- 26 Mart 2025
- 93
- 49
- 3
- 34
Ben de bugün başladım ilaca henüz bi etkisini gormedim. Allah yardımcımız olsunBen de aynı durumdayım maalesef. Doktor ilaç yazdı ama dün kullanmayı unutmuşum. Bugün başlayacağım inşallah.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de bugün başladım ilaca henüz bi etkisini gormedim. Allah yardımcımız olsunBen de aynı durumdayım maalesef. Doktor ilaç yazdı ama dün kullanmayı unutmuşum. Bugün başlayacağım inşallah.
Hayır bişey olmaz 8 haftalık olmuş zaten :)Ya benim de aklıma şey takıldı ilk kez kalp atışını duymaya gittiğimizde 8+3 iken doktor kalp atışını dinletti sonra ben kafamı kaldırınca yat dedi tekrar dinletti baya dinletti. Eşim duyamayınca tekrar dinletti. Şimdi düşününce bebeğe bir şey olmamıştır değil mi. Isı falan demişler korktum![]()
Ay hadi İnşallah bende de öyle tatlı hiç canim çekmiyor normalde çok sverdim şimdi hep ekşi . Ama değişiyor ya bunye meselesi umutlanmaya yer arıyorum benBana da kız dediler ben tuzlu yiyordum gerçekten ve turşu. Ama turşuyu normalde de çok seviyorum zaten. Ama cidden tatlıyı da çok sevmeme rağmen (ben her şeyi seviyomuşum) çok fazla tatlı istemedim daha çok tuzlu canım çekti.
Aaaa ben şok şuan kız belli olurdu bu haftalarda nasıl gelecek şimdi 6 Mayıs peki buna eşinin tepkisi ne olduKızlar çıktım ben kontrolden 13 buçuk haftalık dedi akvaryumdaki bi balık gibi hiç durmuyor bu bebe dedigenel durumu gayet iyi sıkıntı yok dedi.
En şok olacağımız bi durum daha oldu erkek olabilir dedi ajaja çıkıntı vardı bende görmüştüm tekrar gösterdi penise benziyor ama bu hafta tam kritik o yüzden yine kesin bişey diyemem erkeğe dönerse şaşırmayın sadece dedi4 hafta sonra çağırdı ama benim 6 mayısta diğer doktora kontrolüm var artık o zaman cinsiyet net belli olur durumlar böyle yani bizde
Askooo artçılar çekmecede oluyor şuan ama neyse ki hissedilmiyor çok fazla müstakil olduğu için sende hissetmezsin korkmaAyyy bende su an kayinvalideme buyukcekmeceye gidiyorum iyi misinirimden guluyorum artik o kadar hissediyorlar ki her depremi ev mustakil be yeni allahtan tek guvencem o su an
umarim yarin aksam evime donene kadar olmaz diye dua ediyorum icimden. Onceden yapmistik plan, baska misafirler filan da gelecek yarin o yuzden iptal edemedik. Hayirlisi artik..
İyi yapmissin canim o hisler bizimkileri bile hasta etti gunlerdir, hamilesinbir de yani ki senin istirahatin yenibitiyor daha ani hareketler vs allah korusun
O ne gelirse kabulüm modunda olduğu için şaşırmadıAaaa ben şok şuan kız belli olurdu bu haftalarda nasıl gelecek şimdi 6 Mayıs peki buna eşinin tepkisi ne oldu
Askooo artçılar çekmecede oluyor şuan ama neyse ki hissedilmiyor çok fazla müstakil olduğu için sende hissetmezsin korkma
aaa ben sana guvenmistim bana da kiz dediklerindeKızlar çıktım ben kontrolden 13 buçuk haftalık dedi akvaryumdaki bi balık gibi hiç durmuyor bu bebe dedigenel durumu gayet iyi sıkıntı yok dedi.
En şok olacağımız bi durum daha oldu erkek olabilir dedi ajaja çıkıntı vardı bende görmüştüm tekrar gösterdi penise benziyor ama bu hafta tam kritik o yüzden yine kesin bişey diyemem erkeğe dönerse şaşırmayın sadece dedi4 hafta sonra çağırdı ama benim 6 mayısta diğer doktora kontrolüm var artık o zaman cinsiyet net belli olur durumlar böyle yani bizde
6 mayısta netleşir benimki artık ajsnsbaaa ben sana guvenmistim bana da kiz dediklerindeo zaman bende simdi subheye dustum
benim kontrole daha cok var. sukur iyiymis bebisin saglikli olsunlarda ama insanin akli karisiyor
![]()
Bu kusma meselesi normalde gece olmuyordu şok oldum dün uykudan kalktım ağrıyla bahçe sulamaya hazır vaziyetteBugun cok icmeye calis madem hay allah yaprilami da icmiyorsun di mi hala, kusmalar devam ettigine gore
neyse gezmek cok iyi geliyor ben sokakta harikayim evde ali riza bey
cocukini gezmeye cikar annesi
![]()
saglikli olsun ilk once cinsiyyetde gonlunuze gore olur insallah. zaten insan onu gorunce kucagina alinca her sey aklindan cikiyor6 mayısta netleşir benimki artık ajsnsb
Canımmm tebrik ederimmmm oh hep sağlıklı olsunlar maşallahhhhKızlar çıktım ben kontrolden 13 buçuk haftalık dedi akvaryumdaki bi balık gibi hiç durmuyor bu bebe dedigenel durumu gayet iyi sıkıntı yok dedi.
Çok teşekkür ederim biraz da olsa rahatladı içim. Söylemiştim aslında geçen hafta gittiğimde normal demişti ama sanki sonrasında ağrılarım şiddetlendi ya da ben paranoyaklaştımBen de 9 haftalık hamileyim canım. Bahsettiğin ağrılar bende de oluyor. Dün doktora sordum. Normal dedi. Çok kafana takma ama gidince doktoruna sor mutlaka.
Canım ben de dün akşam seni merak ettim hiç sesin soluğun cıkmadıValla ahretliğin biraz panikdün çok artçı oldu çok gerildim kaskatı oldum artık mecidiyeköyde kuzenim var ona geldik dün akşam bu hafta burda kalıcaz burda hissedilmiyor psikolojim bozuldu artık çok korkuyorum
sen nasılsın konuşamadık hiç iyimisin
Kac haftalıksınızGünaydın kızlar mide bulantım yok diyordum bu sabah müthiş bir bulantıyla uyandım umarım devam etmez![]()
Hangi firmaya karar verdiniz ?Geçen hafta verecektim ama doktorum biraz daha bekle dedi. Şimdi elimde iki ayrı doktordan iki ayrı şirket vardı araştırdım biraz, karar verdim yarın öğlen vereceğim inşallah. Rabbim iç rahatlatan haberler nasip etsin inşallah![]()
benim de oluyor canimkizlar bel agrisi normalmi acaba doktora sormayi unutdum. belimin bitiminde en asagi yerinde pantolonun beli olan yer varya tahmini oralar bilmem anlata bildimmi. agri oluyordu kac gundur bu gunde yurudum 30 40 dk dahada cogaldi agri belle kalcanin birlestigi yer gibi bisey nasil anlatayim bilemedim
normaldir insallah ki. doktora gitmistim tahlillerime bakmak icin unutdum sormayi tekrar msj yazmakta istemiyorum her defasinda sorularimi unutuyorum gereksiz seyleri soruyorumbenim de oluyor canim
Özellikle sabahları uyanınca
Bizim bebeler gezenti olacak eve sokamiycaz gibi bir his var icimdeBu kusma meselesi normalde gece olmuyordu şok oldum dün uykudan kalktım ağrıyla bahçe sulamaya hazır vaziyettebu kadar içmeden dayandım prilamı az daha içmeyeyim ya çünkü el mahkum tansiyon ilacı kullancam
Valla dısarı cıkınca bende çok iyi oluyorum aşko ama evde ve işyerinde derbeder dkfjdkf
Netera panoramaHangi firmaya karar verdiniz ?