Sevgili kasım anneleri
Dün gece gerçekten çok stresli saatler geçirdim
Yaklaşık 5,5 saat kaldım hastanede. Önce tahlil istiyorlar, tahliller çıkana kadar bekliyorsun. Sonra doğumhaneye muayeneye gönderiyorlar. Oralarda yoğun, sürekli bir doğum vakası, elbetteki öncelik onların; bekliyorsun. Acaba gitti mi, duruyor mu sürekli bir duygu değişimi. Şimdi daha iyi anlıyorum böyle şeyler yaşayanları. Allah herkesin yardımcısı olsun
2 yıl önce kimyasal gebelik yaşadığım için gebeliğimi henüz kimseye söyledim. Ne olur ne olmaz bir süre daha söylemesem daha iyi olacak sanırım
Sonuçları beklerken de size yazdım; Dularınız için teşekkür ederim. Allah hepinizden razı olsun
İyi haber; Elhamdülillah kese duruyormuş
Aktif bir kanama değilmiş, daha önce olmuş ama yeni gelmiş. Progestan iğne ve ilaç başladılar. Pazartesi tekrar kontrolüm var. Bu süreçte kırmızı yoğun kanama olursa hemen gel dediler. İki gündür adet olacakmışım gibi sancılarım vardı, hala da devam ediyor. Bakalım Rabbim neyi nasip edecek. Allah hepimizin bebeğine sağlıklı ömür nasip etsin
Güzel haberler bekleyen kardeşlerimize tez zamanda bekledikleri haberi ulaştırsın, kaybı olanlara sabır versin