2023 Haziran/Temmuz Anneleri :)

Teyzeleeer merhabaa biz geldik. Günlerdir hastayım iş hastalık derken giremedim. Nasılsınız süreçler nasıl gidiyor bakalım Biz kese gördük bugün çok şükür haftaya da kalp atışı için çağırdı doktorum. Her şey yolunda çok şükür sezenosman çok sevindim gerçekten içime doğmuştu ama selin akkaya çok geçmiş olsun kuzucum

Eklentiler

• F4B24BCC-FF53-4332-8F09-CECE69004F9E.jpeg
    72,8 KB · Görüntüleme: 77
Maşallah maşallah çok sevindim canım

Maşallah Allahım esirgesin sağlıkla kucağına alırsın inşallah hafta ya onuda duyarsın bende bu gün ilk defa kalp atışlarını dinledim çok güzeldi biri diğerine göre 1 2 gün geride geliyormuş doktorum öyle dedi akıntı bende de oluyor ben artık önemsemiyorum hem çoğul gebelik hemde fitil kullanıyoruz bunlara da yoruyorum

Maşallah hayırlı olsun

Ben de bugün 6+3te kalp atisini duydum :) iki kese olusmus birinde duyuldu digerindeki yolk kese kadar büyük oldugundan ona ümitsiz konustu
Hayırlı olsun inşallah diğerini de duyarsın benim kinin biri 1 2 gün geriden geliyor belki seninki de öyledir

Maşallah sübhanallah kızlar çok güzel sonuçlar inşallah bizede kese görmek kalp atışı dinlemek ve sağlıkla ilerlemesini Rabbim nasip eder bende Çarşamba günü kese görmeye gidicem inşallah güzel sonuçlar alırız ya rabbim

kızlar merhaba, bende buraya gelmeye hak kazandım çok şükür :) 5. gün orta kalite çift embriyo. transfer tarihim 20 ekim. tahmini doğum tarihi 8 temmuz. benide listeye eklerseniz sevinirim :)
Canım aynı ilerliyoruz sanırım arada bir gün farkla ben önce transfer oldum

Kızlar benm kafam çok karışık bir yanım çok heycanlı öyleki kiminle göz göze gelsem ben hamileyim deyesim geliyor... Bir yanımsa gelen haftanın tedirginliğinde keseyi görebilecekmiyiz herşey yolunda mı diye kafamda deli sorular

Maşallah maşallah canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok geçmiş olsun bu arada dikkat et annesi kendine bebiş te etkilenmesin

Kızlar ben 7 haftalık oldum cumartesi günü doktora gitcem 5 haftalik gitmiştim kesti bebekleri görmüştüm ama benim hiç belirtim yok ne midem bulanıyor ne başka bir şey hayet iyiyim acaba sorun mi var cumartsiyi iple çekiyorum resmen

Başlarda belirtiniz oldu mu

İnsan böyle bir mutluluğu paylaşmak ister çok haklısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…