- 4 Haziran 2022
- 113
- 129
- 33
Evet gerçektende çok örneği var araştırdım da birazKalp atışını duyunca bıraktım ben canım. Bende 8 diye gittiğimde 7+1 çıktı ama sorun yokmuş arada kafama takılmadı değil ama çok fazla örneği var
Bende 9unda son kez gidecegim tüp doktoruma ilac düzenlemesi icin suan tam 8 im. Hatta persembe öğlen estrofem bitiyor oksaparda carşamba bitiyor randevumu öne çekme şansım yok bitenleri almayacağım bakalım nasıl bir yol çizecek doktorKızlar selambugün kontrolüm vardı. Transfer tarihine göre 8+6 ama ultrason ölçüme göre 8+2 çıktı. Doktorum sıkıntı değil dedi ama yine de aklıma takıldı. Birde tüp bebek gebeleri estrofem i ne zaman kestiniz? Ben hala devam ediyorum
Haftaya canım benimde2li taramaya girenler oldumu kızlar 13gun sonra ikili tarama testi var
Ben de tam 8. Haftadayim bugunKızlar selambugün kontrolüm vardı. Transfer tarihine göre 8+6 ama ultrason ölçüme göre 8+2 çıktı. Doktorum sıkıntı değil dedi ama yine de aklıma takıldı. Birde tüp bebek gebeleri estrofem i ne zaman kestiniz? Ben hala devam ediyorum
Transfer yapan doktorum bıraktırdı banada kadın doğuma gtsemde ilaclarimi tüp Bebek doktorum belirliyorCevap için sağol canım..benn transferi başka yerde yaptırdım şehir olarak. Kontrol e kendi şehrimde gidiyorm. Burdaki doktorum da ben olsam biraktirirdm ama oranın ilaç prosedürüne karışmam etik olmaz diyor. Transferi yapan doktor 10.hafta da bıraktıracak mis inşallah sorun olmaz
Neden taramalarin çocuğa bı zarari yok faydası varBen girmedim canım girmeyi de düşünmüyorum bide şeker yüklemesi yapıyorlarmış onuda yaptırmayacağım
Aslında yok isteğe bağlı isteyen yaptırıyor. Bu muayene olduğum doktor farklıydı ultrason da ikili tarama da yaptı. İkili tarama içinde kan aldı.Neden taramalarin çocuğa bı zarari yok faydası var
Çok iyi cnm bizm aile anneler babalar biliyordu dün yavaş yavaş aileye söylemeye başladık 8+3 üm 3 ayı bekleycektim ama dayanamadım eşim zaten aniden birine denk geliyorsa söylüyordu...Merhaba kızlar herkeste haberler iyi gibi okuduğum kadarıyla hep böyle güzel güzel devam etsin inş sürecimiz. Bende 7 sinde gidecektim kontrole kendi doktoruma gecmiştim ama merkezde sagolsun bir doktorum var cok seviyorum şu kanama alanı oldugu için rica ettim dün davet etti baktık bugün itibari ile 9+2 yim ve kanama alanı o kadar küçülmüş ki minicik kalmış , bebeğim çok iyi şükür ve dün ultrasonda hareket etti sürekli o kadar duygulandım ki anlatamam nasıl oynuyordu içimde Allahım tarifsiz bir duygu❤ Haftaya da kendi doktorumda randevum var 10 haftalık olacağız eğer herşey yolundaysa artık ailelere söyleyeceğiz . Siz ne yaptınız bilmiyorum ama biz henüz söylemedik yakın cevremizden arkadaslar biliyor sadece ailelere söylemedik bu sürece dahil olup bir de onlar evham yapıp üzülsünler istemedik bilmiyorum doğru mu yaptık ama ....
Yok kuzum bugün 10+5 oldum henüz ayın 16 sında randevum var o gün 12 haftalık olucam. O randevumda muayene ile gün belirlenecek işte rahim ağzını dikmek için . Ondan sonra da cinsiyet öğrenmeye az kalıyor
Bende 8+3 oldum bugün itibari ile 2 kere gittim bi daha 3hafta sonra gel demisti 21 inde tekrar gidicemYok kuzum bugün 10+5 oldum henüz ayın 16 sında randevum var o gün 12 haftalık olucam. O randevumda muayene ile gün belirlenecek işte rahim ağzını dikmek için . Ondan sonra da cinsiyet öğrenmeye az kalıyorbazılarına 12 haftada da cinsiyet söyleniyormuş belki belli olur çok heyecanlıyım . Senin nasıl gidiyor kuzum ne kadarlık oldu ? Gittin mi volkan beye ?
Aynı zamana denk gelicez canım benimde 13 temmuz veriyor bayram bebekleri olur mu bizimkiler dersinKızlar dün doktora gittim 8+3 olmuşuz tahmini doğum tarihimizi sordum 9 ay 10 günümüz 12 temmuzda dolarmış 20 hazirandan sonra artık doğumu bekleriz haziran sonu temmuz başı olabilir dedi...
Sonuçta yaptirmissinAslında yok isteğe bağlı isteyen yaptırıyor. Bu muayene olduğum doktor farklıydı ultrason da ikili tarama da yaptı. İkili tarama içinde kan aldı.
Ay o zaman ben gidince 12 haftalık olucam söyleyebilir şimdi kalpten gidicem heyecandanBende 8+3 oldum bugün itibari ile 2 kere gittim bi daha 3hafta sonra gel demisti 21 inde tekrar gidicemsordum ben ne zaman öğreniriz cinsiyeti diye 12 haftadan önce söylemem dedi bulantıların nasıl biraz hafifledi mi
Benimde başladı son 1.5 haftadır baya zor geçiyor özellikle sabahları kalktığımda banada zofer verdi ama ilaçta etki etmedi cok o yüzden bıraktım içmiyorumAy o zaman ben gidince 12 haftalık olucam söyleyebilir şimdi kalpten gidicem heyecandanyok kuzum mide bulantılarım aynı ne yesem çıkartıyorum . Mide bulantısı ilaçları prilam olsun zofer olsun hepsi migrenimi tetikledi.şimdi de dramamine yazdı volkan bey o migrenime bişey yapmadı ama mide bulantılarımı da kesmedi. Artık Bi kaç haftaya kendiliğinden geçer diye ümit ediyorum sadece senin bulantıların var mı cnm ?
Aynen canım en önemlisi sağlıklı olsunlar cinsiyeti önemli değil ama insan merak ediyor bir an önce öğrenmek istiyor mesela isim düşünmek istiyor , alışveriş yapmak istiyorBenimde başladı son 1.5 haftadır baya zor geçiyor özellikle sabahları kalktığımda banada zofer verdi ama ilaçta etki etmedi cok o yüzden bıraktım içmiyorumkesin söyler sana cinsiyeti ay cok heyecanlı ogrensekte alisverislere baslasak dimi ama benim 10.haftaya denk geliyor 21inde gittiğimde ne yapar ne eder 12 de tekrar giderim daha gec çağırsa bile aman ne olursa olsunlar yeter ki sağlıklı olsunlar
Olurmu olur cnmAynı zamana denk gelicez canım benimde 13 temmuz veriyor bayram bebekleri olur mu bizimkiler dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?