- 28 Mart 2023
- 11.312
- 12.897
Endislenmeyin bence çünkü dış gebelikte orantisiz (artan-azalan-artan) gibi olduğunu okumuştumMerhaba arkadaşlar. Bugün yine kan testi verdim. Toplam 46 saat falan geçti. Değerim 226 dan 663 e çıkmış. Adet günüm normalde dündü. Bu 3 kat artmış nerdeyse. İnşallah 2 kat çıkar diye dua ediyorduk. 3 katına çıktığı bir için dış gebelik olabilir mi diye endişeleniyorum
15. Haftada kesinleşiyor daha çok varrAynen insanda bir taraf ağır basıyor tabi, evlat kız erkek fark etmez ikisi de kabulümüz sağlıklı olsun yeter diyoruz içten bir şekilde ama ben de kız isterdimfakat içime doğan erkek ilk çift çizgiyi testte gördüğümde oğlan hissettim ben cinsiyet kaçıncı haftada belli oluyordu:)
Benimde 266 dan 755 e yükselmişti 2 günde. Şuan her şey yolunda gidiyo endişelenmeyinMerhaba arkadaşlar. Bugün yine kan testi verdim. Toplam 46 saat falan geçti. Değerim 226 dan 663 e çıkmış. Adet günüm normalde dündü. Bu 3 kat artmış nerdeyse. İnşallah 2 kat çıkar diye dua ediyorduk. 3 katına çıktığı bir için dış gebelik olabilir mi diye endişeleniyorum
Hamile kalinca testte ferritin demirede bakildi benim oncesindede normal degerdeydi su an 100lerde. Ben yemek asla ayirt etmem ama ferritin icin et yumurta ispanak kuru meyve vb.beslenmek gerekiyor. Folik asitinize bakildi mi benim normal degerde oldugu halde dr dedigi icin icmeye devam ediyorum.Kızlar benim ferritin fena düşük cıktı 9.6 napsam hızlı yükselir fikri olan var mı
Benim folik asitim gebelik oncesi testlerde 6.76 idi. 3 ay önceden kullanılmaya başlanmali dedikleri için 3 ay kullandım 4. Kutuda hamile olduğumu öğrendim kan testi yapılırken diğer testleri de yapalım dedi sağlık ocağındaki Dr ve folik asitim 23.5 çıktıHamile kalinca testte ferritin demirede bakildi benim oncesindede normal degerdeydi su an 100lerde. Ben yemek asla ayirt etmem ama ferritin icin et yumurta ispanak kuru meyve vb.beslenmek gerekiyor. Folik asitinize bakildi mi benim normal degerde oldugu halde dr dedigi icin icmeye devam ediyorum.
Yumurtlamayı bilmiyorum ama sat 22 şubatYumurtlama tarihinizi biliyor musunuz ya da sat neydi, aynı olabiliriz sizinle
Geldim ama beta hcg 623 çıktı bununla gözükmez zaten dedi üstten baktı göremedi ama normal rahim duvarın baya kalınlaşmış bu iyi bir şey dedi haftaya cuma çağırdıİnşallah görünür hemen hemen aynıyız sizinle
Ben 5 haftayla göremedik keseyiKızlar çok şükür keseyi gördüm bugün 5+1 haftaya kalp atışı için grl dedi doktorum kese
Benim 14 Şubat'ti ama 1 hafta geç yumurtlama oldu, aynıyız o zaman:) drdan çıktığında haberdar edebilir misin bizi deYumurtlamayı bilmiyorum ama sat 22 şubat
Ayy maşallah darısı bana inşallahKızlar çok şükür keseyi gördüm bugün 5+1 haftaya kalp atışı için grl dedi doktorum kese
Gittim ama ııı maalesef görünmedi erken daha ama rahim duvarın baya kalınlaşmış dedi güzel bir şeymiş haftaya cuma çağırdıBen de hesapladım cuma 4+6 oluyor o zaman gidicem bi umut belki görürüm diyegidince haber ver olur muuu
Geldim ama beta hcg 623 çıktı bununla gözükmez zaten dedi üstten baktı göremedi ama normal rahim duvarın baya kalınlaşmış bu iyi bir şey dedi haftaya cuma çağırdı
Geldim ama beta hcg 623 çıktı bununla gözükmez zaten dedi üstten baktı göremedi ama normal rahim duvarın baya kalınlaşmış bu iyi bir şey dedi haftaya cuma çağırdı
Kızlar çok şükür keseyi gördüm bugün 5+1 haftaya kalp atışı için grl dedi doktorum kese
Değer güzel artmış, hiç korkmayın endişelenmeyin çok artması değil artıp düşmesi sorun dış gebelikte bir iki testle inanın belli olmuyor 2020 de geçirdim değerlerim degişkendi 63/334/800/500/1200/1227 gibi olmuşdu ve çamur gibi kanama tek taraflı şiddetli agrı bel agrısı ama çok şiddetliydi korkmayın aklınızada hiç kötü birşey getirmeyin sagliklı bir gebeliğiniz olacak Allahın izni ileMerhaba arkadaşlar. Bugün yine kan testi verdim. Toplam 46 saat falan geçti. Değerim 226 dan 663 e çıkmış. Adet günüm normalde dündü. Bu 3 kat artmış nerdeyse. İnşallah 2 kat çıkar diye dua ediyorduk. 3 katına çıktığı bir için dış gebelik olabilir mi diye endişeleniyorum
Haftaya cuma çok yavGittim ama ııı maalesef görünmedi erken daha ama rahim duvarın baya kalınlaşmış dedi güzel bir şeymiş haftaya cuma çağırdı
Endişe etmeniz normal çünkü hepimizin acı bir tecrübesi var ve bu korkularımızı ister istemez dile getiriyorız burda . Saglıkla guzellıkle ılerleyen gebelıge bıle şüphe ediyoruz.Merhaba arkadaşlar. Bugün yine kan testi verdim. Toplam 46 saat falan geçti. Değerim 226 dan 663 e çıkmış. Adet günüm normalde dündü. Bu 3 kat artmış nerdeyse. İnşallah 2 kat çıkar diye dua ediyorduk. 3 katına çıktığı bir için dış gebelik olabilir mi diye endişeleniyorum
Evet kullanıyorum . Normal olan zaten o 3.aydan sonra herkes kullanıyor.Bugun sorcam canım su an kullanıyor musun peki 3 aydan sonra verilıyormus