Amin canım cümlemizin sağlıklı sıhhatli olsun hayırlısıyla evlatlarımızı kulaklarımıza alalım. 12. Haftadayiz ama bebekler arasında 3 gün fark var buda çok önemli degil zamanla gelişimleri artiyormus. 12+1-12+4Maşallah canım ne güzel rabbim sağlıkla da kucağına almayı nasip etsin inş oğluşun ve kızınıbugün kaç haftalıktın öğrendiğinde?
Hamileliğiniz ilk nasıl hissettiniz ne gibi ağrı felan yaşadınız mı acabaAmin canım cümlemizin sağlıklı sıhhatli olsun hayırlısıyla evlatlarımızı kulaklarımıza alalım. 12. Haftadayiz ama bebekler arasında 3 gün fark var buda çok önemli degil zamanla gelişimleri artiyormus. 12+1-12+4
İkili tarama içinde konustum. Çoğul gebelikte sonuç yanıltıcı oluyor dedi. İstersen yaptır istersen yaptırma dedi. Ama nift yaptırabilirsin dedi.
Sağlık poliçesi ikili tarama karşıladığını söyleyince yaptırdım, kan verdim sadece bir hafta 10 güne sonuç çıkarmış.
Genel kontrol de ense burun vücut organ gibi incelemeleri de yaptı. Vitamin, demir ve Dvid damla ilave etti.
Rabbım yardımcımız olsun
Kasık ağrım oldu sadece fazla bir belirti yaşamadım. 9. Gün kan verdim öncesinde evde erken gebelik testi yaptım çıkmıştı. O ağrıyı da doktorum progestan dan dolayıdır demisti. 6. Gün embriyosuyduHamileliğiniz ilk nasıl hissettiniz ne gibi ağrı felan yaşadınız mı acaba
Anladım tşk ederim yanıtınız için rabbim sağlıkla gelmesini nasip etsin insAllah isteyen herkeseKasık ağrım oldu sadece fazla bir belirti yaşamadım. 9. Gün kan verdim öncesinde evde erken gebelik testi yaptım çıkmıştı. O ağrıyı da doktorum progestan dan dolayıdır demisti. 6. Gün embriyosuydu
Amin canımAmin canım cümlemizin sağlıklı sıhhatli olsun hayırlısıyla evlatlarımızı kulaklarımıza alalım. 12. Haftadayiz ama bebekler arasında 3 gün fark var buda çok önemli degil zamanla gelişimleri artiyormus. 12+1-12+4
İkili tarama içinde konustum. Çoğul gebelikte sonuç yanıltıcı oluyor dedi. İstersen yaptır istersen yaptırma dedi. Ama nift yaptırabilirsin dedi.
Sağlık poliçesi ikili tarama karşıladığını söyleyince yaptırdım, kan verdim sadece bir hafta 10 güne sonuç çıkarmış.
Genel kontrol de ense burun vücut organ gibi incelemeleri de yaptı. Vitamin, demir ve Dvid damla ilave etti.
Rabbım yardımcımız olsun
Merhaba maşallah bu sene kız senesi herhalde çevremdekilerde ki hamileler de kız bekliyor benimkilerde kesin olmamakla kıza benziyorlar ☺Kızlaar merhaba. Bugün öğrendim bir kızım olacağınıAllah biliyor hep hayalini kurmuştuk eşimle. Sağlıklıca kucağımıza alırız inşallah hepimiz. 12+3 oldum sizde durumlar nasıl
Çok şükürMerhaba maşallah bu sene kız senesi herhalde çevremdekilerde ki hamileler de kız bekliyor benimkilerde kesin olmamakla kıza benziyorlar ☺
Hayırlı olsun saglikla kucağınıza alın inşallahKızlaar merhaba. Bugün öğrendim bir kızım olacağınıAllah biliyor hep hayalini kurmuştuk eşimle. Sağlıklıca kucağımıza alırız inşallah hepimiz. 12+3 oldum sizde durumlar nasıl
Amin cümlemiz inşallahÇok şükürsağlıklı olsunlar da gerisi hiç önemli değil Allah kucağına almayı nasip eder inşallan
Canım doktora gttınmı durumun nasıl bugün bende gittim doktora cinsiyet öğrendınmıBenim bu cuma randevum var tam 12 haftalık olucam. Doktorum 12. Haftada söylüyormuş sanırım bakalım söyleyecek mi meraklıyım ben de . Siz öğrendiniz mi ?
Gittim cnm doktora henüz kesin değil diye cinsiyeti söylemedi.Benim rahim ağzı yetmezliği olduğu için önümüzdeki hafta cuma günü nasipse rahim ağzı dikilecek tam 13 hafta olucam o zaman da cinsiyeti söylerim dedi. Bu tarama testlerinin çoğul gebelikte yanlış sonuç verdiğinden dolayı nifty testi söyledi ama dedim benim genetik test yapılarak transfer oldu gerek var mı dedim aa pgt li ise nifty teste gerek yok o zaman dedi. Öyle işte cnm senin nasıl geçti sana söyledi mi ?Canım doktora gttınmı durumun nasıl bugün bende gittim doktora cinsiyet öğrendınmı
Bugün tam 13haftalık doktorun dediğine göre herşey iyi gidiyor cinsiyet erkek ikili taramaya girdim sonucu çıkmadı daha Rabbım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinGittim cnm doktora henüz kesin değil diye cinsiyeti söylemedi.Benim rahim ağzı yetmezliği olduğu için önümüzdeki hafta cuma günü nasipse rahim ağzı dikilecek tam 13 hafta olucam o zaman da cinsiyeti söylerim dedi. Bu tarama testlerinin çoğul gebelikte yanlış sonuç verdiğinden dolayı nifty testi söyledi ama dedim benim genetik test yapılarak transfer oldu gerek var mı dedim aa pgt li ise nifty teste gerek yok o zaman dedi. Öyle işte cnm senin nasıl geçti sana söyledi mi ?
Sizin ikizdi dimi. Biri kiz digeri bellimi cok sevindim allah herkesin gönlüne göe versinKızlaar merhaba. Bugün öğrendim bir kızım olacağınıAllah biliyor hep hayalini kurmuştuk eşimle. Sağlıklıca kucağımıza alırız inşallah hepimiz. 12+3 oldum sizde durumlar nasıl
Yok kuzum benim tekSizin ikizdi dimi. Biri kiz digeri bellimi cok sevindim allah herkesin gönlüne göe versin
Canim ben de bugun 11+5 im ayni durumu yasadim. Son durumun nasil acaba senin?Selam kızlar benim de 11. Haftam cumartesi gece eşimde evde yoktu yalnızdım uyandım wc’ye gittim bi baktım adet kanaması gibi kan çok korktum tabii bekleyeyim dedim sonra baktım devam ediyor hemen acile gittim baktılar bebekte sorun yok kanama alanı da yok düşük riski olabilir dedi Proluton yapıp yolladılar. Sonra dün sabah uyandım hala devam kan Tüp bebek doktorumu aradım hemen gelin dediler çok şükür sorun yok sanki içerde dans ediyor bebek çok hareketli ayaklar zıp zıp doktor içimi rahatlattı çok yaşadığım stres yetti gerçi. Buarada cinsiyeti de öğrendik :) minik yanılma payım olabilir ama genelde yanılmam dedi doktorum. Fakat bu sabah kalktım siyah kan geldi çamur gibi doktor kanama devam eder korkma dedi ama böyle parçalı, çamur gibi olunca bilemedim normal mi? Aranızda yaşayan oldu mu bu durumu? Gerçekten şu süreçte yaşadığımız şu korkular stresler bitsin bebişlerimizi kucağımıza sağlıkla alıp koklayıp, öpelim artık
Benim durum iyi şükür 10 gün geçti bir daha olmadı hatta şimdi kontrolüm vardı sağlıklı büyümüş bebekCanim ben de bugun 11+5 im ayni durumu yasadim. Son durumun nasil acaba senin?
Allah allaj ben hep ikiz sanıyorum sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?