- 7 Eylül 2023
- 1.946
- 3.358
Bizde de aynı. Kendi çıkarabiliyor ama ona rağmen çok fazla ve sancı yapıyor. Akşamları sab simplex vermeye başladım ben yine..Bu ara gaz problemi geri geldi resmen ya. Gazını yapamadığı için uyanıyor geceleri kıvranıyor ama zor çıkarıyor. Her gün ne yedim ben böyle diye sorguluyorum ama gaz yapacak ekstra bişey yemiyorum niye böyle oldu ki
Defhe de aynıGünaydın teyzoşlar. Leyla bu saatte uyandı. Uykusunu almışcasına hem de
Erkenci kuşlarDefhe de aynı
Kesinlikle hafifleyen gaz geri geldi bizde de, sancılardan gece uyku kalitesi sıfır 1 saat bile deliksiz uyuyamıyoruz bebekte bende.Bu ara gaz problemi geri geldi resmen ya. Gazını yapamadığı için uyanıyor geceleri kıvranıyor ama zor çıkarıyor. Her gün ne yedim ben böyle diye sorguluyorum ama gaz yapacak ekstra bişey yemiyorum niye böyle oldu ki
Bizimki hala uyanık. Meme emdi, mama içti.. Versen daha da yerErkenci kuşlarYine uyuttum ben şimdi. Gece güzel uyudu çok şükür ondan sanırım erken uyandı bugün
Erkenci kuşlarYine uyuttum ben şimdi. Gece güzel uyudu çok şükür ondan sanırım erken uyandı bugün
Gece 5.30 gibi kaka yaptı bizimki de, sonra uykuya direnişBizimki hala uyanık. Meme emdi, mama içti.. Versen daha da yerbeton gibi oldu
Ya bide benim kız güleç. Gece uyanıp gülüyoruz karşılıklı. Delircem deliremiyorum daGece 5.30 gibi kaka yaptı bizimki de, sonra uykuya direnişevin içini turladık biraz da uyudu sonra. 8.30ta da tamamen uyandı. Ama gece 3.30tan sonra o kadar sık uyandı ki. Sürekli emdi, sanki hiç uyumamış gibiyim
Ah seni yerim küçük tosunumKızlaaar, abiyi okuldan bırakıp eve dönünce bebişi iki dakika oyun halısına bırakıp kahve demlemeye mutfağa gitmiştim. Diş kaşıma şeyini tutmuş
Haha benimki de öyle ama uykusu açılmasın diye gözümü bile düzgün açmıyorumYa bide benim kız güleç. Gece uyanıp gülüyoruz karşılıklı. Delircem deliremiyorum da
Bebem uyurken ben o hiç uyanmadan bebeğe mama verdim de yattım saat 1 gibi.
2 gibi uyandı beni emip yattı. 3.30 da uyandı saat 4.30a kadar gülüştük. Bezi değiştirdim. Sonra uyudu 6.30a kadar tekrar uyudu. 6.30 da eşim alıp uyuttu. 8 de uyandı.
Gece uykusuna çok erken yatmıştı o uykusunu aldı ben zombiyim.
Geçiyor canım geçiyor. Benimki de öyleydi. Meme reddi bitti ama uyku reddi hala geçmedi. Geceleri de sık sık uyanıyor. Geçecek seninki de merak etme. Hepsinin bir zamanı var, olan annelere oluyor.Hem uykuya direniyo hem mama içmeye. Mama içmeyince açlıktan uyumuyor yapıyorum bu sefer uykusu var diye içmiyor. Her uyku ve mama saatimiz krizli tamam diyorum bu sefer baş edemicem galiba. Şu atak dönemi bitince düzelir umarım bu durum sanki hep böyle devam edecek gibi hissediyorum. Çık huysuz bi bebek değil ama şu uyku ve mama krizi bizi çok yorduartık büyük çabalarla yarı uyur bi şekilde içirmeye çalışıyorum her zaman o da mümkün olmuyor
Bu konuda da doktorlar ikiye ayrılıyor kabağı yalaya yalaya yedi gibi patates ve havuca göre daha taneli çekirdekleri olduğu için bakalım bizim süreç nasıl ilerleyecekYa doktorlar blender kullanmayın diyor da ben ilk zamanlar geçiricem vallayutmalı mıyım çiğnemeli miyim bebek anlamıyor boğazına takılıp kusturuyordu kendini. Bende hep blender yaptım doktor 8. Ayda beni uyardı sonra en çok zeytin seviyordu onu küçük küçük bıçakla kesip verdim ilk çiğnemeyi o zaman öğrettim. Sonra köftelere geçtik filan zamanla öğreniyorlar aslında. Ama blender olmadan ilk yapmak zor biraz bence doğru olan kesinlikle o ama yapabilir miyiz bilmiyorum
Gece mama hazırlarken açlıktan ağlayıp uyanıyor beni karşısında görünce sevinçten çığlık atıyo içim eriyor ama uykusu açılmasın diye sadece gülümsüyorum pek muhattap olmamaya çalışıyorum hashahaYa bide benim kız güleç. Gece uyanıp gülüyoruz karşılıklı. Delircem deliremiyorum da
Bebem uyurken ben o hiç uyanmadan bebeğe mama verdim de yattım saat 1 gibi.
2 gibi uyandı beni emip yattı. 3.30 da uyandı saat 4.30a kadar gülüştük. Bezi değiştirdim. Sonra uyudu 6.30a kadar tekrar uyudu. 6.30 da eşim alıp uyuttu. 8 de uyandı.
Gece uykusuna çok erken yatmıştı o uykusunu aldı ben zombiyim.
Ah seni yerim küçük tosunum
Öyle gerçekten hastalıkla birlilkte direnme olayı dahada arttı sağlığı yerinde olsun da geçer elbetGeçiyor canım geçiyor. Benimki de öyleydi. Meme reddi bitti ama uyku reddi hala geçmedi. Geceleri de sık sık uyanıyor. Geçecek seninki de merak etme. Hepsinin bir zamanı var, olan annelere oluyor.
Haha benimki de öyle ama uykusu açılmasın diye gözümü bile düzgün açmıyorumya atak döneminde gece sık uyanmalar oluyormuş, ben artık ona yoruyorum bunları.
Bir de huy değişikliği var benimkinde, sende de var mı? Normalde çok güleç bir bebek ama bir o kadar da mızmız bir karaktere büründü. İstemediği bir şey olunca hemen ağlıyor, baya ciddi ciddi gözyaşı akıtarak ağlıyor. Tam bir numaracıeşim diyor ki, g*t kadar boyuyla 2 yetişkini oyuncak ediyor bu kız
Yaa bizimki de öyle. Hele gece uyandığında altı şişse mecburen değiştirmek üzere alt açma yerine alıyorum. Gülücükler saçarak şakıyor, nasıl göz göze gelmeyeyim, muhattap olmayayım ben bununla yaaGece mama hazırlarken açlıktan ağlayıp uyanıyor beni karşısında görünce sevinçten çığlık atıyo içim eriyor ama uykusu açılmasın diye sadece gülümsüyorum pek muhattap olmamaya çalışıyorum hashaha
Tek huy değişikliği uykuya geçerken ağlaması oldu bizde. Ben gözümü açsam da açmasam da uyanmışsa uyanıyor vallaHaha benimki de öyle ama uykusu açılmasın diye gözümü bile düzgün açmıyorumya atak döneminde gece sık uyanmalar oluyormuş, ben artık ona yoruyorum bunları.
Bir de huy değişikliği var benimkinde, sende de var mı? Normalde çok güleç bir bebek ama bir o kadar da mızmız bir karaktere büründü. İstemediği bir şey olunca hemen ağlıyor, baya ciddi ciddi gözyaşı akıtarak ağlıyor. Tam bir numaracıeşim diyor ki, g*t kadar boyuyla 2 yetişkini oyuncak ediyor bu kız
YaaGece mama hazırlarken açlıktan ağlayıp uyanıyor beni karşısında görünce sevinçten çığlık atıyo içim eriyor ama uykusu açılmasın diye sadece gülümsüyorum pek muhattap olmamaya çalışıyorum hashaha
Yaa ama gözyaşı kanalının tıkalı olması ile gözyaşının alakası yokmuşYa bizimki de hiç ağlamazdı, 4. Ay ile birlikte bayağı ağlamalar başladı. Bir de ben gözyaşı kanalı kapalı mı acaba, niye hiç yaş akmıyor diyordum, meğer hiç doğru dürüst ağlamamış. Şimdi göz yaşları şelale
Yaa bizimki de öyle. Hele gece uyandığında altı şişse mecburen değiştirmek üzere alt açma yerine alıyorum. Gülücükler saçarak şakıyor, nasıl göz göze gelmeyeyim, muhattap olmayayım ben bununla yaa
Ahh ahh bizimki de öyle, bir de kızartıyor o gözleri, suratı falanYa bizimki de hiç ağlamazdı, 4. Ay ile birlikte bayağı ağlamalar başladı. Bir de ben gözyaşı kanalı kapalı mı acaba, niye hiç yaş akmıyor diyordum, meğer hiç doğru dürüst ağlamamış. Şimdi göz yaşları şelale
Yaa bizimki de öyle. Hele gece uyandığında altı şişse mecburen değiştirmek üzere alt açma yerine alıyorum. Gülücükler saçarak şakıyor, nasıl göz göze gelmeyeyim, muhattap olmayayım ben bununla yaa