onlar birey ve tercihlerine saygı duyuyorum
Yine sağıp veriyormuşsun bir damlası bile yeter
Daha erken bence :)
Ben de 6 aylıkken başlayacağım
Bir de sizin bebelerin yatış pozisyonu nedir? Benimki gece gündüz eller yukarı polis pozisyonunda yatıyorben indiriyorum biraz sonra yine yukarıda
Bu özel asılarla da çocuk doğduğundan beri her ay aşı oluyor
Hemde o kadar istemiyor ki zaten zor emiyordu ama 4. Ay itibariyle hiç emmiyor çok şey denedim ama maalesef yani istemiyor uykuda bile uyanıp ağlıyor
Maşallah maşallah. Bayadır yoktun evet dikkatimi çekti. Şimdi iyisinizdir umarım ikiniz deBu arada sizi ulaş ile tanıştırayım
Senle aramızda 10 gün var, benimki zahmet edip yanındaki oyuncağı almak için bile dönmüyoryani seninki yine iyi bizimkine göre
Yok, hep vardı ama ben de pek egzersiz yaptırdığımı hatırlamıyorum, yani doktorun artık karınüstü koyun biraz biraz dediği zamanlarda koyuyordum ama ağlayınca çeviriyordum hemen, dursun diye uğraşmıyordum pek, zamanla hazır olunca kendiliğinden sevmeye başlıyorlar o pozisyonu zaten. Gerçi ben döndürme egzersizi, yürütme egzersizi, ek gıdaya alıştırma girişimi vb de yapmadım. Yoo, tembel anne değilim ben, hiç kabul etmiyorum öyle bir şey.
Kızlar benim oğlanın gözü hâlâ geçmedi ya antibiyotik damla serum anne sutu Çay herseyi denedim yok biri geçti biri hâlâ geçmedi çok sinirimi bozuyor artık asla izin vermiyor ama zorla da olsa masaj da yapıyorum hâlâ göz sorunu yaşayan var mı aranızda?
Bu arada sizi ulaş ile tanıştırayım
Yatarak emziremiyorum, beceremedim ben o işiYatarak emzirme denediniz mi? O bile etkıler, bide kıyafetını gıydırırken bezini degıstırırken fılan saga sola cevırerek yapın.. Bunlar hem alıştırmadiyorum ama kelin ilacı olsa.. Benımkı daha yenı kafayı tutmaya basladı yuzukoyun hergun yaptırıyorum ilerleme oluyo bayagı, bide yer degstırıyor yuzukoyun dururken
Deme öyle deme, tembel deme çocuuaaYatarak emziremiyorum, beceremedim ben o işiegzersiz amaçlı değil ama zaten sağa sola döndüre döndüre oynanmasına bayılıyor bizimki tamamen tembellikten dönmüyor, yoksa tummy time da isterse uzun uzun durur, sürekli emekleme çabası içinde falan filan ama istemesi lazım . Tam anlamıyla tembel yani
Babası şimdiden kabullendi, kesin bu kız ödevlerini bana yaptırır diyorDeme öyle deme, tembel deme çocuuaa
Sogukla alakası yok bence berikkocum. Bak alpin burnu dolu dün bugun ıkı gundur çapak var gözünde . Demek cidden genizle alakası varmış.Bizim ara ara oluyo.. Göz muayenesine gittik doktor Bi damla verdi.. 5gun damlatın eger olursa tekrar 5 gün dedi.. Damlattım buyuk oranda azaldı.. Ama bu çapak meselesi bence evin sıcaklığıyla alakalı.. Soğuksa ev çapak oluyo gibime gelıyor, tabi alpi demişti, burun doluysa da gözden akarmış, o da etken.. Burnuna sf sokmak lazım.. Öyle bişi bişi işte.. İnşallah gecer
Ay bi ara yıne bıze resım ekle yuzunu degıl belkı yuklemek ıatemezsen boyle ıkı kardesı yan yana asırı merak edıyroum ikizleri3 aylık 2 tane tulum almışım ama ben o tulumları 6-9 aylık sanıyorum doğumdan önce yıkandı ütülendi çekmecesinde gözüme çarpıyodu dün elime bi aldım peraya anca olur ve 3 aylıkve şuan tam oldu 1 hafta sonra kasar giyemez sanırım
Pars meme ucumu damaklarıyla kıstırıyodu bi süredir ve memede savaş veriyodu ben red olayı sandım önce işimden dişi olsa naparım ben canım acır diye geçirmedim değil dün bi baktım beyaz bi nokta var üst sağ dişinde bişeymi geldi dedim emzikle baktım yok o diş nokta ama diş çıkarıyo oğlum ve öyle hırçında değilkehribar da hep perada vardı ablasınınki bi kaç gündür parsa takıyoruz onlarınkiler yeni geldi çünkü pera da hep kehribar olmasına rağmen salyalı bide bağırmayı çığlık atmayı öğrendi evi inletiyor bebekten bebege ne kadar farklı herşey bunlar göz önünde birebir görmekte farklı bi duygu gerçekten
Yüklerim tabi ayy şöyle güzel resimleriini çekicek vaktim olmuyo ki ona üzülüyorum bi ara çekip atıcamAy bi ara yıne bıze resım ekle yuzunu degıl belkı yuklemek ıatemezsen boyle ıkı kardesı yan yana asırı merak edıyroum ikizleriAy aynısından ıkı tane aynı evde cok değişik geliyor bana .