- 10 Ağustos 2021
- 5.751
- 4.507
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım listeye ekleyebilirsin 7+1 kalp atışı duyduk :)Günaydınn kızlaarr Bugün kalp atışına gidicekler hayırlı haberlerinizi bekliyoruz. Benim bulantılar birgün yoğun bir gün az böyle olan var mı aranızda ya
Sağda yada solda olduğunu hiç anlamıyorum ben nasıl anlaşılır ultrason daHatta ıkısının ultrasonlarını bile karşılaştırdım Ultrasona göre solda olursa erkek bende tuttu ilk oluşurken sagda kız diyolar o teoriye göre bu mınıgım kız olcak saglıklı olsunda gercı ama tutuyo bu teori arkasaslarımda böyle erken öğrendi alttaki oglumun üsteki şimdiki bebeğimn Eki Görüntüle 3148647
Benimde öyle canım sabah açken çok bulanıyor birde aksamlari yemekten tiksiniyorumGünaydınn kızlaarr Bugün kalp atışına gidicekler hayırlı haberlerinizi bekliyoruz. Benim bulantılar birgün yoğun bir gün az böyle olan var mı aranızda ya
Bende bugün gidicektim eşimle beraber gidicez onun işi çıktı o yüzden bende haftaya kaldım görünürde bir problem yok içeriyi bilemiyorum tabi ama geç olsun güç olmasınGunaydinlarr bugun gidecektim ama yine Pazartesiye kaldi kontrolüm, biraz daha sabır bulantim genelde yemek yedikten sonra oluyor hic cikarmadim.
Günaydın canım ultrasona baktığında ilk sol tarafta küçücük ölçülüyo ya o erkek benim oğlum öyleydi bebeğin kese içinde sol taraftan oluşması sağdan olusması kız hatta adı var bu teorının bır doktorunSağda yada solda olduğunu hiç anlamıyorum ben nasıl anlaşılır ultrason da
selamlar o ilacın aparatlı satılanı var ama devlet karşılamıyor fiyatı diğerine göre biraz fazla beyaz ince ikili bi aparatı var ilacı ucuna koyup içine doğru ittiriyorsunCanım bana apart vermediler. Nasıl bir şey mi doktor mu verdi. İlacı alırken eczacı bir şey demedi çünkü
günaydınn benim de öyle.. dün çok kötüydüm bugün daha iyiyim.. bence arada hava değişiminden üşütüyor olabiliriz çünkü benim de bir günüm diğerini tutmuyorGünaydınn kızlaarr Bugün kalp atışına gidicekler hayırlı haberlerinizi bekliyoruz. Benim bulantılar birgün yoğun bir gün az böyle olan var mı aranızda ya
Geçmiş olsun . Benim de vardı tek kullanımlık tozdan verdi. Öncesinde ben sirkeli su ile siliyordum baya faydası oldu siz de deneyebilirsiniz . Anında kesiyor kaşıntıyıHayırlı sabahlar hanımlar. Bi sorum var. İdrar yollarında enfeksiyon vardı. Doktor zimaks antibiyotik verdi. Gebelikte sakıncası yok dedi. Benim 2 gündür makatimda kaşıntı başladi. Hani böyle kıl kurdu olurda kaşınır ya öyle gibi. Ben gaitada birşey göremedim. Nasıl tatlı kaşınıyor. Böyle bir durumla karşılaşan varmı. Acaba antibiyotik ten mi oldu. ?
Buda benim bebiş canım.Hala anlamadım teoriyiGünaydın canım ultrasona baktığında ilk sol tarafta küçücük ölçülüyo ya o erkek benim oğlum öyleydi bebeğin kese içinde sol taraftan oluşması sağdan olusması kız hatta adı var bu teorının bır doktorun
kaç haftalık burda?Buda benim bebiş canım.Hala anlamadım teoriyi
Normalde 7haftalik ama Dr 6haftalik dedi geç döllenme olmuş canımkaç haftalık burda?
Erkek kuzum teorıye göreBuda benim bebiş canım.Hala anlamadım teoriyi
Sagol canım sağlıkla gelsin inşallahErkek kuzum teorıye göre
Kaşıntı sizinde makatta miydi?Geçmiş olsun . Benim de vardı tek kullanımlık tozdan verdi. Öncesinde ben sirkeli su ile siliyordum baya faydası oldu siz de deneyebilirsiniz . Anında kesiyor kaşıntıyı
Nasıl anlıyorsunuz bunuErkek kuzum teorıye göre
Bazı teoriler var ultason görüntülerine göre tahmin yapılıyo kimi ordan tahmin yürütüyor ama ordaki anketi doldurmak demek illa cinsiyeti bildiğinden doldurmak demek değil bu haftalarda belli olmaz zaten arkadaşlar bekledikleri istedikleri cinsiyetide eklemiş olabilirleryukarıda cinsiyet anketi var , daha bu haftalarda nasıl cinsiyet yorumlaması yapılıyor? neye göre cinsiyet işaretlediniz ankette.