2023 Haziran/Temmuz Anneleri :)

Sonuçta yaptirmissin
Bilerek yaptırmadım ki devlet hastanesine gittiğim için bu sefer gittiğimdede doktor farklıydı oda ultrason da detaylı baktı bana verdikleri kağıtta yazıyordu ikili tarama diye odadan çıkmadan da kan ver ikili tarama testi için dedi. Ben ikili taramayı ultrasonla alttan bakılıyor zannediyordum o yüzden de yaptırmak istemiyordum.

Bilerek yada bilmeyerek girmissin işte zararlı degil zaten ense kalınlığı genetik hastalıklar kan değerleri bunlara bakılıyor

Kaçıncı haftadasiniz acaba cinsiyet ogrendinizmi

Kızlar selam bende dün kontrole gittim şükür herşey yolundaydı . Düşündükçe o kadar duygulanıyorum ki bugünlere geldik binlerce kez şükürler olsun. İlaçların bitmesine son 2 hafta bu beni daha mutlu ediyor 22 Aralıkta cinsiyet için çağırdı beni bakalım ben çift transferdim ama biri tuttu ve rüyalarımda hep tek olduğunu ve erkek olduğunu görmüştüm bakalım rüyalar doğrumu çıkacak merak ediyorum tabi ama sağlıklı olsun başka hiçbirşey istemiyorum Allah bu yolda hala mücadele eden diğer hemcinslerimize yardım etsin her akşam dua ediyorum onlar içinde Haberlerde çıkan çocuk haberleri o kadar üzüyor ki beni bir laf vardır kimi bulamaz kimi bilemez diye, Allah ım bu güzel duyguyu gerçekten o emanate, meleğe bakabileceklere nasip etsin

Ahh ne güzel sözmüş. Kimi bulamaz kimi bilemez. Allah im bizi bulanlar ve bilenlere nasip etsin çok sevindim güzel haberlere. Devamı gelsin inşallah

Benim de 11. Haftam geçen hafta iki doktora sordum hiç sorun yok dedi hatta Tüp bebek doktorum olan Aret bey uçakta olmak evde olmaktan daha iyi en azından oturuyosun dedi :) Ama sizin doktorunuz öyle uygun gördüyse bir şey diyemem. Ben de yarın bir kaç günlüğüne yurt dışına gidicem. Havayolu firmaları 28. Haftadan sonra uçabilir raporu istiyor o zamana kadar bildirmenize gerek yok. Xray için de sadece hamileyim diye söylerseniz elle arıyorlar rapor soranı görmedim hiç.

Ayy cokkk teşekkür ederim Allah razı olsun. Yok aslında benimde elhamdülillah bı sıkıntım yok sadece doktor 12.haftaya kadar hiçbir gebeye önermiyoruz dedi bende risk yoksa neden olmasın dedim. Zaten yolculuktan 2 gün önce tekrar kontrole gideceğim nolur nolmaz diye. Çok sağolun

Kızlar bugün son kez tüp bebek doktoruma gittim ben gunde 3 estrofem,3 progestan,1 prolutex 1 de oksapar kullanıyordum. Oksaparla prolutexi kesti,corasprine döndüm. Estrofemle progestan günde 2 ye düştü 10.haftada estrofemi,12 de progestanı bırakacağım kollari ayakları olusmaya başlamış minicik minicik duruyordu tuttu tutmadı pozitif mi olacak diye sabırsızlanirken şimdi konularimiz cok daha başka hormonel mi bilmiyorum ama cok duygusal değil mi geldiğimiz evre Allahım şu mübarek saatlerde isteyen hakeden doğacak evlada layıkıyla bakabilecek,bu yolda caba sarfeden,gözyaşı döken kimseyi aratma herkese nasip et tez zamanda

Ben transferin üçüncü gününde uçağa binmiştim. 1 buçuk saatlik yolculuktu. Doktorum sorun olmayabilir söyledi. Hatta AVM deki gibi x-ray cihazlarınin da tehlikeli olmadığını sadece kabin gibi olan cihazlarının sıkıntı olacağını söyledi. Gönlünüzü rahat tutun:)

Böyle haberler aldıkça o kadar seviniyorum kii ah bugünleri gösteren Rabbime şükürler olsun hepimiz sağlıkli sihatli aklı fikri yerinde bebekler doguralim inşallah ben gittiğimde de minik fasülyeydi kol bacak yerleri belirgindi kuzumun birde göz belirgindi sürekli fotoya bakıyorum ordan seviyorum

Bizde her gittiğimizde mutlaka video çekti eşim onları izliyoruz gelişimini çok duygulanıyorum . Benim ki gecen hafta ve bu hafta kıpır kıpır dı

Bizde her gittiğimizde mutlaka video çekti eşim onları izliyoruz gelişimini çok duygulanıyorum . Benim ki gecen hafta ve bu hafta kıpır kıpır dı
Ben henüz hareket gözlemlemedim ama inşallah diğer kontrolde gittiğimde görürüm. O zaman 10 haftalık olcak teyzeleri:))

Cokk cokk teşekkür ediyorum Allah razi olsun gönlüm daha rahat etti. Uçak yolculuğundan iki gün önce kontrole gideceğim zaten içim rahat gidebileyim diye Allah'ın izniyle bi sorun cikmaz

Kızlar merhaba. Bende kasım ayında transfer oldum çarşamba günü kontrole gittik 6 haftalık olmuşuz ve 2 kese göründü şükürler olsun. kalp atışlarını gördük ama çok küçük olduğu için dinlemedik. inşallah pazartesi dinleyeceğiz. benim merak ettiğim şu muayene esnasında doktor dedi ki bebeklerin boyu aynı ikisi de 4 mm ama keselerden biri çok küçük diğeri de çok büyük ilerleyen haftalarda takip edeceğiz dedi. sizce endişelenmem gereken bir durum var mı ? ya da ikiz gebeliklerde böyle olması normal midir ?

Merhaba maşallah canını sıkma ikiz gebelikte normalmiş doktorum öyle demişti. Benimde ikiz biri bir kaç gün geriden geliyor.du Bir önceki muayene gittiğim de aralarında 4. Gün vardı bu hafta salı günü yine gittim maşallah geriden gelen baya gelişmiş aralarında bir gün kalmış. Zamanla birbirlerine yetişirler.

Kaçıncı haftadasiniz acaba cinsiyet ogrendinizmi
Bugün 11+1 e girdim .Önümüzdeki Cuma günü 12 haftalık olucam nasipse o gün muaynem var rahim ağzı dikilmesi için gün verilecek ama muhtemelen cinsiyet te söyleyebilir çünkü 12. Haftada söylüyormuş benim doktorum bakalım bana söyleyecek mi :)

Aramızda 1gun var bende 11+0 haftaya pazartesi benimde muayenem 12+2olucam inşallah sağlıklı bir bebeklerimiz

Selam kızlar bugün doktor kontrolüm vardı 9haftalık olduk ama düşük riskim var miyom kesenin büyümesini yavaşlatıyor önümüzdeki 2-3 hafta çok önemli dedi doktor kesinlikle istirahat etmem gerekiyormuş o yüzden rapor aldım...kesenin bebek için büyümesi gerekiyor ki bebeğe baskı yapmasın progestan iğne ve estrofem hapa devam....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…