- 25 Ekim 2022
- 7
- 3
- 1
- 38
Üç gündür devam eden pembemsi bir kanama iğne ve ilaçları çoğalttılar şu an ne durumda bilmiyorum. Ağrım yok çok şükür ve devamlı bir kanama da değil ama hayırlısı artıkMerhaba 5. Ekimde transfer oldum benim de 16. Günümde ve 17. Günümde lekelenmelerim oldu adet kanaması gibi olmadığı sürece sorun yok hatta bu gün hafif lekenmem oldu endişelenme ağrın var mı şiddetli ağrı ve durmadan kanaman olursa tehlikeliymiş lekelenme ne renk
Amin canm Allah razı olsunSağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.kese için ne zaman gideceksiniz?
Benim ilk kanamam olduğunda hemşirem coraspin ilacını kesmişti doktoruna sordun mu benim bir kere pembemsi kanama oldu diğer kanamalarım kahverengi ve siyah renkteydi hala da kahverengi akıntı yaşıyorum endişe etme içini ferah tut yine de doktoruna sor belki kan sulandırıcı kullanıyorsan onu kesebilirlerÜç gündür devam eden pembemsi bir kanama iğne ve ilaçları çoğalttılar şu an ne durumda bilmiyorum. Ağrım yok çok şükür ve devamlı bir kanama da değil ama hayırlısı artık
Keseyi görsem söylrrm ben kesinnnBende kalp atısını duymadan soyleyemıyorum nasıl olacak 3 devam edecek mı 2 mı olacak
Merhaba arkadaşlar benin kesenin biri gelişmemiş malesef, diğeri sağlıklı çok şükür, karından ultrason 9 haftalık, cinsiyet tahmini yapabilen bi teyzemiz varmi
Çok teşekkür ederim aslında hayırlı evlat olmasi önemli ama insan merak etmeden de duramıyor, bi oglum var cok sukur eh hayirliysa birde kiz olsa fena olmazRabbim gönlüne göre hayırlı evlat versin canım (benden kız geçti)
Benim olmadiKızlar bir sorum olacak, transferden sonra hiç lekelenme olmayıp hamile kalan oldu mu? Yani lekelenme olmaması tutmadığı anlamına mı geliyor?
Ayy çok sevindimBenim olmadi
benim sadece 10. gün çok açık kahverengi 2 damla gelmişti. birdaha da gelmedi. herkesin yapısı farklı belirti arama canım. şuan hiç belirtim yok mesela.Kızlar bir sorum olacak, transferden sonra hiç lekelenme olmayıp hamile kalan oldu mu? Yani lekelenme olmaması tutmadığı anlamına mı geliyor?
Gözünüz aydın canım çok sevindimTeyzeleeer merhabaa biz geldik. Günlerdir hastayım iş hastalık derken giremedim. Nasılsınız süreçler nasıl gidiyor bakalımBiz kese gördük bugün çok şükür haftaya da kalp atışı için çağırdı doktorum. Her şey yolunda çok şükür sezenosman çok sevindim gerçekten içime doğmuştu ama @selin akkaya çok geçmiş olsun kuzucum
Benim hiç olmadı cnm lekelenmem ve ikisi de tuttu . Herkeste olacak diye birşey yokKızlar bir sorum olacak, transferden sonra hiç lekelenme olmayıp hamile kalan oldu mu? Yani lekelenme olmaması tutmadığı anlamına mı geliyor?
Canm benm 15. Günüm çok şükürki bugune kadar hiç lekenmem kanamam olmadı sonucum pozitifKızlar bir sorum olacak, transferden sonra hiç lekelenme olmayıp hamile kalan oldu mu? Yani lekelenme olmaması tutmadığı anlamına mı geliyor?
3-2-1 hiç farketmez yeterki olsun sağlıklı olduğunu göreyim ozmn kmse tutamaz ağzımı kesinBende kalp atısını duymadan soyleyemıyorum nasıl olacak 3 devam edecek mı 2 mı olacak
Evet kullanıyordum canım hem corosprin hem enox iğne ikisini de kestiler şu an ama kanama ara ara çok olmasa da devam ediyor üç gündürBenim ilk kanamam olduğunda hemşirem coraspin ilacını kesmişti doktoruna sordun mu benim bir kere pembemsi kanama oldu diğer kanamalarım kahverengi ve siyah renkteydi hala da kahverengi akıntı yaşıyorum endişe etme içini ferah tut yine de doktoruna sor belki kan sulandırıcı kullanıyorsan onu kesebilirler
Aynen benimde kestiler kan sulandiricilari bende de kahverengi varBenim ilk kanamam olduğunda hemşirem coraspin ilacını kesmişti doktoruna sordun mu benim bir kere pembemsi kanama oldu diğer kanamalarım kahverengi ve siyah renkteydi hala da kahverengi akıntı yaşıyorum endişe etme içini ferah tut yine de doktoruna sor belki kan sulandırıcı kullanıyorsan onu kesebilirler
Yoğun olmadığı sürece sorun yok bende de aynı canım sabahları kalktığımda peçeteye geliyor silince çok az geliyor bol bol dinlen ben öyle yapıyorum bide fitil kullanıyorum koyarken tahriş olabilir o yüzden de olabilir diye düşünüyorumEvet kullanıyordum canım hem corosprin hem enox iğne ikisini de kestiler şu an ama kanama ara ara çok olmasa da devam ediyor üç gündür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?