hayırlısı artık canım. cumartesi belli olcak ikizmi tek miAyyy senınde ıkız gıbı canım hadı hayırlısı olsun ınsallah
Aynen öyle canımöyle görünüyor canım. sağlıklı olsun da tek ikiz fark etmez
Maşallah maşallah çok sevindim canımTeyzeleeer merhabaa biz geldik. Günlerdir hastayım iş hastalık derken giremedim. Nasılsınız süreçler nasıl gidiyor bakalımBiz kese gördük bugün çok şükür haftaya da kalp atışı için çağırdı doktorum. Her şey yolunda çok şükür sezenosman çok sevindim gerçekten içime doğmuştu ama selin akkaya çok geçmiş olsun kuzucum
Oyy maşallah canım sağlıklı büyüsünBen de bugün 6+3te kalp atisini duydum :) iki kese olusmus birinde duyuldu digerindeki yolk kese kadar büyük oldugundan ona ümitsiz konustu
Evet alttan eger ikinci kese olusursa ne mutlu bize :)
Sağlıklıysa tutunsun inşallah sana kuzum benim Allah gönlünüze göre versin inşallahEvet alttan eger ikinci kese olusursa ne mutlu bize :)
Maşallah Allahım esirgesin sağlıkla kucağına alırsın inşallah hafta ya onuda duyarsınSağolasın canım, gıttım doktora enox ıcın 10 kutu aldım rapor cıkardı. Keseye baktı 2 tanesınde kalp atışı var dedı ama bırınde duyamadım dedı. Görüntü de 3 keseyi de gördü. Bir hafta 10 gün sonra tekrar gel dedi. Dün akşam üzeri silnmeyle gelen az bişey kahverengi akıntım oldu. Gelişmeler böyle kızlar sizde nasıl gidiyor
Maşallah hayırlı olsunTeyzeleeer merhabaa biz geldik. Günlerdir hastayım iş hastalık derken giremedim. Nasılsınız süreçler nasıl gidiyor bakalımBiz kese gördük bugün çok şükür haftaya da kalp atışı için çağırdı doktorum. Her şey yolunda çok şükür sezenosman çok sevindim gerçekten içime doğmuştu ama selin akkaya çok geçmiş olsun kuzucum
Hayırlı olsun inşallah diğerini de duyarsın benim kinin biri 1 2 gün geriden geliyor belki seninki de öyledirBen de bugün 6+3te kalp atisini duydum :) iki kese olusmus birinde duyuldu digerindeki yolk kese kadar büyük oldugundan ona ümitsiz konustu
Canım aynı ilerliyoruz sanırımkızlar merhaba, bende buraya gelmeye hak kazandım çok şükür :) 5. gün orta kalite çift embriyo. transfer tarihim 20 ekim. tahmini doğum tarihi 8 temmuz. benide listeye eklerseniz sevinirim :)
Maşallah maşallahTeyzeleeer merhabaa biz geldik. Günlerdir hastayım iş hastalık derken giremedim. Nasılsınız süreçler nasıl gidiyor bakalımBiz kese gördük bugün çok şükür haftaya da kalp atışı için çağırdı doktorum. Her şey yolunda çok şükür sezenosman çok sevindim gerçekten içime doğmuştu ama selin akkaya çok geçmiş olsun kuzucum
Başlarda belirtiniz oldu muKızlar ben 7 haftalık oldum cumartesi günü doktora gitcem 5 haftalik gitmiştim kesti bebekleri görmüştüm ama benim hiç belirtim yok ne midem bulanıyor ne başka bir şey hayet iyiyim acaba sorun mi var cumartsiyi iple çekiyorum resmen
İnsan böyle bir mutluluğu paylaşmak ister çok haklısınızKızlar benm kafam çok karışık bir yanım çok heycanlı öyleki kiminle göz göze gelsem ben hamileyim deyesim geliyor... Bir yanımsa gelen haftanın tedirginliğinde keseyi görebilecekmiyiz herşey yolunda mı diye kafamda deli sorular
Sadece bel ağrısı vardı hafif o da başka belirtim yoktu şimdi de sadece kasik batması oluyor o da her gün degilBaşlarda belirtiniz oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?