2023 Haziran/Temmuz Anneleri :)

Kalp atışını duyunca bıraktım ben canım. Bende 8 diye gittiğimde 7+1 çıktı ama sorun yokmuş arada kafama takılmadı değil ama çok fazla örneği var
Evet gerçektende çok örneği var araştırdım da biraz doktorunuza güvenelim sorun yok diyorsa yoktur:) maşallah bebislerimize

Bende 9unda son kez gidecegim tüp doktoruma ilac düzenlemesi icin suan tam 8 im. Hatta persembe öğlen estrofem bitiyor oksaparda carşamba bitiyor randevumu öne çekme şansım yok bitenleri almayacağım bakalım nasıl bir yol çizecek doktor

Ben de tam 8. Haftadayim bugunEstrofem hala devam, 12 ye kadar devam edecekmisim ben sanirim

Transfer yapan doktorum bıraktırdı banada kadın doğuma gtsemde ilaclarimi tüp Bebek doktorum belirliyor

Çok iyi cnm bizm aile anneler babalar biliyordu dün yavaş yavaş aileye söylemeye başladık 8+3 üm 3 ayı bekleycektim ama dayanamadım eşim zaten aniden birine denk geliyorsa söylüyordu...

Kızlar dün doktora gittim 8+3 olmuşuz tahmini doğum tarihimizi sordum 9 ay 10 günümüz 12 temmuzda dolarmış 20 hazirandan sonra artık doğumu bekleriz haziran sonu temmuz başı olabilir dedi...

sezenosman canım ne yaptın dikiş atıldı mı
Yok kuzum bugün 10+5 oldum henüz ayın 16 sında randevum var o gün 12 haftalık olucam. O randevumda muayene ile gün belirlenecek işte rahim ağzını dikmek için . Ondan sonra da cinsiyet öğrenmeye az kalıyor bazılarına 12 haftada da cinsiyet söyleniyormuş belki belli olur çok heyecanlıyım . Senin nasıl gidiyor kuzum ne kadarlık oldu ? Gittin mi volkan beye ?

Bende 8+3 oldum bugün itibari ile 2 kere gittim bi daha 3hafta sonra gel demisti 21 inde tekrar gidicem sordum ben ne zaman öğreniriz cinsiyeti diye 12 haftadan önce söylemem dedi bulantıların nasıl biraz hafifledi mi

Kızlar dün doktora gittim 8+3 olmuşuz tahmini doğum tarihimizi sordum 9 ay 10 günümüz 12 temmuzda dolarmış 20 hazirandan sonra artık doğumu bekleriz haziran sonu temmuz başı olabilir dedi...
Aynı zamana denk gelicez canım benimde 13 temmuz veriyor bayram bebekleri olur mu bizimkiler dersin

Bende 8+3 oldum bugün itibari ile 2 kere gittim bi daha 3hafta sonra gel demisti 21 inde tekrar gidicem sordum ben ne zaman öğreniriz cinsiyeti diye 12 haftadan önce söylemem dedi bulantıların nasıl biraz hafifledi mi
Ay o zaman ben gidince 12 haftalık olucam söyleyebilir şimdi kalpten gidicem heyecandan yok kuzum mide bulantılarım aynı ne yesem çıkartıyorum . Mide bulantısı ilaçları prilam olsun zofer olsun hepsi migrenimi tetikledi.şimdi de dramamine yazdı volkan bey o migrenime bişey yapmadı ama mide bulantılarımı da kesmedi. Artık Bi kaç haftaya kendiliğinden geçer diye ümit ediyorum sadece senin bulantıların var mı cnm ?

Benimde başladı son 1.5 haftadır baya zor geçiyor özellikle sabahları kalktığımda banada zofer verdi ama ilaçta etki etmedi cok o yüzden bıraktım içmiyorum kesin söyler sana cinsiyeti ay cok heyecanlı ogrensekte alisverislere baslasak dimi ama benim 10.haftaya denk geliyor 21inde gittiğimde ne yapar ne eder 12 de tekrar giderim daha gec çağırsa bile aman ne olursa olsunlar yeter ki sağlıklı olsunlar

Aynen canım en önemlisi sağlıklı olsunlar cinsiyeti önemli değil ama insan merak ediyor bir an önce öğrenmek istiyor mesela isim düşünmek istiyor , alışveriş yapmak istiyor . Çok tatlı heyecanlar rabbim isteyen herkese nasip etsin inş benim de 7. Haftadan sonra başlamıştı bulantılar bak senin de öyle olmuş inş 12-13 haftadan sonra rahatlarız biraz :)

Merhaba kızlar nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir.. Ben hamilelik başından beri annemlerde kalıyorum evim memlekette yalnız başka bı kadın doğum doktorumda devam ediyorum 11 haftam bittkten sonra hemen uçağa binip evime gitmek istiyordum ama doktorum 12ye kadar uçağa binmek riskli olabilr diye izni vermedi. Suanlik bı tehlike yok elhamdülillah sizce uçaktaki basınç beni etkiler mi.. raporsuz uçağa alirlarmi x-ray cihazlarından geçmemek için görevlilere rapor göstermem gerekir mi.. bilen varmi

Slm hamisler hamilelik nasıl gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…