- 3 Ağustos 2022
- 198
- 98
- 34
Herkese hayirli akşamlar bebeğimi kaybedili tam 3 gün oldu anca kendimi toparlayabildimm.kalp atışını duyduktan sonra ertesi sabaha bebeğimi kaybettim .. aşırı stres aile ortamında inanın karnimizdaki o ufacık canlara çok zarar ben hamile kaldıktan sonra çok strese girdim benim 2 . evliliğim ve çok istedik ama ister istemez çok dış etkenler oluyor kalp atışı için gittiğimde eşim yanımda yoktu sebebi işin den dolayı fakat ertesi sabah ozeldede baktiririz bende duymak istiyorum dediginde ve gittiğimizde kalp atışı yoktu malesef hemen kürtaja aldılar aç gitmistim zaten doktorum ise çok tercih edilen doktordur asla yanilmam olmadı kürtaj oldum kahroldum mu evet ikinci anneliğim olabilir ama ben ilk hamileligimde çok yanlız ve ben kiizimi doğurduktan sonra hep kızım ve ben basbasaydik babasından bir hayır yoktu aciksasi hala yanımdadir asla hiç birşey şekilde yanımdan ayırmam bu bebeğimin babasi ise sorumlu fakat dış etkenlere karşı kafası karışık bir kisiliyetliligi var anlayamadım kendisini sorumlu tutuyor mu evet çünkü bazen insalar kaybedince anliyormus kendi hatasını duzeltse bile benim içimde hala suçlu iş işten gectikten sonra bazı şeylerin farkına varılması çok geç rabbim insallh sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allah'a emanet olun