- 27 Aralık 2020
- 190
- 258
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa hangisi iyi bilemedim ki bana kussam rahatlayacakmışım gibi geliyorAynı durumdayim. Ama ben kusuyorum da. Ackende kusuyorum tokken de. (
Geçicek inşallahAl benden de o kadar sürekli bi rahatsızlık var
Mide bulantısı eklenince uyku sorununu geri plana attı :)Kızlar ben de bu uyku halinden kurtulamıyorum gözlerim kapanıyor resmen sizlerde de oluyor mu?
Kızıma hamileyken mide bulantısı çekiyordum ama ben böyle bi mide bulantısı görmedimYaa hangisi iyi bilemedim ki bana kussam rahatlayacakmışım gibi geliyor
Canım attığım ultrason a bakar mısın birde senErkek canım
çok teşekkürler, benim doktorumda daha erken dedi ama işte insan bir tedirgin oluyor :) sağlıkla gelsinler inşHoşgeldin benimde 5 haftalıkken boş kese gördük doktorum erken olduğunu o yüzden görünmediğini söylemişti dün 7+4 te kalp atışıyla bebeği gördük endişelenme normal bi durum
Canım bebek olmadan yorum yapılmıo maalesef çok küçükde olsa bebeğin hangi tarafta olustugundan anlaşılıo az daha bekleB birminianne16 bana da tahminde bulunur musun canım 5.hafta ultrason görüntüsü
Eki Görüntüle 3151087
Canım sat 10 Eylül kese 5+1 kalp atışını da bugün duyduk 6+2Kızlar günaydın bazen arada atlayabiliyorum ya da kaçırdıklarım oluyor listeye bakın bilgileri eksik olan ya da eklenmek isteyen varsa beni etiketlesin güncelleyeyim listeyi
B birminianne16 bende bir tahmin istiyorum karından 7+4
Kız canım
Hadi bakalım hayırlısıKız canım
Perşembe günü kontrolüm var, o zaman yazdıracam inşallah, tam netleşinceKızlar günaydın bazen arada atlayabiliyorum ya da kaçırdıklarım oluyor listeye bakın bilgileri eksik olan ya da eklenmek isteyen varsa beni etiketlesin güncelleyeyim listeyi
Peki vajinal ultrason olunca değişiyor mu durum?Canım bebek olmadan yorum yapılmıo maalesef çok küçükde olsa bebeğin hangi tarafta olustugundan anlaşılıo az daha bekle
Canım bebek olmadan yorum yapılmıo maalesef çok küçükde olsa bebeğin hangi tarafta olustugundan anlaşılıo az daha bekle