• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Haziran/Temmuz Anneleri :)

Çok sevindim canım sabrına da hayran kaldım açıkçası 🧿🧿 bizim aileler en başından beri sürecin içindeydi ama şikayetçi de değilim. Tek başıma altından kalkamazdim psikolojik olarak. Desteklerini çok gördüm. Senin ailen de öğrenince çok mutlu olacak eminim 😍😍
Çok sağol canım o konuda sabırlıyımdır evet ama artık söylemek istiyoruz tabiki bizde 😊 Bu kadar beklediğimiz için ufak çaplı bir trip yiyebiliriz belki ama olsun sonu güzel olacak inş 🥰

Oh ne güzel haberler 🧿🧿 pozitif haberinden 1 hafta sonra ailemize söyledik sadece anne baba kardesler şeklinde. Sonradan kanamalarim olunca daha fazla açılmadık henüz arkadaşlarımızda bilmiyor doğal olarak. Bundan sonra yeni yeni öğrenecek herkes 🥰🙏
Benimde başlarda kanamalarım vardıya cnm o yüzden söylemedik . Şükür kanamalarım bitti risk her zaman var evet ama düzlüğe çıkıyoruz inş hep birlikte :) Sen nasıl oldun kanamaların oluyor mu canım hala arada ?

Benimde başlarda kanamalarım vardıya cnm o yüzden söylemedik . Şükür kanamalarım bitti risk her zaman var evet ama düzlüğe çıkıyoruz inş hep birlikte :) Sen nasıl oldun kanamaların oluyor mu canım hala arada ?
Cok şükür canım 10 gündür yok 😊 umarım olmaz bundan sonra da 🙏 ay evet ya risk hep varda önümüz sanki biraz daha aydınlık bundan sonra Allahın izni ile🥰

Merhaba bugün 10+4teyim. Dün kanamqm oluncq qpar topqr gittik doktora knama alani varmis 1,2cm korkutuyor amq qllah büyük

Kızlar selamlar, hersey yolunda gidiyordur inşallah
Bizim de dün kontrolumuz vardi şükür hersey yolunda 10 haftalık olduk. Doktorum 12. Haftaya kadar ilaçlara devam edeceğini sonrasında normale geçeceğini söyledi.
Benim de midem fena olduğundan dün serum taktılar. Nasıl iyi geldi rahatladım çok rahat uyudum.
Lekelenme olarak oluşan kanamam bitti. Şimdi birer gün arayla coraspirin ve kan sulandirici igneye başlıyoruz.
Sağlıcakla kalın kızlar minikleri öpüyorum

Çok sağol canım o konuda sabırlıyımdır evet ama artık söylemek istiyoruz tabiki bizde 😊 Bu kadar beklediğimiz için ufak çaplı bir trip yiyebiliriz belki ama olsun sonu güzel olacak inş 🥰
İnşallah kuzucummmm yolun sonu aydınlık 🧿 riskli dönemi atlatmak istedik deyince anlayışla karşılar aileler 😍 mutluluklari triplerinin önüne geçer eminim 🌼🌼

Kızlar selam 🌼 bugün kontrolüm vardı. Transfer tarihine göre 8+6 ama ultrason ölçüme göre 8+2 çıktı. Doktorum sıkıntı değil dedi ama yine de aklıma takıldı. Birde tüp bebek gebeleri estrofem i ne zaman kestiniz? Ben hala devam ediyorum

Kızlar selam 🌼 bugün kontrolüm vardı. Transfer tarihine göre 8+6 ama ultrason ölçüme göre 8+2 çıktı. Doktorum sıkıntı değil dedi ama yine de aklıma takıldı. Birde tüp bebek gebeleri estrofem i ne zaman kestiniz? Ben hala devam ediyorum
Estrofemi kalp atışlarını duyduktan 1hafta sonra bıraktırdı bana doktorum

Merhaba 5. Ekimde transfer olup 12. Kasımda bıraktırdı doktorum. Benim de ikiz biri diğerine göre bir kaç gün geriden geliyor. çok kafana takma zamanla kendini toparlar

Kalp atışını duyunca bıraktım ben canım. Bende 8 diye gittiğimde 7+1 çıktı ama sorun yokmuş arada kafama takılmadı değil ama çok fazla örneği var ☺️

Estrofemi kalp atışlarını duyduktan 1hafta sonra bıraktırdı bana doktorum
Cevap için sağol canım..benn transferi başka yerde yaptırdım şehir olarak. Kontrol e kendi şehrimde gidiyorm. Burdaki doktorum da ben olsam biraktirirdm ama oranın ilaç prosedürüne karışmam etik olmaz diyor. Transferi yapan doktor 10.hafta da bıraktıracak mis inşallah sorun olmaz 🤲

Back