Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    48
Ya benim de aklıma şey takıldı ilk kez kalp atışını duymaya gittiğimizde 8+3 iken doktor kalp atışını dinletti sonra ben kafamı kaldırınca yat dedi tekrar dinletti baya dinletti. Eşim duyamayınca tekrar dinletti. Şimdi düşününce bebeğe bir şey olmamıştır değil mi. Isı falan demişler korktum 🥺
Hayır bişey olmaz 8 haftalık olmuş zaten :)

Bana da kız dediler ben tuzlu yiyordum gerçekten ve turşu. Ama turşuyu normalde de çok seviyorum zaten. Ama cidden tatlıyı da çok sevmeme rağmen (ben her şeyi seviyomuşum 😅) çok fazla tatlı istemedim daha çok tuzlu canım çekti.
Ay hadi İnşallah bende de öyle tatlı hiç canim çekmiyor normalde çok sverdim şimdi hep ekşi . Ama değişiyor ya bunye meselesi umutlanmaya yer arıyorum ben 🤭hayırla sağlıkla olsun inşallah 🌸

Kızlar çıktım ben kontrolden 13 buçuk haftalık dedi akvaryumdaki bi balık gibi hiç durmuyor bu bebe dedi 🤣 genel durumu gayet iyi sıkıntı yok dedi.
En şok olacağımız bi durum daha oldu erkek olabilir dedi ajaja çıkıntı vardı bende görmüştüm tekrar gösterdi penise benziyor ama bu hafta tam kritik o yüzden yine kesin bişey diyemem erkeğe dönerse şaşırmayın sadece dedi 🤣 4 hafta sonra çağırdı ama benim 6 mayısta diğer doktora kontrolüm var artık o zaman cinsiyet net belli olur durumlar böyle yani bizde
Aaaa ben şok şuan kız belli olurdu bu haftalarda nasıl gelecek şimdi 6 Mayıs peki buna eşinin tepkisi ne oldu 🙈🙈
Ayyy bende su an kayinvalideme buyukcekmeceye gidiyorum iyi mi 🤣sinirimden guluyorum artik o kadar hissediyorlar ki her depremi ev mustakil be yeni allahtan tek guvencem o su an🥲umarim yarin aksam evime donene kadar olmaz diye dua ediyorum icimden. Onceden yapmistik plan, baska misafirler filan da gelecek yarin o yuzden iptal edemedik. Hayirlisi artik..
İyi yapmissin canim o hisler bizimkileri bile hasta etti gunlerdir, hamilesinbir de yani ki senin istirahatin yenibitiyor daha ani hareketler vs allah korusun
Askooo artçılar çekmecede oluyor şuan ama neyse ki hissedilmiyor çok fazla müstakil olduğu için sende hissetmezsin korkma

Aaaa ben şok şuan kız belli olurdu bu haftalarda nasıl gelecek şimdi 6 Mayıs peki buna eşinin tepkisi ne oldu 🙈🙈

Askooo artçılar çekmecede oluyor şuan ama neyse ki hissedilmiyor çok fazla müstakil olduğu için sende hissetmezsin korkma
O ne gelirse kabulüm modunda olduğu için şaşırmadı🤣

Kızlar çıktım ben kontrolden 13 buçuk haftalık dedi akvaryumdaki bi balık gibi hiç durmuyor bu bebe dedi 🤣 genel durumu gayet iyi sıkıntı yok dedi.
En şok olacağımız bi durum daha oldu erkek olabilir dedi ajaja çıkıntı vardı bende görmüştüm tekrar gösterdi penise benziyor ama bu hafta tam kritik o yüzden yine kesin bişey diyemem erkeğe dönerse şaşırmayın sadece dedi 🤣 4 hafta sonra çağırdı ama benim 6 mayısta diğer doktora kontrolüm var artık o zaman cinsiyet net belli olur durumlar böyle yani bizde
aaa ben sana guvenmistim bana da kiz dediklerinde🤣 o zaman bende simdi subheye dustum😁 benim kontrole daha cok var. sukur iyiymis bebisin saglikli olsunlarda ama insanin akli karisiyor 😀

aaa ben sana guvenmistim bana da kiz dediklerinde🤣 o zaman bende simdi subheye dustum😁 benim kontrole daha cok var. sukur iyiymis bebisin saglikli olsunlarda ama insanin akli karisiyor 😀
6 mayısta netleşir benimki artık ajsnsb

Bugun cok icmeye calis madem hay allah ya😢 prilami da icmiyorsun di mi hala, kusmalar devam ettigine gore 🥹 neyse gezmek cok iyi geliyor ben sokakta harikayim evde ali riza bey 🤣 cocukini gezmeye cikar annesi😍
Bu kusma meselesi normalde gece olmuyordu şok oldum dün uykudan kalktım ağrıyla bahçe sulamaya hazır vaziyette😂 bu kadar içmeden dayandım prilamı az daha içmeyeyim ya çünkü el mahkum tansiyon ilacı kullancam
Valla dısarı cıkınca bende çok iyi oluyorum aşko ama evde ve işyerinde derbeder dkfjdkf

6 mayısta netleşir benimki artık ajsnsb
saglikli olsun ilk once cinsiyyetde gonlunuze gore olur insallah. zaten insan onu gorunce kucagina alinca her sey aklindan cikiyor 😍
benim kontrolu cok uzun sure sonraya verdi 18 haftaya nasil dayanirim bilemedim

Canımmm tebrik ederimmmm oh hep sağlıklı olsunlar maşallahhhh♥️🧿
Neeee erkek mi😂😂😂 sanmıyorum ya kordondur o

Ben de 9 haftalık hamileyim canım. Bahsettiğin ağrılar bende de oluyor. Dün doktora sordum. Normal dedi. Çok kafana takma ama gidince doktoruna sor mutlaka.
Çok teşekkür ederim biraz da olsa rahatladı içim. Söylemiştim aslında geçen hafta gittiğimde normal demişti ama sanki sonrasında ağrılarım şiddetlendi ya da ben paranoyaklaştım 🥺

Valla ahretliğin biraz panik 😔 dün çok artçı oldu çok gerildim kaskatı oldum artık mecidiyeköyde kuzenim var ona geldik dün akşam bu hafta burda kalıcaz burda hissedilmiyor psikolojim bozuldu artık çok korkuyorum 😔 sen nasılsın konuşamadık hiç iyimisin
Canım ben de dün akşam seni merak ettim hiç sesin soluğun cıkmadı

kizlar bel agrisi normalmi acaba doktora sormayi unutdum. belimin bitiminde en asagi yerinde pantolonun beli olan yer varya tahmini oralar bilmem anlata bildimmi. agri oluyordu kac gundur bu gunde yurudum 30 40 dk dahada cogaldi agri belle kalcanin birlestigi yer gibi bisey nasil anlatayim bilemedim

kizlar bel agrisi normalmi acaba doktora sormayi unutdum. belimin bitiminde en asagi yerinde pantolonun beli olan yer varya tahmini oralar bilmem anlata bildimmi. agri oluyordu kac gundur bu gunde yurudum 30 40 dk dahada cogaldi agri belle kalcanin birlestigi yer gibi bisey nasil anlatayim bilemedim
benim de oluyor canim
Özellikle sabahları uyanınca

Bu kusma meselesi normalde gece olmuyordu şok oldum dün uykudan kalktım ağrıyla bahçe sulamaya hazır vaziyette😂 bu kadar içmeden dayandım prilamı az daha içmeyeyim ya çünkü el mahkum tansiyon ilacı kullancam
Valla dısarı cıkınca bende çok iyi oluyorum aşko ama evde ve işyerinde derbeder dkfjdkf
Bizim bebeler gezenti olacak eve sokamiycaz gibi bir his var icimde🤣🙏🏼

Back
X