Ne kadar saçmalık varsa hepsini yapıyorum bende yan yatıyorum hep sırt üstü uyanıyorumBenim de bir sorum olacaktı, kendime göre mantıklı ama aslında saçmagebeliğin ilk aylarında nasıl uyuduğunum bir önemi var mı? Ben sırt üstü yatınca çok rahat ediyorum ama önerilmiyor diyorlar.
Off bir de sabah kalkınca öyle bir gerinme isteği geliyor ki, gerilemiyorum da.
Bana da öyle verecekti bayramdan sonra gel dedi ama ben kabul etmedimben senden de fenayım :) 5+2 kese randevum vardi.
7.haftamdayim suan. 9.haftamda 24 nisan da 2. randevum var
Son aylarda asla sırt üstü yatmayın diyorlar ama heralde o zaman zaten rahatsız bir pozisyon oluyordur. İstesek de yapamayız diye düşünüyorumNe kadar saçmalık varsa hepsini yapıyorum bende yan yatıyorum hep sırt üstü uyanıyorumDikkat etmeye calısıyorum ama ne kadar dıkkat etsemde uykuya dalınca dönüyorum.
Gerinme istediği hep var onuda yavas yavas yapmaya calısıyorum hanı esnerken agZını kocaman acmak ıstersınde yanında bırı olur ya öyle yapıyorum
Kesinlikle aybı dert bende de var doğru düzgün yatamıyorum korkuyorum bir de sağ tarafa yatmayın diye okumuştum bebeğe oksijen mi ne gitmezmiş tam bilmiyorum bu konuda bilgisi olanlar varsa iyi olur iki büklüm yatıyorum kaç haftadırBenim de bir sorum olacaktı, kendime göre mantıklı ama aslında saçmagebeliğin ilk aylarında nasıl uyuduğunum bir önemi var mı? Ben sırt üstü yatınca çok rahat ediyorum ama önerilmiyor diyorlar.
O gerilme isteği bende de çok oluyor bazen unutuyorumBenim de bir sorum olacaktı, kendime göre mantıklı ama aslında saçmagebeliğin ilk aylarında nasıl uyuduğunum bir önemi var mı? Ben sırt üstü yatınca çok rahat ediyorum ama önerilmiyor diyorlar.
Yok ben hamıle yastıgı almıstım şimdi kayıp bulsam o cok guzel saga donunda saga sola donunce soluma alıyorum karnımın boslugunu alıyor cok rahat uyuyordum .Son aylarda asla sırt üstü yatmayın diyorlar ama heralde o zaman zaten rahatsız bir pozisyon oluyordur. İstesek de yapamayız diye düşünüyorum
Bu kadar dertlenmek normal mi onu da bilmiyorumKesinlikle aybı dert bende de var doğru düzgün yatamıyorum korkuyorum bir de sağ tarafa yatmayın diye okumuştum bebeğe oksijen mi ne gitmezmiş tam bilmiyorum bu konuda bilgisi olanlar varsa iyi olur iki büklüm yatıyorum kaç haftadır
Harika bir fikir, teşekkür ederimYok ben hamıle yastıgı almıstım şimdi kayıp bulsam o cok guzel saga donunda saga sola donunce soluma alıyorum karnımın boslugunu alıyor cok rahat uyuyordum .
Son zamanlar zaten ıstesen de yatamıyorsun cunku karnın agır gelıyor sag sol daha rahat oluyor. Bırde bebekte cok rahatsız oluyor duz yatınca . Bak yastıgıda ekledimEki Görüntüle 3230457 Eki Görüntüle 3230458
İnşallah haftaya kadar geçer ne yesem içimde tutamıyorum ya canım hiç bişey yemek istemiyor. Herşey kokuyor hayattan soğudumCnm 8+2'deyim, geçen hafta ben de öyleydim, birden hafifledi.. Yine de yemek yiyene kadar yemek düşüncesi biraz mide kaldırıyor ama yerken ve yedikten sonra geçiyor. Git gide düzelecek bu durum.
İşte ben de öyle ama özellikle son zamanlarda asla yatmamak gerekliymiş. Şimdi etkiliyor mu bilmiyorumO gerilme isteği bende de çok oluyor bazen unutuyorumsırt üstü yatinca ne oluyor ben öyle yatıyorumm
Son zamanlarda göbüşlerden muhtemelen yatamicaz zatenİşte ben de öyle ama özellikle son zamanlarda asla yatmamak gerekliymiş. Şimdi etkiliyor mu bilmiyorum
Ben de aynı durumdayım sıfır belirtiyle devam ediyorum 6+4 üm.Bu kadar dertlenmek normal mi onu da bilmiyorumbugün yine sıfır belirti var. Sanırım hareketlerini görene kadar da sürekli endişe edicem, iyi olup olmadığından
Ben de 6+3 ara sıra regli ağrısı hariç belirtisizim yani gece uykularım kalitesi sıfır gündüz halsiz bunlar hariçBen de aynı durumdayım sıfır belirtiyle devam ediyorum 6+4 üm.
Adet tarihine göre 6+5 olman lazım ama ölçümde 6+0 çıkmışBirde aklıma şu takıldı kontrole gittiğim gün doktor bebeğimin 6+0 haftalık olduğunu söyledi benim hesabıma göre 6+5ti gittim gün ultrason kağıdında da hem 6+0 hem 6+5 yaşıyor şimdi benim bebsim kac haftalık
Oda olabilir hiç düşünmemiştim peki şu ultrason da yazan iki farkı hafta bilgisi var biri yukarıda diğeri aşağıda sağ köşede yazıyor hangisi doğruGeç yumurtlamis olabilir misin
2 hafta sonrasına randevu verdiler zaman geçmek bilmiyorBidaha ki gıttıgınde netlesır benımde 6+5 cıktıgında ben 7+3 düm sankiilk zamanlar kucuk ya tam ölçemiyolar sanki
Henüz duymadım kallp atışını ekrandan gösterdi sadece 2 hafta sonra dinleyecegiz inşallah sağlıklı olsun da mühim değil gerçekten deMesajları takip edemedim, kalp atışını duydun mu bilmiyorum ama ben de keseyi gördüğümde birkaç gün geriden geliyordu ki bu başlarda normalmiş. Şimdi 1 gün önden bile gidiyoryani üç aşağısı, beş yukarısı çok önemli değil. Kalp atışını duyduktan sonra kaç haftalıksa ona göre başlatıyorlar sistemden gebelik tarihini
Himm anladım şimdi belki geç dollenme vs olmuşturAdet tarihine göre 6+5 olman lazım ama ölçümde 6+0 çıkmış
Benimde belirtim sıfır ne kasık batması ne göğüs hassasiyeti hiç bir şey yok sadece gribim ondan dolayı halsizliğim varBu kadar dertlenmek normal mi onu da bilmiyorumbugün yine sıfır belirti var. Sanırım hareketlerini görene kadar da sürekli endişe edicem, iyi olup olmadığından
Ben de aynı durumdayım sıfır belirtiyle devam ediyorum 6+4 üm.
Evet evet işte ben. Bu arada iyi bir haberim var uyku kalitesi giderek arttı bende. Son zamanlarda daha rahat uykuya daldım eskisine göre.Ben de 6+3 ara sıra regli ağrısı hariç belirtisizim yani gece uykularım kalitesi sıfır gündüz halsiz bunlar hariç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?