- 24 Ekim 2022
- 68
- 85
- 3
- 33
Çok sağol canım o konuda sabırlıyımdır evet ama artık söylemek istiyoruz tabiki bizdeÇok sevindim canım sabrına da hayran kaldım açıkçasıbizim aileler en başından beri sürecin içindeydi ama şikayetçi de değilim. Tek başıma altından kalkamazdim psikolojik olarak. Desteklerini çok gördüm. Senin ailen de öğrenince çok mutlu olacak eminim
Benimde başlarda kanamalarım vardıya cnm o yüzden söylemedik . Şükür kanamalarım bitti risk her zaman var evet ama düzlüğe çıkıyoruz inş hep birlikte :) Sen nasıl oldun kanamaların oluyor mu canım hala arada ?Oh ne güzel haberlerpozitif haberinden 1 hafta sonra ailemize söyledik sadece anne baba kardesler şeklinde. Sonradan kanamalarim olunca daha fazla açılmadık henüz arkadaşlarımızda bilmiyor doğal olarak. Bundan sonra yeni yeni öğrenecek herkes
Cok şükür canım 10 gündür yokBenimde başlarda kanamalarım vardıya cnm o yüzden söylemedik . Şükür kanamalarım bitti risk her zaman var evet ama düzlüğe çıkıyoruz inş hep birlikte :) Sen nasıl oldun kanamaların oluyor mu canım hala arada ?
Bundan sonra inş olmaz canım benimde oldu oldu durdu sonraCok şükür canım 10 gündür yokumarım olmaz bundan sonra da ay evet ya risk hep varda önümüz sanki biraz daha aydınlık bundan sonra Allahın izni ile
Tamam çok teşekkür ederim. Sağlıkla almak dileğiyle inşallahTiroit hastalığının takibi hamilelikte çok önemli benim de dengesiz olduğu için sık sık bakılıyor işte. Sen de doktora gittiğinde baktır mutlaka cnm gerekirse sen iste baktır
İnşallah kuzucummmm yolun sonu aydınlıkÇok sağol canım o konuda sabırlıyımdır evet ama artık söylemek istiyoruz tabiki bizdeBu kadar beklediğimiz için ufak çaplı bir trip yiyebiliriz belki ama olsun sonu güzel olacak inş ❤
Merhaba, tüp bebek transferi pozif sonuçlanıp 2023 Temmuz/Haziran ayında yavrularını kucağına almaya hazırlanan anneleri bekliyorum :)
Estrofemi kalp atışlarını duyduktan 1hafta sonra bıraktırdı bana doktorumKızlar selambugün kontrolüm vardı. Transfer tarihine göre 8+6 ama ultrason ölçüme göre 8+2 çıktı. Doktorum sıkıntı değil dedi ama yine de aklıma takıldı. Birde tüp bebek gebeleri estrofem i ne zaman kestiniz? Ben hala devam ediyorum
Kalp atışlarını 6+4de duydum bı hafta sonra biraktimEstrofemi kalp atışlarını duyduktan 1hafta sonra bıraktırdı bana doktorum
Merhaba 5. Ekimde transfer olup 12. Kasımda bıraktırdı doktorum. Benim de ikiz biri diğerine göre bir kaç gün geriden geliyor. çok kafana takma zamanla kendini toparlarKızlar selambugün kontrolüm vardı. Transfer tarihine göre 8+6 ama ultrason ölçüme göre 8+2 çıktı. Doktorum sıkıntı değil dedi ama yine de aklıma takıldı. Birde tüp bebek gebeleri estrofem i ne zaman kestiniz? Ben hala devam ediyorum
Ben girmedim canım girmeyi de düşünmüyorum bide şeker yüklemesi yapıyorlarmış onuda yaptırmayacağım2li taramaya girenler oldumu kızlar 13gun sonra ikili tarama testi var
Kalp atışını duyunca bıraktım ben canım. Bende 8 diye gittiğimde 7+1 çıktı ama sorun yokmuş arada kafama takılmadı değil ama çok fazla örneği varKızlar selambugün kontrolüm vardı. Transfer tarihine göre 8+6 ama ultrason ölçüme göre 8+2 çıktı. Doktorum sıkıntı değil dedi ama yine de aklıma takıldı. Birde tüp bebek gebeleri estrofem i ne zaman kestiniz? Ben hala devam ediyorum
Bende 14 gün sonra gidicem2li taramaya girenler oldumu kızlar 13gun sonra ikili tarama testi var
Cevap için sağol canım..benn transferi başka yerde yaptırdım şehir olarak. Kontrol e kendi şehrimde gidiyorm. Burdaki doktorum da ben olsam biraktirirdm ama oranın ilaç prosedürüne karışmam etik olmaz diyor. Transferi yapan doktor 10.hafta da bıraktıracak mis inşallah sorun olmazEstrofemi kalp atışlarını duyduktan 1hafta sonra bıraktırdı bana doktorum
İnşallah canım teşekkür ederimMerhaba 5. Ekimde transfer olup 12. Kasımda bıraktırdı doktorum. Benim de ikiz biri diğerine göre bir kaç gün geriden geliyor. çok kafana takma zamanla kendini toparlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?